Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz alvaro #6498 üzenetére

Már mért ne lenne biztató? Ha neked az a cucc kell, annak a teljesítménye a megfelelő akkor azt kell venni!
    Hol itt a gond? Nem muszáj Trinity-t venni. :) Főleg ha az nem fele meg neked. Ez egyértelmű.
    Inkább annak kéne örülni, hogy van olyan ami megfelel és akkor azt kell venni.

Én is évek óta nézek takarékos, de egyben magas teljesítményű PC alkatrészeket amik ráadásul olcsók is.
    I7-I5-tel kezdtem én is valamikor 1-2 éve a kutakodást. Csak olyan brutálisan drága volt, hogy a megspórolt villanyszámlával 4-5 év alatt hozta volna vissza az árát, ráadásul a grafikai teljesítménye vetekedett egy netbookéval... :U (asszem i5 2500k volt a neve? Az energiatakarékos változat, de valami 50-60k volt csak a cpu)

Aztán két héttel ezelőtt csak poénból körbenéztem mi a helyzet. Rátaláltam a Trinity-re és meglepődtem, nem kicsit. Egy Trinity-s konfig ami nem alsó kategóriás cuccokból áll, kb 1-1,5 év alatt visszahozná az árát a villanyszámlában! Ráadásul olcsó is. És teljesítményben is bőven megfelel. Szóval na... én asszem megtaláltam ami nekem kell. :)

Új hozzászólás Aktív témák