Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
Szerintetek az miért van hogy pár játék néha teljesen lefagy? Mikor megvettem és játszottam első nap semmi ilyen nem volt..aztán nekifogtam tuningolni a RAM-okat 2133Mhz-re és minden szétesett...a windows stabil volt 5,15V és CL 10-11-11-27-es beállításokkal is, de játékok....oké akkor gép kikapcs megnyomtam a CMOS törlő gombot minden UEFI beállítás default-ba OC szekcióban bekapcsoltam a RAM-ok XMP profilját 1866Mhzre,mint első alkalommal...és így már nem kezdett el remegni a kép egy játékban sem 5perc után...de pl előfordul most is hogy mondjuk a WoT teljesen kimerevedik vagy lerakja magától magát az asztalra...:S:S
Mi lehetne a megoldás?
Úgy fest nem igazán működik még nálam ez az FM2 vonal..magával az 5800K teljesítményével nagyon elégedett vagyok az alaplap is jó lenne ha nem lennének ezek a bosszantó kis hibák...
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- weiss: Pant* rant
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest