Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- RAID
- LG LCD és LED TV-k
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Ezt a kérdést már fel tettem a Kingston SSDNow V100 topic-ban,de még nem tudtak rá válaszolni,bízok benne,hogy itt tudjátok a megoldást.
Az mitől lehet,hogy a Gigabyte AMD FM2 F2A55M-HD2 alaplapban nem hajlandó achi módban elindul az ssd,Pedig eddig semmi baja nem volt vele amíg usb-ról fel nem raktam egy új win7-et native ide módban,mert különben x08...valami hibaüzenetet kaptam és nem lehetett felrakni a wint.
Már próbáltam,hogy csak ez az ssd van bedugva,próbáltam másik sata port-ra dugni,bios-t frissítettem,de a windows logónál lefagy,újraindul és felkínálja a hibajavítást amitől nem sokat vártam és nem is hiába,mert az sem segített semmit.
Annyi furcsaság volt ebben a telepítésben,hogy miután felment a rendszer egyből elkezdtem frissíteni és a 120 frissítésnek kb. a felénél járt amikor lefagyott,de annyira,hogy num lock-ra sem reagált és magától újra indult.Ezután megint elkezdte a frissítéseket és az már hiba nélkül fel is ment.A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- OLED monitor topic
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest