- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Ja, szar grafikai minőséghez kell is a tuning, ez igaz.
Csak akkor megint a VGA értelmetlen, mert ugyanazt a grafikai "élményt" olcsóbban is megkaphattad volna. Én egyébként tényleg nem értem, hogy ilyen VGA-val a gépében miért töketlenkedik valaki gagyi grafikával.belinho: Persze, fontos az ár, de az alkatrészek minőségén nem javítasz egy jobb hűtéssel. Nem ritka hiba, hogy bizonyos gyártók kártyáin (nem kell ehhez tuningolni sem adott esetben) olyan bugok jelentkeznek, amelyek másokén nem, mert a ref. drivert nem készítik fel gyengébb alkatrészekre, amelyeket spórolósabb gyártók alkalmaznak. Ez nV fronton is előfordul természetesen, ezért érdemes odafigyelni, milyen kártyát veszünk. Pl. ha már a hűtésen spórolnak, jó eséllyel máson is.
kovsol: 12,78% GPU, 13% VRAM tuninggal 12.5-13%-kal gyorsul a VGA-m. Ha valamelyik kisebb, kisebb a gyorsulás is, ez mindenben így van. Bármelyik lehet szűk keresztmetszet, igazából akkor jó a tuning, ha mind2t hasonló mértékben tudjuk emelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Villanyszerelés
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak akkor megint a VGA értelmetlen, mert ugyanazt a grafikai "élményt" olcsóbban is megkaphattad volna. Én egyébként tényleg nem értem, hogy ilyen VGA-val a gépében miért töketlenkedik valaki gagyi grafikával.