- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
R9 270 Vapor-x kártyám van. Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnék feszt emelni a kártyán, illetve mennyi az a minimális érték amivel fokozatonként emeljem? MSI Afterburnerrel mindent tudtam állítani, kivéve a core voltaget. Köszönöm a segítséget.
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! Írtam már az "Azonnali VGA-s kérdések topicba" is, de nagyon ritkán kapok választ. (2 nap alatt egy jött) Így bátorkodtam ide is írni, hátha tudtok segíteni.
Sapphire R9 270x Vapor kártyám van. Olyan hibát produkál, hogy játékok alatt vagy tiszta csíkos lesz a kép, és beakad a hang, majd a gép is kifagy, vagy a rosszabbik, hogy eldobja a képet, és full fekete lesz, és a monitor is átáll stand-by üzemmódra, mert úgy érzékeli, hogy ki lett húzva a gép. Mikor elfeketedik a kép, akkor többszöri újraindítás után sem ad képet, és még a BIOSig sem jut el, viszont a videókártya ventilátorai pörögnek. Mit tudok tenni? Ez a kártya haldoklik? Érdekesség még, hogy van, hogy 1-2 hónapig hibamentes, ezért szervizbe se tudom vinni, mert nem tudják reprodukálni a hibát. Viszont ma már dobta a kép elfeketedést is és a csíkozódást is. Az alap, 1100/1450-en ment a kártya. -
Stylerr
addikt
Nekem még a 13.2 van, és highon semmi baja nincs a játéknak. Ultrát csak azért nem néztem, mert automatán highra lőtte be magát, engem meg annyira nem érdekel, hogy ultra vagy high, sok különbség szerintem nincs közötte.
-
Stylerr
addikt
válasz
- = Zk = - #48531 üzenetére
Miért adod el?
-
Stylerr
addikt
Üdv! Írtam más topicba is, de nem kaptam választ. Olyan problémám lenne, hogy a parancsikonjaim az asztalon újraindítás után elmozdulnak a helyükről. Pontosítok, nekem a képernyő két oldalára vannak rendezve a parancsikonok 1-1 oszlopba, és újraindítás után a jobb parancsikonoszlop bentebb ugrik egy oszlopvastagságnyit, és a helyére berak 1 darab parancsikont. Auto elrednezés kikapcsolva. 1920x1080 a felbontás, win7 professional 64bit. Mi lehet a probléma?
-
Stylerr
addikt
Nekem is 20%on, 1400-1450RPM-en pörög a venti, és csak videót nézek. Nekem egyenletes.
-
Stylerr
addikt
Egyébként nálam is van ilyen képremegés dolog, de néha-néha így rezdül a kép, alig észrevehető. Ez mitől lehet? r9 270x Vapor-x kártyám van, ami ettől függetlenül tökéletesen működik, tuning nincs rajta.
-
Stylerr
addikt
válasz
Steve198310 #48020 üzenetére
Nekem 1 óra BF4 után 57 fokos volt.
-
-
Stylerr
addikt
válasz
norbalia87 #48000 üzenetére
WoW, LoL közben nekemis 40-50 fokos a kártya. 1 óra BF4 után is csak 57 fokos volt.
-
-
Stylerr
addikt
Srácok LoLozik itt valaki r9 270es kártyával? Mennyi fps-etek van fullos teamfightban max grafon?
-
Stylerr
addikt
válasz
hellboy0415 #47854 üzenetére
Nem lesz limites.
-
Stylerr
addikt
válasz
Steve198310 #47846 üzenetére
Ezt hogy írattad így ki vele? Vagy ha végigfut a teszt akkor írja ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest