Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Steve198310
őstag
Ne akarjuk már a 970 hogy olyan legyen mint a 980. Attól kicsit messzi van. Eleve a részegységekből jóval több van a 980 ban mint a 970 ben. Amire a ti megoldásotok a "jólmegtépem" . Igen el éri amivel után + W zabál és ++++ hő keletkezik.
Na de ezt tárgyaljátok meg a megfelelő topikban

- 

djculture
félisten
Probléma lényege az hogy jóval kevesebb memóriát képes felhasználni mint ami rajta van , láttam a gtaV -nél ennek szép hátrányát ha ezzel nincs tisztába a vásárló beállitja a grafikát hozzá az meg 2-3 óra múlva nyom egy szép crashet. De a dying ligfht is hasonló crashekkel operál 970-en ha nem veszi vissza az ember a grafikát. Magyarán a chip ezerszer többet tudna de az nvidia kókánykodásának köszönhetően nem egy játékba a grafikai szintet vissza kell venni. Persze lehet valakinek ez a kedvence hogy kifagyjanak a játékok annak különösen jó biznisz egy ilyen vétele
 Nvidiám van most is 970-et cseréltem le a rosszabb 960-ra egy fagyásom sincs azóta, ennyit a kókány 970-röl. Az a legrosszabb széria ami létezik, erőbe nagyon jó de alapból kókánykodva van a mem busz és minden játék teljesnek látja emiatt hibáznak /OFF] 
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
 - Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
 - LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
 - Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nvidiám van most is 970-et cseréltem le a rosszabb 960-ra egy fagyásom sincs azóta, ennyit a kókány 970-röl. Az a legrosszabb széria ami létezik, erőbe nagyon jó de alapból kókánykodva van a mem busz és minden játék teljesnek látja emiatt hibáznak /OFF]