Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz cmd3 #12749 üzenetére

Okés, mert az más tészta.
    DualGraphics esetében megvan adva, hogy mely dVGA-kal működik dualban. Pl.: 5800k esetében csak a HD 6670-es kártyával működik ez az összedolgozás dolog.
    Tehát azt nem tudod megcsinálni, hogy veszel egy - mondjuk - 7870-et vagy 7970-et vagy GTX660-at és berakod mellé mert az úgy nemfog érni semmit. Simán megy majd a dVGA, de nem dualban az IGP-vel, olyankor az IGP-t le kell tiltani.

Igen az IGP jelenleg elég sokmindent elvisz low-on alacsonyfelbontásban. BF3 meg hasonlókat is. Dualban meg megkapod kb a dupláját sebességre. Tehát pl BF3 talán 1080p-ben, meg GTA4 elég szép fps-sekkel.
    De hogy a jövőre megjelenő játékokat hogyan fogja futtatni azt nem tudom. Csodát nem kell várni tőle.

Szerk.: szerintem érdemes lenne a használt piacon körbenézni. Mert annak nem látom értelmét, hogy kiadj 50-60 ezer forintot azért, hogy legyen egy közepes - low end valamid. Amit aztán a későbbiekben se tudsz majd közepes szint fölé fejleszteni pénz ide vagy oda.
    Sőt én azt is mondanám, hogy akkor már érdemes lenne a Kaverit megvárni. Mert ott azért lesz érdemi grafikus előrelépés plusz ha még az mellé is beteszed a majd hozzávaló dVGA-t úgy meg még ütősebb lesz a cucc.

Új hozzászólás Aktív témák