- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
Köszönöm a segítséget
Igaz a próba verzió nem működö darab volt csak látvány darab.
Abban ment a fesz szabályozás. Ebben viszont nem ismeri fel sajnos. Igaz csak feszt szeretnék neki adni bő nyállal olyan 1240-1250mV re a maximális 1225mV helyett.
Persze némi órajel változtatásokkal egyetemben -
PandaMonium
őstag
A venti fordulatszámának fixálása nem segít a dolgon mert a kolléga azt hallja mikor ZeroCore-ból "feléled" egy másodpercre a kártya. Sokan küzdöttek ilyesmivel a topikból. Egyszerű fix lehet, hogy megpróbálsz minden olyat leállítani ami hardveres gyorsítást használ (pl. böngésző) mielőtt ilyen állapotba rakod a gépet. Ha így sem oldódik meg akkor próbáld ki 13.1 -es driverrel, az sokaknak megoldotta a dolgot. Vagy esetleg 13.5 beta 2 ha neked az megfelel...
-
RetepNyaraB
veterán
Eh tudom nem ide tartozik igazan, de nem talaltam jobbat:
Miert nem müködik nalam az istenverte afterburner? Uj a gep, most telepitgetem a cuccokat es semmifele OSD
A k*va Fraps bezzeg megy, de fenenek kell.-settings/monitoring kipipalva, osd szerver fut. Mingya összeütök kepeket is rolunk.
Amugy most raktam ujra a Tombraidert, meg az uj whql driver es loszart se gyorsult :/a show on screen display az atugrott offra, de en onra tettem
Van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest