Új hozzászólás Aktív témák

• Razermazer

őstag

Sziasztok

Én is beléptem a klubba, intel után nekem érdekes, mert utoljára athlon xp-m volt :D az sem ma volt.
    Nagyon tetszik ez az apu, kellemes meglepetés játékok terén, igen derekasan helytáll a kedvenc játékomban is Shogun 2 ami köztudottan rendesen megterheli a vgakat.
    Full hd-ban és ultra beállításokkal szűrőkkel, egyedül a tessellation van kikapcsolva, gyönyörűen szalad a játék nem akadozik, engem nagyon meggyőzött.

Abban kérnék segítséget, hogy a biosban, hogy állítsam be a dolgokat egy asrock fm2a85x-itx lapról van szó.
    Természetesen némi tuningra gondoltam egy 5700 apu és a corsair vengeance 1600-as memória esetén.
    A corsair elvben megy 1866-on mert beállítottam, időzítéseket lazítottam 10-re 9-ről, kapott 1.6voltot is de egy idő után fagy a rendszer nem azonnal, sőt volt hogy egy teljes napot végigtoltam a shogunnal, és másnap reggel adta meg magát(proci nem volt húzva mellette) biztos hogy valamit finomítani kéne és akkor menne.[link]
    Mit lehet várni egyáltalán egy 5700-től? nekem elég lenne egy 4ghz-is bőven, meg az 1866-os ram is.

Új hozzászólás Aktív témák