Hirdetés
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
a pisztoly elvileg ma este elkezdődik
ha visszaértem munkából...
jah, szerdán letettem a grafikát és a hálózatok vizsgámat is!
(bár a grafika 2-es lett, de komolyan nem értem, a tanár mi a francot várt... első feladat: cohen-sutherland szakaszvágó algoritmus, 3 pontért, 2.5-et meg is kaptam belőle... a második feladat shade-ek opengl-ben 6 pontért, le is írtam szépen a flat, goraud és phong shadeing-et, erre adott rá 3 pontot... harmadik: fények, megvilágítás, optikai effektek és anyagtulajdonságok opengl-ben 12 pontért... a multkor erre írtam 3 oldalt, ráírta, hogy csúnya és zavaros, kaptam rá 6 pontot... most szép betűkkel és tagolva, erre kapok 4 pontot... a negyedik egy matek feladat volt, azt kihagytam, az ötödik meg színkeverés 4 pontért, abból talán meg is lett a 4... szóval nem tudom, mit akart még a tanár, ami a könyvében és a füzetemben volt, az rajta volt a lapon (és most nem is adtam úgy elő, hogy látszódjon, hogy azért 3 éve már foglalkozom grafikával, és tudok egysmást az anyagtulajdonságokról is (lévén maya-ban és max-ban is van belőlük bőven), meg a fényekről is, és az opengl sem más sokban... de mindegy, lényeg, hogy elfelejthetem a tanárt...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung kuponkunyeráló
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Bestbuy játékok
- Eredeti játékok OFF topik
- Arena Breakout: Infinite
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair 32GB KIT DDR4 3600 MT/s CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White Garis
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha visszaértem munkából...
(bár a grafika 2-es lett, de komolyan nem értem, a tanár mi a francot várt... első feladat: cohen-sutherland szakaszvágó algoritmus, 3 pontért, 2.5-et meg is kaptam belőle... a második feladat shade-ek opengl-ben 6 pontért, le is írtam szépen a flat, goraud és phong shadeing-et, erre adott rá 3 pontot... harmadik: fények, megvilágítás, optikai effektek és anyagtulajdonságok opengl-ben 12 pontért... a multkor erre írtam 3 oldalt, ráírta, hogy csúnya és zavaros, kaptam rá 6 pontot... most szép betűkkel és tagolva, erre kapok 4 pontot... a negyedik egy matek feladat volt, azt kihagytam, az ötödik meg színkeverés 4 pontért, abból talán meg is lett a 4... szóval nem tudom, mit akart még a tanár, ami a könyvében és a füzetemben volt, az rajta volt a lapon (és most nem is adtam úgy elő, hogy látszódjon, hogy azért 3 éve már foglalkozom grafikával, és tudok egysmást az anyagtulajdonságokról is (lévén maya-ban és max-ban is van belőlük bőven), meg a fényekről is, és az opengl sem más sokban... de mindegy, lényeg, hogy elfelejthetem a tanárt...