- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Már mért ne lenne biztató? Ha neked az a cucc kell, annak a teljesítménye a megfelelő akkor azt kell venni!
Hol itt a gond? Nem muszáj Trinity-t venni.Főleg ha az nem fele meg neked. Ez egyértelmű.
Inkább annak kéne örülni, hogy van olyan ami megfelel és akkor azt kell venni.Én is évek óta nézek takarékos, de egyben magas teljesítményű PC alkatrészeket amik ráadásul olcsók is.
I7-I5-tel kezdtem én is valamikor 1-2 éve a kutakodást. Csak olyan brutálisan drága volt, hogy a megspórolt villanyszámlával 4-5 év alatt hozta volna vissza az árát, ráadásul a grafikai teljesítménye vetekedett egy netbookéval...(asszem i5 2500k volt a neve? Az energiatakarékos változat, de valami 50-60k volt csak a cpu)
Aztán két héttel ezelőtt csak poénból körbenéztem mi a helyzet. Rátaláltam a Trinity-re és meglepődtem, nem kicsit. Egy Trinity-s konfig ami nem alsó kategóriás cuccokból áll, kb 1-1,5 év alatt visszahozná az árát a villanyszámlában! Ráadásul olcsó is. És teljesítményben is bőven megfelel. Szóval na... én asszem megtaláltam ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Bloodborne (PS4)
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest