Hirdetés
- Milyen videókártyát?
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Gaming notebook topik
 - Steam Deck
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - OLED TV topic

Új hozzászólás Aktív témák
- 

katt777
félisten
Én sem ma kezdtem a tuningolást, és nem láttam soha 30-40%-ban fesz. emelés nélkül (vagy akár azzal) STABILAN (értsd: minden játékban megbízhatóan) tuningolható VGA-t. Persze, egy GPU-Z Shotra el lehet lőni, mint a 7GHz-es procikat.

Néztem teszteket újabb nV-król, és ott voltak elfogadható tuningeredmények, sehol nem írták, hogy ne lehetne túlhajtani őket (saját nV kártyáim is fesz emelés nélkül tudtak 25% tuningot). Ergo nem kell újra utánanéznem, és vitáznunk is valóban fölösleges.
És még mindig: azonos áron sincs CUDA-m és PhysX-em AMD kártyával, miközben ezekkel számos program gyorsulna. Tehát még kicsivel drágábban is jobban megéri az nV. Én is 760-at akartam, de remek vételként jött a 7870, és az említett hiányosságokat leszámítva pöpec kártyának tartom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
 - SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
 - ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
 - Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya

- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
 - Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
 - Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest