Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knobber
aktív tag
válasz
MajsztR #54884 üzenetére
A Topic indítóban ezt írják:
"*** Az Sapphire nevű gyártó, 7870-es szériájának elismert, lehetséges hibája, BS, vagy Black Screen néven ismert. A hiba kisebb mértékben más gyártó termékeivel is előfordulhat, és a 7850-es szériát is érinti, de ezen gyártó, ezen termékénél a leggyakoribb. ***" -
Knobber
aktív tag
válasz
bluyoo #54870 üzenetére
Intel HD Graphics 2500: 3DMark GPU Score:360
Ehhez képest amit vennél: AMD Radeon HD 7850 3DMark GPU Score:6680
Ha megnézed, ez 18x teljesítmény. Ha belegondolsz, hogy most is jól teljesít (csak néha akad) a GPU akkor nem hinném hogy ennyivel erősebb kártyára lenne szükség.
[link] -
-
Knobber
aktív tag
válasz
bluyoo #54857 üzenetére
[link]
[link]
Ezek is garisak, igaz kicsit drágábbak mint 30 ezer (annyiért találtam meg a HIS-t), de szerintem gyorsabbak lennének nála. Én 2016 októberéig érvényes garival fogtam ki magamnak Hardveraprón 32ért egy R7 265-öst (Sapphire). Szóval lehet jókat találni, csak figyelni kell, és türelmesnek lenni.
Ha gari számít, HD7850-ek már ritkábbak, mert régebbi széria. Persze gari nélkül is lehet VGA-t venni, igaz én már fáztam rá még régebben. Egy HD4850 Vapor-X hűtése adta meg magát egyik percről a másikra... -
Knobber
aktív tag
válasz
djculture #54845 üzenetére
Hát akkor így jártam :/
Bár mondjuk most második nekifutásra nem jött elő ez a jelenség, bár aztán ki tudja.
Mondjuk elég jó kártyának tűnik, Witcher 3-at High-on elfuttatja (Hairworks off természetesen) olyan 30fps körül és AMD Overdriveval pedig 35 körül is eljárogat.
-
Knobber
aktív tag
válasz
Steve198310 #54842 üzenetére
A cikk alapján csináltam mindent: [link]
Power limit settings: 20%
GPU Clock: 1050Mhz
Memory Clock: 1500Mhz -
Knobber
aktív tag
válasz
Steve198310 #54839 üzenetére
-
Knobber
aktív tag
Sziasztok,
Frissen szálltam be a klubba egy R7 265-el. Witcher 3 miatt gondoltam AMD Overdrive-on kinyúzom belőle, amit ki lehet. Felhúztam Catalyst keretein belül a maxra, azonban játék közben (kb egy óra elteltével) fekete téglalap kezdett bevillanni a képernyőn. De csak 1mp-re és eltűnik. Aztán egyre többször villant be, és egyre nagyobb lett. Végül kikapcsoltam az Overdrive-ot és néhány perc múlva helyreállt. Ezen lehet valami segíteni, vagy ez a széria nem annyira OC kompatibilis? -
Knobber
aktív tag
Sziasztok,
Új VGA vásárlásán gondolkozom a Witcher 3 számára.
Melyiket érdemesebb venni a kettő közül?
HD 7870 vagy R7 265
Kb. egy árban ki lehet fogni őket, 2GB RAM-mal.
Itt azt találtam, hogy az R7 265 memóriában jobb és fogyasztásban is - viszont egyéb másban meg elmarad valamennyivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 7
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest