Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

5-ös lett a szóbanforgó tárgyam, 100-ból 100 pont! :C

Vizsgaidőszak után kihajtom a maximumot a kocsiból. Modellezést illetően a belsejét akarom nagyvonalakban megcsinálni, aztán a finomítás az anyagokon:
    A hátsó lámpa rém ótvarul néz ki (sajnos ez a megfelelő szó rá), ill. egyszerűen képtelen vagyok üveghatású, tükröződő, fekete anyagot összehozni...de ezt idővel megoldom. Remélem. :)
    Bár ha kész lesz a belső, úgyis aktualitását veszti a dolog. De akkor is bántana a tudat, hogy ilyen anyagot nem tudok előállítani.

Most nézek egy GI rendert is, de nem igazán vágom, mi micsoda itt, alapértelmezett beállításokat használok. Caustics is bepipálva. :)
    Kíváncsi vagyok, mennyivel ad szebb eredményt, mint a ''normál'' render. A sebességből ítélve azt már látom, hogy animációt nem ezekkel a beállításokkal fogok készíteni. :B

Láttam a topic közepe felé jófajta HDRI tutorialokat linkelve, figyelmem feléjük fordítom, yeah! :D

''Number of caustic photons stored: 3881347
    Caustics photon map takes 390007800 bytes (379,1 MBytes)''

Ajjaj, ez elég félelmetesen hangzik...vagy természetes mindez? :F

10 perc alatt jutott el az első Prepass feléig a gép, mindkét proci 100%-on görnyed, a memóból viszont jó 640 mega szabad...valamit lehet elcsesztem...vagy nem 1920x1200-ban kellene GI rendert tolni? Hopp, most megmozdult a VRay csíkja... :F :DDD

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák