Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steve198310
őstag
válasz
kungzi #46549 üzenetére
Csumi
Én Pl a vapor-x ajánlanám. Az eddigi kártya amire nem volt 100% panasz. Itt biztos nem. Én gariba kaptam a néhai dual-x helyett és nem bántam meg hogy nem más gyártó karijat kértem. Fém borítás mellett az egész kártya hűtve van a vapor-x által készített borda alatt. Itt nincs + kis borda anyám kinnya mindent a nagy borda hűt a 4 vastagabb hőcserélő cső végig fut a kártya hosszán. A ventik pontos méretét nem tudom de 90-100mm és igen csendes. Bár 2500 körül még jelenik a szél zaj. De szerintem a düdös életben nem megy annyin. Volt hogy leszabalyoztam 20% ra ami 1400 de csak 71 fokig ment el
-
dunc
nagyúr
válasz
kungzi #46549 üzenetére
Saját tapasztalat a másodikról tudok maximális elégedettséggel nyilatkozni! Már kibontás közbe (doboz, körítés) látszik igényes darabbal van dolgunk, hibátlanul beszerelhető, nincs recsegő, lötyögő rész rajt (masszív) eddig minden játékot kipróbáltam rajt, a legújabbak se fognak ki rajt! A hangja soha nem volt hangosabb mint az amúgy is halk cpu hűtöm! Tehát eddig egy szavazat az Asusnak!
-
katt777
félisten
válasz
kungzi #46248 üzenetére
FHD felett 4k-s monitort érdemes venni, sima FHD+-t még kiszolgál 2GB is, max 1-2 játéknál min. megszorítással. Mire megfizethető nagy felbontású monitorok lesznek, úgyis DX12-es lesz. Viszont mire ez kijön, mantleizálódik, amiből meg az következik, hogy a régebbi kártyák is vinni fognak mindent. Viszont ha van az embernek +1-2 ezrese (ipon és pcx más árfekvés pcx javára), nyilván kidobhatja 4GB-os kártyára, ha ettől jobban érzi magát.
Nálam még úgy sem kért semmi 2GB-ot, hogy driverből alaposan feljavítottam a megjelenítést. Crysis 3 asszem 1.7GB körül van max. Azon csodálkozom azóta is, amióta 2GB-os VGA-m van, hogy a játékok túlnyomó többsége 1.3GB-nál nem nagyon zabál többet.
hackeeeee: Sajnos nem találtam rá (7870XT CF) semmit így kutyafuttában.
-
katt777
félisten
válasz
kungzi #46243 üzenetére
Na, annak aztán főleg semmi értelme, mivel úgyis külön kezeli a 2xVRAM-ot (még nem láttam játékot, amelyik elfogyasztotta volna a 2GB-ot), 4GB-ra meg semminek nincs szüksége, legfeljebb FullHD felbontás FÖLÖTT. De mutass egy játékot, amely 2x2GB-nál többet zabál CF-ben, és hiszek neked.
-
-
Algotis
addikt
-
-
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
kungzi #35233 üzenetére
vedd meg, szvsz ha nem jön be pár hét múlva ennyiért tovább tudod passzolni.
két 7850 OC (20%al magasabb a gpu mindkettőn a refnél) nálam még mindig az egy szem 6950 2GB alatt marad fogyasztásban.
Razer6666: 7870en sincs több memória, de alapvetően a 2gb eyefinityvel is általában elég. AA nélkül mindenképp, AA meg 6megapixelen fpsgyilkos.
-
törölt tag
válasz
kungzi #34194 üzenetére
Nekem tökéletesen elég!
Nem írtál hőmérsékleti adatokat...így nehéz rá mit mondani.
Az én kártyám venti profilja autón van, nem kell hozzá piszkálnom. Alapon (30°C-os szobában) 30-33°C(1200-1300rpm) között mozog, terhelve pedig max 50-52°C (1800-1900rpm) közt mozog a hőmérséklet MSI AB szerint. A kari alul van feszelve,és nincs tuning,és nekem is jól szellőző házam van
Csak hogy tudj mihez viszonyítani! -
belinho
senior tag
válasz
kungzi #29465 üzenetére
Azért ne várd már el, hogy egy 7850-en full hd ultra max beállítások mellett 60fps-el menjen a játék!
Visszább kell venni a beállításokon, és akkor nagyon szépen megy, ennyi az egész!
Nem lehet megoldani mindent az optimalizációval, ha kevés a kártya, akkor kevés!
Ezért van ott a sok beállítási lehetőség, elég jól skálázható a játék, ha már nem támogatod a fejlesztőket azzal, hogy megveszed a játékot, akkor legalább ne szidd őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Whisky topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Politika
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- GIGABYTE 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X WINDFORCE MAX OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE 5070 Ti 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Zotac RTX 3070 amp holo 8GB
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest