Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
creedszl #49609 üzenetére
Mihez? Full HD-be nem kell több. C3 sem zabált többet, pedig fullban toltam. Thief Mantle-vel mondjuk majdnem megzabálja, 1940MB-ot is megeszik. A kari ára elég érdekes.
belinho: A Vsync-et hogyan kapcsolod ki? Mert akkor is aktív marad, ha játékból leveszed, és driverből is hiába.
Nekem is 2GB-os a karim, de nálam nem volt ilyen probléma (vagy megszokásból eleve userből indítottam).
Nem rémlik, hogy nálam lezuhogott volna az FPS. Hol történt ez, túl nagy forgalomnál? Vagy az elektromos soldatoknál? Ott az elején tapasztaltam, Totenkopfnál viszont nem, pedig annak a pajzsa eléggé effekt-telített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Philips LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Sapphire Nitro+ RX 6700 XT 12GB
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest