Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@x
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Osztom az elöttem szóló véleményét elég nehéz olyat találni amiböl lehet tanulni,viszont ami nekem nagyon sokat segített azok az olyan tutoriálok amikben konkrét dolgokat csinálnak meg az elejétöl a végéig,pl:Gnomon workshop,Digital tutors,3d Palace már van tölük vagy 60Gb adatom és nekem ez nagyon bejött,megcsinálod öket,mondjuk ami tetszik azt 2x is és másodjára már azt veszed észre(én legalább is)hogy van egy csomo dolog amit te másképp csinálnál mert mondjuk gyorsabb vagy csak egyszerüen arra áll rá a kezed!
Nem nehéz megtalálni öket van egy két virágboltos oldal vagy Google és utána biggyesztesz egy R vagy M betüvel kezdödö szót és már kész is
Lehet hogy tényleg perverzió de ezeket a Zbrush meg Mudbox tutorokat én is szeretem nézegetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Macska topik
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Robotporszívók
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs