Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
válasz lakisoft #11680 üzenetére
Lehet később kapott egy Extra hűtést az A75 Extreme 6 de kétlem, hogy azt kapnád ami a képen van az A75 Pro 4nél. Az így néz ki:
A Pro 4 és Extreme 6 hátlapi csatlakozókra egyébként megegyezik csak éppen ha tuningrak erül a sor na akkor az Extreme 6 erősen ajánlott meg egyébként is alig drágább és CF és SLI is támogatott rajta habár ami ebbe a lapbam ehetp roci elég kevés lenen egy erősebb CFhez vagy SLihez az is biztos. De ettől függetlenül szerintem azt vedd mivel alig drágább.[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz lakisoft #11680 üzenetére
Hello!
Lakisoft - Mivel túlzottan magas órajelre nem húzhatóak az FM1-es APU-k/CPU-k, a Pro4 is elég lehet, de kérdezd meg az FM1-topicban, a Pro4-tulajok el tudják "mondani" a tapasztalataikat.
TaylorXIII - Az első "sajtófotókon" szerepelt a kis bordával az Extreme6, de a nagyobb bordával került forgalomba.
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
lakisoft
veterán
válasz lakisoft #11903 üzenetére
Alaplap: Gigabyte GA-A75M-S2V
A6-3500-asom van gyári hűtővel
Kingston 2x4Gb 1600-as ddr3-as ram.Hardware Monitorban a következő értékeket mutatja:
SYS = TMPIN0 = Alaplap
CPU = TMPIN1 = CPU
MCH = TMPIN2 = Northbridge35 / 60 / 25 ez normális?
Maghőmérsékletre meg ezeket mondja: 15 / 15 / 15?
Random esetben szokott újraindulni a gépem. Tápot, ramot cseréltem már és maradt a probléma.
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
patomi
őstag
válasz lakisoft #11910 üzenetére
Esetleg magfeszültséget biosban meg kéne nézni. 1,41V és 70,9 fok amit tud ez a proci. Ha ott is minden ok, akkor szerintem alaplap,vagy proci hiba lesz.
De gondolom a nálam nagyobb tudású kollégáknak esetleg lehet más ötlete is.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
MZperX75
addikt
válasz lakisoft #11917 üzenetére
Na hazaértem Münchenből,barátomnak belőttem az A10-5800K@4.7Ghz-re 1.5V (Vízes) stabilan szaladgál.(szerintem menne többet is.)
Megrendelte ASUS HD7870-et ,eddig Giga 6670 2Giga -DG-vel ment az IGP(OC 900Mhz/1866@2133) de a BF4-re kevéske volt(1680x1050 medium) 60-30Fps stabil 40,de néha beesett bő 30 alá is.Én visszatértem a kis A8-3870K@3.6Ghz Llanomhoz itthon,jó ez ,de gondolkodom egy HD7850-en......
Most csak IGP van,az sem rossz egy kis OC-val.[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz lakisoft #13016 üzenetére
Segítek! -> [link]
Hogy ne kelljen végigolvasni, itt nálam a ram volt a ludas vagy a slot. Tehát lehet ram vagy tápegység. Tápegység azért, mert ezeknek az APU-knak az energiagazdálkodása már nagyon "spéci". Nem tudok rá jobb szót. Könnyen lehet, hogy ezt nem bírja lekezelni a tápegység. Főleg ilyen "szép" "márkás" darab. =)
-
Dany007
veterán
válasz lakisoft #13031 üzenetére
Szvsz egyáltalán nem gond.
De ha a ramok biztosan jók és egy másik erősebb táppal ellátott gépben meg hibátlanul működött akkor a válasz egyértelmű. Táp.
Ha még biztosabbra akarsz menni, akkor szerzel kölcsönbe egy tápot és bekötöd a sajátod helyére, hogy a saját ramoddal / prociddal / alaplapoddal / VGA-dal menjen egy kört.
10-15k-ért már van talán FPS aurum vagy valami egyéb jobbnak tartott márka. Kár görcsölni rajta mert elég egyértelmű szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
Állásajánlatok