Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz
Bogyi007 #82390 üzenetére
most nem azért Szergej Moszkvában a Jelesov téri kis lakásában épp a kezében szorongatott kontrollerével neki vajon mennyi köze van ehhez az egészhez..?
l.skywalker ok
-
l.skywalker
Topikgazda
Az Ukrajnai háborúval kapcsolatosan kéretik minden hozzászólást a megfelelő Topikba írni:
-
Bogyi007
veterán
válasz
beyruth82 #82393 üzenetére
Mindenesetre akinek van a profil címjegyzékében Orosz cím annak ajánlott azt nem elsődleges szállítási és számlázásinak hagynia most.
-
frankdelgado
őstag
Nem tudom volt-e már, de jó hír azoknak, akik mindkét konzollal játszanak és ragaszkodnak a vezetéknélküliséghez
[link]
-
ρσгτσ
addikt
Martha Is Dead | Launch Trailer
Innen megvette valaki? The Town of Light után kíváncsi vagyok rá.
-
ρσгτσ
addikt
"The option to turn off sound effects on the console should now be working correctly."
Xbox Insider Release Notes – Alpha Skip-Ahead (2208.220228-2200)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI #82378 üzenetére
Szerintem ez várható volt amúgy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Busaboy
aktív tag
válasz
szimszonos #82375 üzenetére
Nyílvàn könnyű, mondjuk minden assist offon van mindig, egyedül a normál kormànyzàs amit hasznàlok. Kormànnyal végigpróbàltam minden Horizont/simulator komrányzàsra beállítva de nem adta. Ezeknek a játékidőknek a 70%-ban mindent csinàltam, csak nem a 3 csillagozàs. Horizon 5-ben letudtam mindent, mert nem adta a setting de rútul ott hagyni se akartam. Mondjuk azt laptopon toltam, kemény 15 colon. Amiatt se adta, aztàn sx-re első nap leszedtem, de 5 perc utàn ment is a levesbe.
Ha valaha lesz Horizon 6, valami ütős helyszín kéne. Khm-khm Tokyo, mert ez a Mexikó ez(nekem)
-
szimszonos
őstag
válasz
Busaboy #82372 üzenetére
Csúnya lenne ha nem 3 csillag lenne minden verseny egy olyan arcade autós játékban amiben még automata vezetés is beállítható amivel legkönnyebb fokozaton még első is lehetsz hogy közben mást csinálsz
Amúgy nagyon könnyű minden FH már pár óra játék után megszokja az ember,szinte miinden segítséget kikapcsolva sem vészes,a verhetetlen nehézség ami talán az 5-ben nehezebb,a 4-ben nem csalt annyit a játék.A GS pontok gyűjtése nem annyira nehéz az 5-ben sem,igaz nem elég csak a térképpel végezni,mert sok acsi online játékban van. -
Én most szedtem elő a 4-t. Végre van 1440p-s monitorom, series x-em. Végre jó a grafika, nem lagol a játék. Van még sok esemény ami hiányzik és biztos nem fogok mindent 3 csillagra megcsinálni, de alig bírok felállni a gép mellől
-
szimszonos
őstag
válasz
lastmohican2 #82336 üzenetére
Sekiro is open world,a játék.Legalább is a játék felétől kb.
-
Busaboy
aktív tag
válasz
AMD Power #82370 üzenetére
Azzal is úgy jàrtam mint minden open world gamel, gs pontok nem jöttek de az óràk pörögtek.
Horizon 4 ugyanez. Horizon 5-nél a setting nekem nem adta, alig van benne talán 70óra de minden verseny, minden is 3 csillag aztán meguntam.
Horizon 3 viszont amit a legjobban szerettem settingre, lehet le is szedem.[kép] [kép]
-
csuvicsuva
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #82367 üzenetére
Megjelenéskor rá akartam feküdni, bár pécém még a minimum követelményt is épphogy nem ütötte meg, ráadásul még az optimalizáció is pocsék volt. Amikor jött a hír, hogy kikerül, akkor nekiültem, szerencsére azóta faragtak rajta annyit, hogy épkézláb módon elfutott. Jobb lett volna Seriesen (a látvány miatt), vagy felhőben (a normális futás miatt), de a nyomasztó hangulat így is átjött. Úgy tudnám jellemezni, hogy Blair Witch és a Hellblade (tudom, hogy az Ninja Theory, mielőtt valaki beírná) szerelemgyereke. Layers of Fearek és az Observer eddig kimaradtak, de pótolva lesznek.
-
AMD Power
titán
Ahhoz képest,hogy a FH3 2016 játék abszolút megállja a helyét, még így közvetlenül a FH5 után játszva is.
-
válasz
JamesHun #82368 üzenetére
Pár hete mikor lattam a tesztjét én is meg akartam, mert nagyon jó kritikákat kapott mindenhol szinte.Aztán mivel van game pass meg egy csomó megvásárolt játék, gondoltam várok majd amíg lejjebb megy az ára úgyis van mivel játszak és vagy 4-5 játékba is belekezdtem már, elsőnek végigviszem azokat. Még jó hogy nem hamarkodtam el és jártam úgy mint te 🙂
-
-
Steve1207
veterán
válasz
Neurotoxin #82364 üzenetére
Amúgy azt imádnám a legjobban, ha a Bloober team összedolgozna a pár fős LKA-val, ha ilyen horror sztori alapú horrorokat akarnak csinálni, plusz még valami épkézláb fejlesztőket szerezhetnének, akik tudnának optimalizálni és graf oldalról támogatni őket. LKA erős sztoriban, ötletben, hangban, Bloober meg játékélmény, kezelés és (sztori alap és ötletes megvalósítások itt is megvannak azért). Csak ne ezt a "húha dejólesz" kommunikációt nyomják, mert míg az egyiket elviszi a hátán a sztori és az épphogy jó megvalósítás pár kiemelkedő dologgal, úgy a Bloosok nagyon a határon mozognak és azt se tudják, hogy mire fejlesztenek kb, hiába vannak jóval többen...
(#82365) bLaCkDoGoNe: nem a "játék" részével van baj, hanem technikailag hulladék. Szerencsére a BlairWitch óta fejlődtek, de az is inkább azért van, mert a generáció jóval erősebb. Az is pl Series S-en jobban fut, mint X-en
Az Observerből is inkább csak a Redux lett jó mostanra, hogy felújították, hiába kiváló játék amúgy.
-
Steve1207
veterán
válasz
F.B.I. #82361 üzenetére
Lehet valamit frissített közben és addig nem nyomta le. Nekem is volt párszor ilyen megjelenés óta. Minden kikapcsolásnál ennyit nyűglődik, azaz 5+ eset volt az elmúlt hétben? Ha nem akkor nem érdemes vele foglalkozni. Esetleg tolj egy teljes újraindítást, ha ezer éve volt csak.
-
F.B.I.
veterán
Series X segítség kellene!
Kikapcsolást követően még vagy 5 percig villog, kontroller világít.... utána kapcsol ki. Ennyire felmelegedne? Pedig semmi hangja nincs játék közben (Elden Ring).
-
Wesder
titán
Resident Evil 2, 3, and 7 are coming to PlayStation 5 and Xbox Series X|S with visual enhancements later this year!
Those who currently own these games on PlayStation 4 and Xbox One will be eligible for a digital upgrade at no additional cost.
-
Busaboy
aktív tag
Úgy, hogy az nem Series cím, hanem patchet kapott csak.
-
Becksman
őstag
Sziasztok!
Egy kérdés! Nemrég az xbox series sem bovitettem 240gb külső ssdvel. Ra is pajoltam sok jatekom hogya belsőt fenntartsam a series jatekoknak. Na most meg atraktam az ori and the will of the wispst es megy a külső ssdn, pedig ugy olvastam azon csak a xbox one es regebbi gamek mennek a series cimek nem. Akkor hogy van ez?
-
kiss006
csendes tag
Bocsi a sok kerdesert,azt amit ra kell raknom a dobozra upses papirt(amit ki kell nyomtatnom) azt csinalhatom ugy hogy celluxal raragasztom ugye? Nem kell olyan papirra nyomtatni aminek az egyik oldala ragados😅
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #82278 üzenetére
és negyven2:
WoW! Galaxis Őrzői máris GP-ben?! Tudtommal a tavasz érkezik még csak meg, nem a Karácsony.
A Niert ilyenkor is a 20% kedvezménnyel lehetne megvenni vagy ilyenkor több jár rá?
Vagy szokták egyébként is akciózni?
-
icemad
nagyúr
válasz
viperabácsi #82341 üzenetére
Biztos, hogy nem abban küldik vissza.
-
Moby
veterán
válasz
viperabácsi #82341 üzenetére
Azzal kezdik, hogy ne a dobozában küld, mert nem kapod vissza.
-
kiss006
csendes tag
Garanciás szállításra mibe ajánlott becsomagolni az xboxot hogy ne sérüljön a szállításkor meg ilyesmi?
-
persil
nagyúr
válasz
beyruth82 #82334 üzenetére
"2 miniboss és egy főboss + standard enemik tamadnak rad egyszerre)"
Van egy parszaz oram a jatekban, de ilyen nem remlik...
Nem csak valami utolso senkit gondoltok miniboss-nak? Hol jarsz benne?
"Ráadasul durván csal a játék mert az ellenfelek újratermelődnek minden elhalalozas utan, de az elhasznált gyógyszereket, adrenalin fokozókat, vérzéscsillapítókat mar nem kapom vissza. Hmmmm.......érdekes...."
Ez nem csalas, a mufaj velejaroja, de ha tovabb jatszol, ra fogsz jonni, hogy ez igy baromi jol van, sot, ha nem igy lenne, akkor bizonyos szempontbol meg nehezebb is lenne. Az meg, hogy valamit elhasznalsz es nem kapod vissza, azert egeszen evidens.Ne adjatok fel, megeri, csak kell a "befektetett energia".
-
lastmohican2
tag
válasz
Hapcimalac #82300 üzenetére
Nekem is ez az első souls játékom, viszont a jól elkészített nyíltvilágos rpg-k a zsánereim. Így (s a nyílt teszten készült videókat megnézve) úgy döntöttem beprópálkozom az Elden Ringbe. Pár nap alatt beletettem vagy 40 órát, s eddig nekem nagyon bejön. Nálam még semmilyen probléma nem jelentkezett, performance módban még fps dropot sem tapasztaltam, s az sem észrevehető, hogy csak kb. 50 fps-t produkál a játék. Az biztos, hogy hozzá kell szokni a stílushoz, óvatosan kell haladni előre, mert bárhol találkozhatsz olyan ellenfelekkel, melyek kifektethetnek ha nem vigyázol. Nehéznek nem mondanám, mert ha esetleg egy olyan ellenféllel találkozol, mely elsőre nem megy, ki lehet hagyni, s később erősebben, jobb fegyverrrel, több potival, stb... vissza lehet térni hozzá. Vagy ha türelmes vagy, meg lehet megtanulni a mozdulatait, s akár úgy is le lehet győzni (ez egy kicsit nehezebb, de ebbe is bele lehet tanulni). Én szinte minden követ, sarkot átnézek, így a 40 óra mellett még elég messze vagyok a játék végétől (most jön majd a 2. main boss). Nekem megérte a preorder, de ha nem lenne a nyílt világ, akkor valószínűleg nem jönne be a játék (bár ezt majd kipróbálom a Sekiróval, avagy egy DS-sel később).
-
[Ixub]
tag
Na erre kíváncsi leszek.
-
válasz
MrPeekaboo #82333 üzenetére
Én is folytatom.Nem adom fel mégse. 🙂
Néztem youtube videókat és mások is meghaltak annal a résznél (2 miniboss és egy főboss + standard enemik tamadnak rad egyszerre) de max 2x-3x. Én eddig 8x próbáltam azt a részt. Ügyesnek kell lenni
Holnap nekiállok megint. Annyit viszont itt is megfigyeltem (ahogy mas játékoknál is), hogy a legkönnyebb fokozaton időnként jobban szivat a játék mint hardon. Mintha direkt csinálnák a játékkészítők.😃 -
MrPeekaboo
senior tag
válasz
beyruth82 #82299 üzenetére
Tegnap este felhőből én is rápróbáltam, most kivételesen jól futott, nem volt grafikai glitch, de egyelőre csak a teleport-ig jutottam. Meglátjuk, hogy én hogyan fogok ahhoz a részhez viszonyulni. Közben a Nier Automata-ra is rá kellene néznem, mert hamarosan kikerül.
-
ρσгτσ
addikt
Azon a képen szerintem inkább összeszerelési probléma van. Az már kibontás után is látszik. Lehet nálad is az van, de nem látszik rendesen a képeken. Meg amúgy sem a te dolgod megoldani garanciaidőn belül.
-
Busaboy
aktív tag
Cyberpunk 2077 mellett pàrhuzamban ment az Immortals Fenyx Rising is, hatalams pozitív csalódàs volt, nem àll hozzàm túl közel a stílus maga, de egész jól elvoltam a game-ben. Azért a végére, útban Typhon felé úgy voltam néha, hogy ha még egy puzzle jön én letörlöm...megölni akarom nem kirakósozni vele. 😂 DE a main story kivégezve. 😀 A dlc-kre kicsit ràpihenek.
[kép] -
kiss006
csendes tag
Egy vonalzót odamértem és a bal hátsó élnél ahol a hátlap és a burkolat(vagy műanyag lemez vagymi) összeér sajnos tényleg van egy kis púposodás a burkolaton.. de kb 3-4mmernyi max,alig észrevehető bár vonalzóval látszódik ha odarakom a kis púp mert ugye az teljesen egyenes..😅
nem tudom ha visszaküldeném gariba lehet kinevetnének és lehet tényleg nincs semmi gond de fura -
Részemről is megsüvegelendő a Guardians game pass-ba kerülése.
Adok neki egy esélyt.
-
consono
nagyúr
válasz
KardosAttila #82305 üzenetére
A Nier legalább 3-4 végigjátszás (20-30 óra), azzal úgy számolj, de nekem nagyon bejött. A zenéje is fenomenális. Meg nem egy játékstílus megy végig.
-
minilego
senior tag
Én nem látom a gpu-ba a guardian of galaxy-t...
-
batai15
félisten
válasz
l.skywalker #82278 üzenetére
Imádom amikor vissza igazol folyamatosan az Xbox vásárlás hogy jól tettem ps helyett . Most is gamepass keretében guardian of Galaxy ? Jó játék nem vitás de egyszer játszós nálam szinte minden . Erre gamepass lett.
-
Wesder
titán
válasz
Még csak 9 óràt raktam a jàtékba, de nem haladtam semennyit. Na nem azért mert ilyen sok a tennivaló, hanem én vagyok szerencsétlen, illetve volt egy restart kb az első 3 óra után.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
A karakterek nem olyan igazi rpg karakterek itt, inkább úgy képzeld el, hogy a fejlesztők elnevezték a szétosztott kezdőpontokat.
Szóval bármit össze tudsz szedni, bármit tudsz használni, ha van elég pontod ahhoz a bizonyos tárgyhoz.
Amúgy én egy nehéz kezdőkarakternek mondanám, abszolút nem kezdő szint.Nagyjából igen, ez a játék lényege.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest