Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szekkancspet
csendes tag
Sziasztok! Nemrég kezdtem el foglalkozni a programmal ( egészen pontosan ma reggel, 6-os verzió ), mert minél hamarabb le kéne animálnom egy fizikai jelenséget. Egész szépen haladok, de néhány órája beleűtköztem egy problémába, ami nagyon könnyen megoldható lenne akkor, ha ki tudnék feszíteni egy olyan síkot, ( tehát két részre tudnám osztani a teret ), amin hogyha egy objektum teljesen, vagy részben áthalad, akkor az objektumnak a síkon átlógó része a renderelésből kiesne, ( magyarul az átlógó rész nem látszódna a végeredménynél), de az eredeti oldalra visszatérve újra láthatóvá lenne. Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném. ( Remélem sikerült fölfednem a problémámat, sajnos teljesen amatőr vagyok, így lehet hogy egy kicsit nehezen érthető a dolog )
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest