Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

mondjuk nem csak max-osok vannak itt, hanem maya-sok is (legalábbis egy :D) Lehet, hogy ZBrush-osok is :D
    Amúgy a pötyörgésre elsőnek azt hittem, hogy csak azért van, mert a stroke-od dotted, és nem freehand... de amikor áttettem freehand-re, akkor is maradt pötyörgős nagy sebességnél... mondjuk nem tudom, mire kell neked ekkora sebesség, mindenesetre a lazy mouse bekapcsolása megoldja a problémádat...
    a második kérdésedet nem tudom megválaszolni, van valami retopo... az nem megoldás?
    a harmadikat meg végképp nem tudom...

nyúltáp: hát nem tudom... kézre mondjuk mindig rápakolni egy épp akkora méretű és formájú cilindert, amekkora épp oda kell, illetve gondolkodni, hogy most ezt épp mivel fedjem le, plane-nel, vagy fél cilinderrel, vagy gömbbel... mert ugye hogy igazán saját, kezelt uv-t gyárts, ahhoz azt szokták mondani, hogy le kell bontani primitívekre, és azok alapján leképezni... Hengernél amíg elszöszmötöl az ember a korrekt projekcióval, addig (mivel a script már úgyis lefedett minden poly-t) én csak kijelölöm a megfelelő élt, majd ctrl+n (moveandsaw), majd következő, ctrl+n... pár kattintás, pár gombnyomás, gondolkodás nélkül... :) majd csinálok egy kis videócskát, kb milyen tempójú, amit mondtam...

Új hozzászólás Aktív témák