Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a válasz nekem is jól jött, mivel én is szeretném kicsit javítani a gépem teljesítményét, de én csak az igp, és a memória órajelét szeretném megpiszkálni!
1, Az igp órajelét már felhúztam BIOS-ban 800-ról 1100Mhz-re, 1200-at már nem bírt, bár nem tudom, hogy mást kellett volna-e állítanom még hozzá. (pl. NB frequency???).
2, Viszont nem tiszta, hogy mi ez a XMP-dolog, bár a RAM-jaim állítólag tudják. Alapban 1333Mhz-en mennek a BIOS szerint, ehelyett szeretném 2133Mhz-en dolgoztatni őket, ha már az állt a gyári dobozon - csak semmi extrém tuning! Az alaplapi chipsetnek (A85X) bírnia kell elvileg...
3, Ha ezek mellett lehetséges, akkor még vissza is venném az APU feszültségét, de a BIOS tuning-os felületén csak növelésre láttam lehetőséget: egy csúszkán lehet beállítani a plusz fesz mennyiségét, de a skála nulláról indul, tehát negatív feszt nem tudok neki adni.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest