Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Autós kamerák
- OLED monitor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Életem második világvége-hangulatán estem túl... Olyan vihar volt itt, hogy másodpercenként (!!!!!) villámlott... Ilyet régebben nem láttam, hasonlót viszont már kétszer is mostanság... Nem lesz ez így jó... Egy villám közel csapódott be, hatalmas (HATALMAS) csattanással, a környéken minden riasztós autónak bekapcsolt a riasztója... Épp kinéztem, mikor belecsapott az előttünk lévő panellakásba, hatalmas szikraesőt hányva, és olyan hangosan, hogy összecsuklott a lábam :S Soha nem ijedtem még meg ennyire életemben...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Weblap készítés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest