Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
katt777 #48067 üzenetére
Na most játszottam megint,futott a játék rendesen,bár a nyári utcákon a sok textúra véget volt egy pici mintha lassulás érzékelhető de aztán nem,most meg egy lövöldözős részhez értem,megint totál belassult mint egy lassított felvétel ki kapcsoltam pár dolgot kiléptem aztán vissza akkor nem szaggatott közben mindent maxra vissza raktam csak az Apex Physx et kapcsoltam ki,aztán ezen a részen továbbjutva ezt is bekapcsoltam vissza és most minden maxon és bekapcsolva egy gyártelepi lövöldözésnél vagyok sok ember épület füst de szaggatás semmi,nem értem én ezt.Drivert nem mertem még telepíteni másikat most a 13.9 van fent a 13.12 őt azt szidták a 14.3 bétát meg hol dicsérték hol szidták.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- EAFC 25
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jövedelem
- Milyen monitort vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest