Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Dark KillerX #47711 üzenetére
ASUS ventiknek szarok a motorjaik, legalábbis én HD4870-ből kifogtam párat, de ezt már írtam soxor. Inkább nem kockáztatom meg, hogy leteszteljem, ma más motorokat használnak-e az ugyanolyan légkavarók alatt. Ráadásul mind zajos volt, főleg GB-hoz képest.
GB-okat sokan buherálták, széthajtották, aztán fikázták, hogy szarok, amikor jöttek az artifact-hibák és társaik. Az AMD önmagában nem szereti a tuningot, jó esetben feleannyit lehet kihozni ezekből, mint nV-ból. nV kártyáimon (Galaxy 8800GT-t kivéve mind GB volt) 20-25% STABIL tuningot értem el, ráadásul eleve gyári OC-hez képest, a 7870XT már kiválónak számít +13%-kal (ráadásul gyári fesz alatt, följebb meg magasabb fesszel sem üzembiztos). Természetesen mindegyik esetben épeszű tuningról beszélek, nem széthajtásról.
Az R-es AMD-k szerintem hardveresen sem 100-asak még, 7870XT-ből is kifutott pár széria, mire jó lett, én már ebből vásároltam szerencsére.
Semmi vita, csak tapasztalatcsere.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest