Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple notebookok
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz zoltanz #10681 üzenetére
Valami olyan kellett amivel tudom tesztelni az olvasókat mennyire megbízhatóak, volt 3-4 régebbi darab, pl. pioneer D115, Hitachi, és Lg típusok, de minden hiába előregedtek.
A pioneer-ban pedig biztam hogy müködőképes lesz, anno a 106D írójukat imába foglaltam, öcsém megírt vele közel 1000db lemezt, lepasszolta nekem, egy lencsetakarítás után én még használtam egy évig hiba nélkül, utána elajándékoztam, ma már írni képtelen, de még olvas. Így bíztam benne hogy a többi modelljük talán hasonlóképp megbízható, de nem....BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Synology NAS
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest