Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Én is beléptem a klubba, intel után nekem érdekes, mert utoljára athlon xp-m volt
az sem ma volt.
Nagyon tetszik ez az apu, kellemes meglepetés játékok terén, igen derekasan helytáll a kedvenc játékomban is Shogun 2 ami köztudottan rendesen megterheli a vgakat.
Full hd-ban és ultra beállításokkal szűrőkkel, egyedül a tessellation van kikapcsolva, gyönyörűen szalad a játék nem akadozik, engem nagyon meggyőzött.Abban kérnék segítséget, hogy a biosban, hogy állítsam be a dolgokat egy asrock fm2a85x-itx lapról van szó.
Természetesen némi tuningra gondoltam egy 5700 apu és a corsair vengeance 1600-as memória esetén.
A corsair elvben megy 1866-on mert beállítottam, időzítéseket lazítottam 10-re 9-ről, kapott 1.6voltot is de egy idő után fagy a rendszer nem azonnal, sőt volt hogy egy teljes napot végigtoltam a shogunnal, és másnap reggel adta meg magát(proci nem volt húzva mellette) biztos hogy valamit finomítani kéne és akkor menne.[link]
Mit lehet várni egyáltalán egy 5700-től? nekem elég lenne egy 4ghz-is bőven, meg az 1866-os ram is.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- DOOM - The Dark Ages
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assassin's Creed Odyssey
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest