Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
Helóka!
Problémám lenne, és gondoltam ide írom, mivel emlékszem, hogy volt szó bizonyos cicergésről a topikban.
Kb fél éve használom a Gigabyte F2A85X-D3H lapomat egy A8-5600K-val. Közben bővítettem a RAMot, még egy 1866-os Kingstonnal, és most így dual-channelbem üzemel, bár csak 1333-on, mert az előző húzási szándékomra lefagyott a gép. Úgy gondoltam majd ha kész van teljesen, majd akkor húzom fel a RAM-ot, addig is bőven jó a teljesítménye nekem.
És most szépen átköltöztettem az új kuckójába a gépet (Xigmatek Asgard), és rászereltem egy Alpenföhn Sellát is. Majd bepakoltam - most jön a lényeg -, a vadonatúj FSP Hexa 400 Wattos tápegységet. És azóta a gépből, terhelésre, jól kivehető hangos ciripelés szól.
Két embertől azt hallottam, hogy garanciális csere lesz... Tápra... Megint más azt mondta, hogy ez ilyen, max akkor kell foglalkozni vele, ha tönkremegy, fagy, vagy valami. Én meg emlékszem, hogy ebben a topikban volt szó cicergéssel kapcsolatos problémákról.
Kíváncsian várom a véleményetek. Ha lesz rá időm, lehet visszapakolom próbára a régi tápot, hogy jó-e azzal. De most nincs rá időm, úgyhogy csak reménykedem, hogy nem döglik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Tesla topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest