Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz cmd3 #12723 üzenetére

Ja hogy akkor se ház, se tápegység? : o Kár. Sokat lehetne spórolni ha legalább valami régebbi de nem gagyi tápot tudnánk bele rakni, illetve egy régebbi meglévő ház lenne.
    Jó, így már neccesebb a dolog tényleg. :D
    Én szvsz inkább szereznék valahonnan egy gagyi házat, meg apróról egy minőségi de olcsó tápot, minthogy a ramokon vagy az alaplapon spóroljak. Meg amúgyis, ramból 1866 alá nem kéne adni, ugyanis az IGP ezt használja mint Vramot. Még az 1866 is kevés amúgy egy dVGA-hoz képest, de el lehet evickélni vele.
    Nekem is most egy ilyen konfigom van - most akarok dVGA-t bele valamikor - és kellően jó, korrekt teljesítményt nyújt. Mittomén, Farcry 2 simán elfuto 1440-ben, NFS-HP (2010) az is lazán, TDU1, GTA4 már necces, ott már csak 20-25 fps-em van.
    Nagyjából azt tudja a konfig grafikusan, mint egy Core2Duo E6600 + 8800GTS tudott anno. (én erről váltottam) Ellenben a prociteljesítményt szintekkel magasabb.

Na majd még agyalok a dolgon ha lesz egy kis időm. De így már elég nehéz. Elvégre egy valamirevaló táp újonnan közel 10-15k. A ház amit kinéztél az is kerekítve 8-10k. Ergo már eleve -20-ból indulunk. 50k van magára a gépre. Proci-deszka-ram.

Új hozzászólás Aktív témák