Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Fujifilm X
- Teljesen a játékosok szolgálatában
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
RMZ250
üzenetére
Pedig most nincs igazad, AMD karikon a fizix nem futhat szarul mivel egyáltalán ne fut. EZ csak NV ficsőr. AMD tulajoknak ki kell kapcsolni. Ha van egy bika proci a gépben akkor esetleg meg lehet próbálni azzal számoltatni de inkább ha mindenképp kell a fizix akkor egy olcsó NV karit szoktak betenni az AMD mellé.
Nekem elég jó procim van hogy lehet vele fizikát számoltatni .
CirrMee
Nem sokat értek ehhez ,de bekapcsolom a prociban a vgat akkor alapból az számol ,na nem értem mindegy.
-
katt777
félisten
válasz
RMZ250
üzenetére
Nem azt írtam, hogy szarul fut, hanem, hogy szar (bár helyesebb lett volna "-kal"-t írni, és nem "-on"
). Nyilván, mert nincs (ergo nem is futhat), és ha a proci pótolja, gyenge. Bika proci sem segít, én már csak tudom, volt pár ilyenem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Olcsó nV karin is gyenge sajna a PX, drágát meg nem éri meg, mert akkor az ember vegyen eleve olyat.hackeeeee: Nem, de ha ezzel a Zero Core működésre bírható...
Amúgy mindig megy a kari, alvó állapotban meg nem, akkor meg mikor van ZCore-om? Max AMD-vel menne, de nálam ott sem működött az XT-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

). Nyilván, mert nincs (ergo nem is futhat), és ha a proci pótolja, gyenge. Bika proci sem segít, én már csak tudom, volt pár ilyenem. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy mindig megy a kari, alvó állapotban meg nem, akkor meg mikor van ZCore-om? Max AMD-vel menne, de nálam ott sem működött az XT-vel.