Hirdetés
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Már mért ne lenne biztató? Ha neked az a cucc kell, annak a teljesítménye a megfelelő akkor azt kell venni!
Hol itt a gond? Nem muszáj Trinity-t venni.Főleg ha az nem fele meg neked. Ez egyértelmű.
Inkább annak kéne örülni, hogy van olyan ami megfelel és akkor azt kell venni.Én is évek óta nézek takarékos, de egyben magas teljesítményű PC alkatrészeket amik ráadásul olcsók is.
I7-I5-tel kezdtem én is valamikor 1-2 éve a kutakodást. Csak olyan brutálisan drága volt, hogy a megspórolt villanyszámlával 4-5 év alatt hozta volna vissza az árát, ráadásul a grafikai teljesítménye vetekedett egy netbookéval...(asszem i5 2500k volt a neve? Az energiatakarékos változat, de valami 50-60k volt csak a cpu)
Aztán két héttel ezelőtt csak poénból körbenéztem mi a helyzet. Rátaláltam a Trinity-re és meglepődtem, nem kicsit. Egy Trinity-s konfig ami nem alsó kategóriás cuccokból áll, kb 1-1,5 év alatt visszahozná az árát a villanyszámlában! Ráadásul olcsó is. És teljesítményben is bőven megfelel. Szóval na... én asszem megtaláltam ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Futás, futópályák
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Subaru topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest