Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végül tegnap este megvettem a crash bandicoot n'sane trilogyt amit nem lehet ketten játszani ugyan de benne vannak a ctr nitro fueled szereplő akiket annyira imad a felesegem.
Felváltva visszük végig a pályákat ha meghal az egyik akkor masiké a joystick
Tényleg ilyen nehez ez a játék?
Ctr-nél lehet classicra állítani vagy nitro fueledre ez utóbbinál lehet easy fokozaton jatszani, előbbinél a gép beállította nehézség.Neztem mindenhol de n'sane trilogynál nem talaltam nehezség beallító opciót. Ez mondjuk eleg szívas mert egy pályát vagy 50x is ismetelni kell mire sikerül.Ez így már nem élvezet hanem küszködés..... -
ρσгτσ
addikt
Focus Entertainment egyedi Series X.
Nyereményjáték. -
csucsu52
aktív tag
válasz
homerhamm #94189 üzenetére
De már kettévált, külön játék a prev és teljesen külön a next.
multi szerverek sem mennek együtt, nextgen tükörsima 60fps, prev hááát… felfelé kerekítve 30.Más:
COD MW II open beta van azt olvastam.
mégsem találom a storeban, csak az előrendelési funkciót a teljeshez. Vagy kellene hozzá beta kulcs? -
Bep
őstag
válasz
WhiteAngel89 #94187 üzenetére
Én játszottam anno kontrollerrel mikor még nem volt kormány. Igaz eltartott egy ideig míg beállítottam. Sok gyakorlás, körözgetés.
Ami viszont nagyon más volt, mint pl. egy FM7 kontrollerrel. Egy 20 perces multi verseny felért 2óra FM7-el. Fizikailag és agyilag is lefáradtam kontrollerrel. -
Bep
őstag
09.29.-én jön konzolra is az ACC 1.8 patch
[Assetto Corsa Competizione - Official 1.8 Update Trailer | TGS 2022]Viszont ahogy nézem, csak PS5 és Series S/X (nem mintha prev konzolon lenne értelme a játéknak)
-
válasz
csuvicsuva #94179 üzenetére
Basszus pedig felesegem lassan kidől. Szívesen elkezdeném akár újra a Visaget egyedül éjszaka
Te vegig vitted?Hany órás? -
argyelan93
friss újonc
Sziasztok. Most fogok be ruhazni series xre. Mindenképpen szeretnék játszani majd billentyűzettel. Tudtok nekem ajánlani vezetek nélkülit? Előre is köszi a választ
-
csuvicsuva
addikt
válasz
beyruth82 #94174 üzenetére
Én még nem is használtam nyugtatót.
Amilyen tempóban haladok, nem vagyok benne biztos, hogy sikerül végigmenni rajta, de végigjátszásokat meg nem szívesen néznék/olvasnék.Ha jön a nyanya, akkor úgyis mindegy. Mondjuk azt olvastam, hogy ha bemész tükörbe, akkor nem üldöz tovább. Bár nem tudom melyik sztorit kezdted, én Dolorest, úgyhogy nem tudom a többiben van-e ilyen tükrözés. -
Wesder
titán
Call of Duty Modern Warfare 2 technical specs:
Xbox Series X (dynamic resolution)
2160p/60fps
1440p/120fpsXbox Series S (dynamic resolution)
1440p/60fps
1080p/120fps -
Steve1207
veterán
válasz
beyruth82 #94174 üzenetére
Nincs benne split screen, Motorsport 7 az utolsó Forza, amiben van ilyen, de szerintem az túl natúr lenne neki. Fun autókázásra pl egy Dirt 5 szerintem jó lehet split-ben, csillog villog, egyszerű az irányítás, tele van színes effektel, így talán nem unja meg hamar
Vagy retro-nak a Horizon Chase Turbo sokszor filléres, akár 4-en is lehet játszani, nekem nagy kedvenc és minden platformra megvan.
-
válasz
Bad Pritt #94171 üzenetére
Nekem az középen van.
Leginkabb ott is olyan coopok vannak amik ket külön eszközről jatszhatóak. Ez a couch coop viszont kidobott pár erdekes játékot.(#94172) Steve1207
Köszi!
Jöttek ki ajanlatok. 🙂(#94170) csuvicsuva
Egyszer elkezdtem vele játszani az elejen meg nagyon felemetes volt aztán valahogy beleuntam.Azt hiszem kilépő game passból lehet ráveszem ketten vigyük végig. Csak engem idegesített hogy az elején (kb fél órat játszottam vele) a villanyoltogatasokon
hangokon zörejeken kívűl nem történt semmi és állandoan arra kellett figyelnem legyen nálam nyugtató mert meghalt a karakterem.Beleuntam.Forza Horizon 5-öt lehet egy tv-n jatszani egymas ellen valamelyik versenyben? Lehet letölteném akkor de feleslegesen nem akarom.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207 #94168 üzenetére
Egy-két éves TV -n is van hogy hulladék, csak ezért írtam. Meg a hardver mellett ha nem teljesen vegytiszta rendszer, akkor sajnos az is bele tud szólni. Külön UI nélkül is.
Viszont van aminél a Direct One is hulladék neten keresztül. Akadozik például műsor rész. Úgy, hogy egyébként hasonló hardveren, másik TV -n gond nélkül megy.
Én részemről inkább a mobilnál maradok, ha nem natívan szeretnék futtatni valamit.
Annak ellenére, hogy nálam nincsenek ilyen akadások.
-
Több órás Deathloopozás után a felesegem kirakott a tv elől mert ő is szeretne játszani de nekem már herótom van a crash team racingtól amivel hónapok óta közösen játszunk. It takes two is megvolt többször, és a game passos aw way outot elkezdtük de nem tetszik neki.Néztem neten milyen közösen jatszható játekok vannak de olyanokat ír ki amiket nem lehet egy tv-n jatszani vagy a már fentebb leírtakat, illetve fifa, forma 1, stb. Van valamilyen angol közismert elnevezése az olyan jatékoknak amit egy tv-n lehet ketten (vagy többen) egymas ellen vagy egymás mellett jatszani?Valamilyen rövidítés, szleng vagy valamilyen elnevezésük (mint pl pvp,p2p,stb)? Akkor keresőbe célzottabban tudnám keresni őket.
-
Steve1207
veterán
Nem vitatom, alapvetően android tv rendszer volt a kérdés, hogy most az adott hardver tv vagy box nem volt kiemelve. Mindenesetre egy elfogadható 6-7 éves box-on is gond nélkül megy a dolog, hogy hardveres oldalról a tv gyártó meg bekavar az megint más. Nekem szerintem mindig lesz egy külön box, semmi nem tudja kiváltani a használatát, amióta megjelentek., tv rendszereknél gyorsabb, praktikusabb. Streaming cuccok, hazai, külföldi, retro gaming, mindenre használható és még nem is "tv függő", mert ha szükséges egyből áttpattintható egy monitorra. Egy régebbi S905-ös SoC meg untig elég ezekre a mai napig is és mikor jött ki a piacra? 2015 környéke?
(#94161) icemad: Ott van elcseszve az egész, hogy az ember nem tudja miért mennyi pontot kap. - pontosan melyik rész problémás? Minden ki van írva böngészősben, hogy mit kapsz érte, pass-os-t meg videókon nézve fel van sorolva, mi a feladat, el van-e végezve meg mennyi pont. Vagy nem értem mi a baj. A mobilos működik bénán, ott néha meg kell nyitni a pontösszesítőt és lehet folytatni.
-
negyven2
veterán
válasz
hombre[EU] #94162 üzenetére
"lassan letelik a két év"
Nem is tudtam, hogy a fehér színű konzolra is timed exclusive szerződése volt a Sony-nak
Amúgy alatt a fehér Contoller az nem gyári Xbox, hanem valami third party. ugyanis csak 3,5-es jack csatlakozó van rajta. Úgyhogy simán lehet, hogy csak azért fehér, hogy jobban illeszkedjen a kép kompozíciójába.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #94162 üzenetére
Inkàbb néz ki dbrand-nek, mint official Xboxnak.
-
-
hombre[EU]
veterán
A white Xbox Series X console has been spotted in a Logitech advert
lassan letelik a két év...lehet cserélni fehérre
-
icemad
nagyúr
válasz
Steve1207 #94160 üzenetére
Ott van elcseszve az egész, hogy az ember nem tudja miért mennyi pontot kap. Ha véletlenül sikerül is valamiért pontot szerezni, azt a rendszer vagy megadja vagy nem. Így meg hamar elveszik az ember kedvét az egésztől. Nálunk évek óta elérhető, de kb 3000 pontom van több év alatt, szóval nem is foglalkozom vele.
-
Steve1207
veterán
válasz
icemad #94155 üzenetére
Én is hasonlóképp tippelném az átváltást, ha elindul pass-ra is akkor nem lesz vészes, mert játékokból, havi teljesítményekből is össze lehet majd szedni 5e+-t, ha olyan feladatok lesznek, mint az usa-ban (és ha kimaxolsz egy hetet/hónapot pl kapsz 1-2e-et pluszba). Mindenesetre csak a böngészőből most is 5e pont öszejön havonta, az éves szinten cirka 60e pont (az meg pont egy teljes játék ára kb). Utóbbi se rossz napi 5 percért.
Szerk.: az viszont király lesz, amikor valaki öszekuporgatja egy évig, beváltja és jön a pass-ba másnap
-
Steve1207
veterán
A telefonos apk-t feltelepíted, apkmirror-on ott vanank. Működik, bár kicsit döcögős a menü, de játékban kb ugyanannyit ad, mintha telefonon nyomnád (célszerű mindenből kilépni azért a háttérben, mert picit gyorsít az is). Ha meg esetleg pár hónap múlva megoldanák a nemrég bejelentett delay dolgot a kontrollerrel csak sima pass-ra teljesen vállalható lesz, már szinte most is határeset, bár engem még mindig zavar a pici késés.
Nem lehet szüneteltetni, ameddig van addig van, max lemondhatod előbb, de annak semmi értelme. Havi játékok bezsebelésére azért jó dolog vagy behúzni a perk-eket.
-
Zoltn
senior tag
Off topic, de nem tudom kitől kérdezzem meg ha nem itt.
Android TV rendszerre lehet xCloud ot telepíteni? Hekkelni? Vagy bárhogy?
A másik meg, hogy lehet esetleg szüneteltetni a befizetett Gamepasst? Vagy megnézted, megvetted azt pereg. Emlékszem régen fél éves wow előfizut simán kisírtam a supportnál, hogy szuneteltessék.
De itt meg még 2 év be van fizetve, és egy fél évre átnyergelnék a konkurenciához.
-
icemad
nagyúr
válasz
Norb79 #94154 üzenetére
Mostani AAA címeknél is beváltható, ennyit levesz az aktuális árából. Szóval nem az a kimondott benzinkutas pontgyűjtős hülyeség. Nintendo switch-nél van hasonló rendszer, ott már nem egy játékot vettem csak pontokból. Nem lenne ez rossz dolog, de csak kevés pontot lehet szerezni, ha idő/pénz arányosan nézzük. Nálam itt bukik el a dolog.
-
eL Geri
őstag
Én már izgatottan várom, hogy mikor fogják aktiválni a MS Rewards programban az Xbox giftcard-ot, és persze hogy mennyiért. Remélem nem fognak róla teljesen elfeledkezni.
Van már 4000 pötyim -
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #94147 üzenetére
Szóval bejönnek, szó nélkül elveszik a sütit és elmennek.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7 #94145 üzenetére
Még mindig olvasható ez a fórum regisztráció nélkül. Lehet, hogy 20-30 ember kommentel, de ennek a többszöröse csak olvas és még annak is többszöröse aki nem is regisztrál.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
IntelKiller7 #94145 üzenetére
Még regisztráljon is csak azért, hogy megköszönje?
-
Norb79
őstag
válasz
dookiee #94138 üzenetére
A benq holnap szerint a “p” végű típus csak 60at enged komzollal, hogy konzollal is engedje a 120at, ne csak pc-vel, akkor “k” végű kellene.
https://zowie.benq.com/en-ap/monitor/xl2411p.html#! -
icemad
nagyúr
válasz
beyruth82 #94134 üzenetére
Én hasonló okok miatt nem fejeztem be a 12 minutes játékot. Pedig az még nem is hosszú, igaz, hogy eléggé más műfaj.
A Pepa malac játékot viszont befejeztem. Szerintem zseniális, ilyennek kell lennie egy gyerekjátéknak. Hasonlót simán eltudnék képzelni Bogyó és Babócásban. Ráadásul teljesen bug mentes, ha nem számítjuk azt, hogy néhány cutscene többször is előjöhet. (idegbaj kerülgetett, amikor már harmadszor mentem a kilátóba, rohadt hosszú videó és nem lehet skippelni.) GS vadászoknak is jó lehet, mert kb 1 óra az egész és 1000 GS-t ad.
-
dookiee
tag
Sziasztok. Biztos százszor felmerült már ez a probléma de nekem még új sajnos. Vettem egy Benq xl2411p monitort és HDMI kábellel kötöttem össze az xboxal. Sajnos nem engedi beállítani 60Hz-ról 120-ra, pedig lehetőségként feldobja csak hiába nyomok rá ugyan úgy 60-on marad.
-
TaRka94
senior tag
MW2 bétát 24re nem lehet előre letölteni?
-
Steve1207
veterán
-
válasz
EmThor #94132 üzenetére
Én most rácsúsztam rendesen.
Még az oddyssey-t is félre tettem.
Az viszont tényleg elég nagy katyvaszt tud okozni, hogy szabadon össze-vissza lehet a 4 fő helyszín és napszak között menni és teljesen kuszák az idővonalak. Volt olyan hogy 2 órát elcsesztem egy helyszínen és a pálya végére érve kiderült egy olyan kód kell amit egy másik helyszínen korábbi napszakban lehet megtalálni. Mivel visszafelé nem lehet menni az időben és nap vége után újra indul az előző nap de minden visszaáll az előző napi viszonyoknak megfelelően ezert kárba veszett minden amit addig azon a pályán csináltam, teljesen feleslegesen csesztem el vagy 2 órát
Olvasgatom, fordítgatom a feljegyzéseket de még így is zavaros az egész és sokszor nem tudom melyik helyszínre mikor érdemes menni, hogy elkerüljem a hasonló eseteket. Mivel egy helyszínre sokszor vissza kell térni, ezért a sokadik újraindult nap után baromi monotonná válhat majd a játék. Gp-s játéknak kitűnő de 20+ ezret tuti nem adnák érte és a 2021-es év nagy meglepetés játékának se nevezném aminek sokan tartják. Díjakra is jelölték ahogy olvastam, bár ez inkább annak köszönhető szerintem, hogy különleges a témája, hangulata meg az egész koncepció amire épül. Az egy kaptafára való tucat játékok mezőnyében valóban egyedi -
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakit még érdekelne, akkor COD: MWII béta kulcs:
3FR99-K7RP7-9YTP4-3YQGJ-R4FF?
? - Z
-
EmThor
addikt
Hát ez a Deathloop egy nagy alibi katyvasz így elsőre.
-
minilego
senior tag
Cyberpunkbol van kulon series verzio vagy azt update formajaban kapta?
-
Roland0224
senior tag
Akik előrendelték vagy van beta code megy az MW2 Beta
7 helyett 6-kor elindult -
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
icemad #94123 üzenetére
Szvsz azzal nincs baj hogy van egy játékban opcionális fps boost, ha valaki a grafika kárára azt választja, hát tegye. Magam is a magasabb fps-t preferálom, viszont tényleg jöhetne már egy cím, amit nem one-ra fejlesztenek
A jó AI meg tényleg ritka mint a fehér holló.. -
icemad
nagyúr
válasz
PiszokAlfréd #94119 üzenetére
Nincs, szerintem már nem is lesz. Talán majd az sx pro /ps5 Pro korszakban. Én úgy látom, hogy jelenleg a grafika/fizika/AI/optimalizálás nem igazán fontos, csak legyen minél több fps. Mai világban azzal lehet eladni a játékot. (Meg persze fusson one és ps4 gépeken is)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7 #94120 üzenetére
Ha nem vagy előrendelő, vagy nincs kódod, akkor csak holnap este tudod tölteni. Rendeld elő, töltsd le, simán játszol vele, béta után meg lemondod az előrendelést. Pénzt nem von le, csak 10 nappal megjelenés előtt.
-
zozika84
őstag
válasz
IntelKiller7 #94120 üzenetére
Ma 19 órátol tolható az előrendelőknek. Szombattól pedig mindenki tolhatja
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
Bad Pritt #94114 üzenetére
Van már olyan cím, amire rá lehet fogni hogy
nextprevgen?
Lehet hogy ez a generáció inkább arról fog szólni, hogy nagyobb felbontás, illetve magasabb fps szám választható a legtöbb játékban, erre pedig el is megy az erőforrás jó része..
Aztán szépülnek azok lassan, ha visszanézünk majd, látványos az a különbség, csak nem mellberúgás szerűen jött, hanem lépésről lépésre.
-
Bad Pritt
félisten
Megkésve bár, de befejeztem én is. Nem volt rossz ez a demo, bár inkább balansz tesztnek tűnt a kérdőív alapján, viszont vásárlást nekem nem érne, úgyhogy jó, hogy GP-ben nyit.
Ezt a harcrendszer számomra már too much, nem sikerült pár óra után sem ráérezni, majd meglátjuk, a teljes játék hogy fog menni.
-
válasz
Bad Pritt #94114 üzenetére
Vagy a Dishonored 2 😀
Arra még stílusban hasonlít is egy kicsit de az is szebb jóval ennél. Mondjuk nekem van olyan érzesem, hogy bizonyos esetekben szándékos az elnagyolt, kidolgozatlan valóban nem szép grafika. Rajzfilmes, groteszk világ ez. Az ellenfelek kinezete is elég furcsa, ahogy az egész világ. -
zozika84
őstag
válasz
IntelKiller7 #94115 üzenetére
Tegnap óta már lehet
-
IntelKiller7
Topikgazda
COD MW2 betat mikor lehet letolteni?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
PiszokAlfréd #94113 üzenetére
Xboxon ha fps-eket nézünk, akkor a nextgen patchelt Destiny 2, Halo Infinite, meg házon belül a Doom Eternal is jobban néz ki, mint ez. Vagy akár a Resident Evil Village.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
Bad Pritt #94099 üzenetére
Miért, mi számít szépnek manapság?
Komolyan kérdem, én mostanában több száz órát tekerek a Skyrimbe, összehoztam pár buildet, amit már régóta ki akartam próbálni, csak mindig elmaradt.
Tegnap felraktam a Deathloopot, mentem vele egy kört, hát.. az látszik rajta hogy szándékosan egy kicsit "rajzfilmes", de egyébként szép szerintem.
Nyilván egy 11 éves játék kicsit felhúzva azért nem egy jó viszonyítási alap. -
AssAssynn
addikt
Ez a subnautica below zero kicsit beszippantott... ez az első ilyen gyűjtögetős, craftolós játék, ami leköt. Kíváncsi vagyok meddig tudja fenntartani az érdeklődésem.
-
Steve1207
veterán
válasz
MrPeekaboo #94103 üzenetére
RDR2 is megkapott (konzolon is?) - csak pc-n kapta meg. Szerk.: amúgy meg minek, totál fix 30, itt nem számítana semmit, hacsak nem butítani akarnak a minőségen
-
Pityka_
tag
Sziasztok!
Tudja valaki , hogy Series S-en Gears Of War 5-el tudnék PC-s haverral multizni vagy coop-ozni? -
MrPeekaboo
senior tag
#94083:
Nekem hangulatban és játékmenetben a bukott Agony-ra hajaz, persze a grafikája jobb. FSR 2-vel jön, amit a napokban az RDR2 is megkapott (konzolon is?) és lehet mire októberben kijön addig frissítik a 2.1-es verzióra. -
Wesder
titán
Lehet neked még nem mondták, de nem minden a grafika.
A Deathloopnak csak a kiadója volt a Bethesda, a játékot az Arkane fejlesztette.más:
Alpha ring update:
We have added a new option which allows you to mute startup sounds. To use it, navigate to Settings > General > Volume & audio output > Additional options.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Akvarisztika
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest