Új hozzászólás Aktív témák

• Johnie

tag

Nos megvannak az eredmények.
    Röviden összefoglalva ez egy magánteszt. A számítógép fő alapegységeit megtartva futtattam le pár tesztet két különböző videokártya teljesítménye miatt.
    A két kártya: az AMD A 10 5800K processzorba integrált Radeon HD 7660 D , ellenfele pedig egy PCI-e Inno 3 D GeForce 9600 GT 512 Mb memóriával.
    Mivel nekem még egy régi 17 colos , 4:3-as Samsung SyncMaster 796MB monitorom van , amin 1024 x 768 x 100 Hz-es felbontáson tevékenykedek, a tesztek zöme ezen és az 1280 x 960 -as felbontáson futottak.
    A számítógép adatai melyen a tesztek futottak: A10 5800 K alapórajelen 3.8 MHz, Alaplap: AsRock FM2A75 Pro4 , 2X2 GB 1600MHz RAM, 500 GB Samsung HDD
    Futtatott programok: 3D mark Vantage Performance módban, F1 2012 benchmark legmagasabb minőségen, Unigine Valley High beállítással.

(Mivel a 3 D Mark Vantage a tesztek végén nem összesítette és 0-án hagyta a Score eredményjelzőt ezért engedelmetekkel a GPU és CPU értéket összeadva írtam ki a végösszeget. Természetesen a GPU és CPU által kapott eredményeket feltüntetem.)

Nagyjából ennyi lett volna, itt vannak az eredmények:

Új hozzászólás Aktív témák