- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
F e Z o #54709 üzenetére
tudtommal hang csak egy helyen lesz
Ez is egy szempont...
Hang csak azon az egy kimeneten lesz, ahova be van állítva. Teszem azt, hogy a lejátszóprogramok szép hányadánál be lehet állítani, hogy melyik kimenetre küldje a hangot. Ha egynél több zajkeltő található a fedélzeten, beállítod pl HDMI vagy DVI esetén a kijelzőhöz a kimenetet, a játék meg marad a windows default kimeneten, máris meg van oldva a dolog.Bár kifordíthatjuk a kijelentésedet, miszerint csak egy helyre fog menni ebben az esetben a játék hangja, meg (még) egy helyre a filmé...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
F e Z o #54709 üzenetére
Ja értem. Szóval alapból kicsit jobban fog pörögni a kártya. Már az asztal alatt.
Had dolgozzon, azért van.
Hát igazából szerintem egy HD film nem sok erőforrást rabol el a géptől. De nem tudom a kettőt már hogy bírja, azért kérdeztem.
Hát most olyan monitort veszek, ami tv is egyben. Szóval hdmi - n megy a hang mondjuk a játékhoz, a hangkartya meg a másikhoz. Na majd kitapasztalom.
Csak kíváncsi voltam, h működne ez.
Köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest