Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Milyen videókártyát?
- Tápos kibeszélő offtopik
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- ASUS ROG Ally
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
a pisztoly elvileg ma este elkezdődik
ha visszaértem munkából...
jah, szerdán letettem a grafikát és a hálózatok vizsgámat is!
(bár a grafika 2-es lett, de komolyan nem értem, a tanár mi a francot várt... első feladat: cohen-sutherland szakaszvágó algoritmus, 3 pontért, 2.5-et meg is kaptam belőle... a második feladat shade-ek opengl-ben 6 pontért, le is írtam szépen a flat, goraud és phong shadeing-et, erre adott rá 3 pontot... harmadik: fények, megvilágítás, optikai effektek és anyagtulajdonságok opengl-ben 12 pontért... a multkor erre írtam 3 oldalt, ráírta, hogy csúnya és zavaros, kaptam rá 6 pontot... most szép betűkkel és tagolva, erre kapok 4 pontot... a negyedik egy matek feladat volt, azt kihagytam, az ötödik meg színkeverés 4 pontért, abból talán meg is lett a 4... szóval nem tudom, mit akart még a tanár, ami a könyvében és a füzetemben volt, az rajta volt a lapon (és most nem is adtam úgy elő, hogy látszódjon, hogy azért 3 éve már foglalkozom grafikával, és tudok egysmást az anyagtulajdonságokról is (lévén maya-ban és max-ban is van belőlük bőven), meg a fényekről is, és az opengl sem más sokban... de mindegy, lényeg, hogy elfelejthetem a tanárt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Tápos kibeszélő offtopik
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- iPhone topik
- PayPal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Honor Magic V3
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha visszaértem munkából...
(bár a grafika 2-es lett, de komolyan nem értem, a tanár mi a francot várt... első feladat: cohen-sutherland szakaszvágó algoritmus, 3 pontért, 2.5-et meg is kaptam belőle... a második feladat shade-ek opengl-ben 6 pontért, le is írtam szépen a flat, goraud és phong shadeing-et, erre adott rá 3 pontot... harmadik: fények, megvilágítás, optikai effektek és anyagtulajdonságok opengl-ben 12 pontért... a multkor erre írtam 3 oldalt, ráírta, hogy csúnya és zavaros, kaptam rá 6 pontot... most szép betűkkel és tagolva, erre kapok 4 pontot... a negyedik egy matek feladat volt, azt kihagytam, az ötödik meg színkeverés 4 pontért, abból talán meg is lett a 4... szóval nem tudom, mit akart még a tanár, ami a könyvében és a füzetemben volt, az rajta volt a lapon (és most nem is adtam úgy elő, hogy látszódjon, hogy azért 3 éve már foglalkozom grafikával, és tudok egysmást az anyagtulajdonságokról is (lévén maya-ban és max-ban is van belőlük bőven), meg a fényekről is, és az opengl sem más sokban... de mindegy, lényeg, hogy elfelejthetem a tanárt...