Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Epic79
tag
válasz
Ganz-[HUN] #23569 üzenetére
Akkor lehet mazsolázni?
-
Epic79
tag
Nagy a csend gyerekek!
-
Epic79
tag
válasz
gabor0012 #20892 üzenetére
Szia! Nekem van egy HP Brio brand gépem. Asszem valami Celeron 433, 64 vagy 128mb ram, 1gb hdd. Ezen kivül minden interált a lapján. Crystal sound hang. A vga viszont érdekes, mert kis laptop memóriával lehet bővíteni. Jelenleg 4mb-os modulka csücsül az alaplapon. Hp passzív 70w-os táp van benne. Passzív cpu hűtés. Meg asszem HP cd író. De ez nem biztos. Teljesen hangtalan ha a vinyót lekötöm róla.
-
Epic79
tag
Üdvözlet Urak! Ez érdekel valakit?
Mintha új lenne..
-
-
Epic79
tag
De nagy a csend gyerekek!
-
Epic79
tag
Üdv! Nem tud valaki Thinkpad 570-es alaplapot?
Cserébe fel tudok ajánlani ezt-azt.
-
Epic79
tag
válasz
Ranagol_5 #19831 üzenetére
Máshogy pozicionál az író feje egy eredeti és egy írott lemezen. A tiéd már ezt nem tudja váltogatni! Régebben volt hasonló probléma asszem az LG írókkal. A dvd-t olvasta/írta, de a cd-t nem. És ugyanez fordítva. Javíttatni felesleges, mert az árából veszel újonnan kb 3 írót. De kettőt biztos.
-
Epic79
tag
Sziasztok! Nem retro téma, de szerintem tudtok segíteni. Laptop-ban érdemes-e bekapcsolni az intel virtualizációját? Vagy hagyjam alapértelmezett disabled állapotban? Ha bekapcsolom a bios figyelmeztet, hogy a HP ezt alapból kikapcsolva hagyta.
-
Epic79
tag
Milyen poénosak voltak anno az IBM-nél, mikor megalkották a Thinkpad 600x-hez a dos drivereket... Nem elég, hogy win3.1 alől futtatható, de floppyra akarja kimásolni. Persze alap esetben egyik 600-as szériás laptopban sincs floppy. Esetleg a dockon.
Ez az egész persze onnan jött, hogy a Nec-en sehogy se tudtam elővarázsolni a hangot! Pedig minden be volt állítva és a driver is jó volt. Blaster változót is látta stb... Így gondoltam majd a thinkpad a gyári driverekkel! A kérdés: fel lehet lelni valahol thinkpad 600x-hez a dos-os drivereket emészthető formátumban?
-
Epic79
tag
Újabb kérdésem
: rá lehet valahogy venni, hogy a ESS Maestro 2-es hangkártya dos alatt Soundblasterként működjön? Azaz, hogy a játékok azt higgyék, hogy SB van a laptopban?
-
Epic79
tag
Üdv urak! Adott egy NEC Versa Note laptop. (kukáztam
) szerintetek mennyire gáz ha 19V / 2,64A helyett 24V / 500mA kap? sajna csak ilyen tápot tudtam alkotni neki. de működik vele.
-
Epic79
tag
válasz
KIRA\/NOVA #16407 üzenetére
Nekem is van eredetiben, csak nincs hozzá serial-om.
Matrica nélkül kukáztam még anno valahol...
-
Epic79
tag
válasz
snake1977 #16397 üzenetére
A boot cd-ről azért megy a xp, mert az csak a ram-ba fészkeli magát és azt is használja. A vinyóhoz nem nyúl. Szerintem két lehetőség lesz. Vagy mégse jó a scsi vincsi, vagy az xp nem tud megfelelő drivert feltenni hozzá.
Vagy másik gépben megy a scsi cucc? De az is lehet, hogy a lap nem bírja a scsi kártyádat. Próbáltad másik slotban?
-
Epic79
tag
Off: nekem ez az új hardverapró nem jön be.
-
Epic79
tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket!
-
Epic79
tag
Ilyen 650MB-os lemezeket már lehetetlen beszerezni gondolom. Jobb minőségűek voltak mint a mostaniak...
Na majd kipróbálom mit kezd a mostani lemezekkel.
-
-
Epic79
tag
Urak! Létezik nyomtató porton (LPT) kommunikáló külső cd író?
-
Epic79
tag
nekem az i3 42fok gyári intel hűtővel..
-
Epic79
tag
Nekem van egy olyan codegen tápom amin az a plusz csati rajta van. 300watt.
De szerintem is mennie kellene a plusz táp nélkül. -
Epic79
tag
válasz
Jon Mathias #14881 üzenetére
Akkor lehet valamit félreolvastam!
Zoltanz melyik is volt az?
-
Epic79
tag
válasz
Jon Mathias #14878 üzenetére
Szia! Melyik linux nem megy fel 20 gigára?
-
Epic79
tag
Ebben normál socket7 van. Sőt! Gyárilag van benne 16mb edo.. Ezen kívül 2db foglalat, amiben 2x8mb edo ram van. Tehát kis szerencsével ezt is lehet bővíteni. Kíváncsi lennék mennyit lehet bele pakolni, mert van egy 32mb edo ramom.
(bal oldalán van egy rca tv out.. mindjárt rákötöm a plazmára!
)
-
Epic79
tag
válasz
Penyus #14780 üzenetére
Nem ez, mert ez a kép a linkelt oldalról van. De ilyen az amit találtam. Csak kicsit retkes és még koránt sem biztos, hogy működik! Ha lesz időm kipróbálom és kiderül, hogy tényleg levélnehezék, vagy ezt is ráköthetem a plazmára...
Frescho ha működik, megegyezünk.
gondolom minden családtagomnak volt valami gépe, mert az Enterprise a feleségemé volt.
Úgyhogy körbejárom a sufnikat, padlásokat...
-
Epic79
tag
Bacsis: még mindig meg van a pcmcia lan karim...
10/100-as.
-
Epic79
tag
A legújabb everest nem ismeri a videókártyámat... Csak gpu-z.
-
Epic79
tag
Nem az a lényeg.
az a lényeg, hogy mindenki bios-ban okoskodik. Én meg csak az Asus TurboV-vel rendszer alatt.
ez a lényeg, h kb 3mp alatt 500MHz mindegyik magra.
-
Epic79
tag
Egyébként ez tök vicces!
olvasgatom itt a kommenteket és kajak rámjött az érzés, hogy nekem biza fel kell húznom a procimat...
Adott a konfig ami az adatlapomban van.
egyszerű klikk-klakk és máris 3GHz-en mennek a magok. De meddig mehet még? Tudatlan vagyok ezen a téren.
Viszont szerintem pár másodperc alatt elég sokat tudok húzni az AMD-n...
-
Epic79
tag
Sziasztok! Eredeti a doboza.
A dobozon lévő matrica:
És a lapon lévő matrica az zacsesz alatt:
Második képpel eléggé megszenvedtem, szal értékeljétek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest