- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
jaigen én is azt akartam írni, hogy nem kell programbuzinak lenni, azt kell használni, amivel a legegyszerűbb/gyorsabb megoldani a problémát, persze arra sem árt odafigyelni, nehogy az legyen a vége, hogy minden programhoz értek vmennyire, de egyikhez sem úgy igazán.
Amúgy modellezési/textúrázási fázisban rengeteg programot használnak, csak animnál ill. amikor össze kell pakolni a jelenetet gyün a képbe maya, újabban houdini.
Max sajna eccerűen nem alkalmas bonyolult jelenetek lekezelésére, próbáld csak ki, csinálj egy akármilyen testről 1000 másolatot. Bár 9ben állítólag sokat javult a helyzet.
Látom még mindig nem akar százas lenni a végeredmény szegény szallaggal
néz szét itt [link] hátha írt vki egy scriptet a problémára.
Lyukbetapasztás: össze akarod forrasztani a két element találkozásánál a vertexeket, vagy a két elementen keletkezett lyukat akarod betömni? Első esetben sima weld, amúgymeg poly módban create-el tudsz létrehozni új poly-t. Vagy cap holes módosító.
ui.:
szerintem ha vki most kezd ismerkedni 3d-vel, mindenféleképpen érdemes xsi háza táján szétnéznie, egyrészt majdnem teljesen node alapú, ami nagyjából a jövő 3d-s programok terén (lasan inkább már jelen
csak páran tartják magukat), másrészt Mao-n lassan ipari sztenderd lesz belőle az ára miatt. Hátrány hogy nincs egyenlőre olyan kiterjedt felhasználói bázisa mint maya-nak, max-nak, ezért segédanyagokat is sokkal nehezebb vadászni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG K42 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
néz szét itt