Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
woops = oops = hoppá...
Azért írtam be, mert a nagy hozzászólásomat a gány netem miatt 3x küldtem el, és a két feleslegesből kitöröltem a szöveget, és ezt írtam helyére 
Nem vagyok amúgy PLE párti... A MAX triálja korrekt, a PLE szerintem kicsit túl gagyi, és túl sok benne a szigorítás... (bár nem tudom, hogy csináltál PLE-ben hajat, tudtommal nincs benne, max Paint Effects-szel) Nem is húztam vele az időt, szinte egyből 5-ös Unlimited Maya-val kezdtem (azaz hivatalosan egy fél év MAX-al kezdtem, csak áttértem Maya-ra olyan 2,5-3 évvel ezelőtt
). Azóta 5-6-6.5, 7, 8-tel toltam, és most 8.5-össel, Photoshop CS3-mal, és ZBrush 3-mal... Jelenlegi dolgaimhoz nem kell más... A ZB3 korrekt, hihetetlen dolgokat lehet vele alkotni, csak sajna kicsit kapkodtak a kihozatalával, és nincs benne multidisplacement meg hasonlók. Kicsit bugos a normal map és a displacement számolása is,tán a HD geometry-t sem tudja kiexportálni map-ba, de hamarosan jön a javítócsomag... Szerintem amire most kelleni fog (kis sima displanement festésre), arra elég lesz, és tán nem is lesz bugos (bár igazán nem tudom, még nem csináltam ilyet, teszt és tanulás jelleggel fog zajlani)
Amúgy program megismerés tekintetében szerintem édesmindegy, hogy az ember mivel kezdi, talán a MAX kicsit egyszerűbb felépítésű, elég elrettentő tud lenni elsőre a Maya node alapú felépítése... De ha az ember megtanulja, mit hol talál, akkor bizony piszok gyors tud lenni a vele való munka... (mondom én, aki most a lovag mellvértjén 2 órát szöszölt, pedig csak 450-500 poly
, és még nem is vagyok vele 100%-ban elégedett
)
No lassan fexem, holnap, azaz ma fel kellene utaznom Miskolcra, haverokkal be kellene ülni a Die Hard 4-re vagy a Transformers-re... De oda is 1300 a buszjegy oda-vissza, + a mozijegy + enni is kellene valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubuntu Linux
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Anycubic Photo Mono X nyomtató
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért írtam be, mert a nagy hozzászólásomat a gány netem miatt 3x küldtem el, és a két feleslegesből kitöröltem a szöveget, és ezt írtam helyére