Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
60fps, màr vesszük is.

-
l.skywalker
Topikgazda
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
A Microsoftnál történő jótállással kapcsolatos ügyintézéshez (vagy magához a regisztrációhoz) kell számla vagy nyugta az Xboxról?
-
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi az infót, már napi szinten remegett a gold vagy az ultimate vásárlás gombja felett a kezem, de lusta voltam utánaolvasni, hogy minden dlc benne van e a season passban, de gondolom nem, és azért a complete és azt kell kivárnom!
-
l.skywalker
Topikgazda
-
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az alapjátékot se vittem még végig lassan 1,5 év alatt...

-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez most nekem olyan felemas, erdekel is, meg nem is. Valahol baromira unom ezt a kegyetlen terkep-porszivast, meg bevasarlolista kipipalgatast, de kozben meg elvezem a szebbnel-szebb tajakon barangolast es a konnyed, akciodus harcokat. 🤷
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
De a Dawn of Ragnarök március 10-én jelenik meg.

Most akkor kiadnak egy olyan bundle-t, aminek egy része gyakorlatilag előrendelés?
-
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Jogos persze, de mar a net test alatt is annyi tartalom, meg bejarhato terulet volt, hogy akar egy kisebb jateknak is elmenne. Egesz egyszeruen a from-bol nem nezem ki, hogy ha ilyen release elotti build-et megmutattak, akkor a vegleges jatek ossze lenne csapva.
Az a mugond, szeretet reszukrol, amivel a jatekaik keszulnek, mindent visz.
Egyebkent abszolut nem csunya szerintem. Nyilvan nagyon tavol all egy "mai" next gen graftol, de boven meguti azt a szintet, hogy az ember ne huzza a szajat ES muveszi szempontbol meg fenyeveket ver nagyon sok mas tripla A cimre.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
persil
üzenetére
Hát ez mondjuk sokat nem jelent azért, ha nagyon negatív példát akarunk látni, akkor az Aliens: Colonial Marines-ből is volt egy olyan build, amiből összeraktak egy nagyon fasza demo, aztán a végső játék köszönőviszonyban sem volt vele.
De én sem gondolnám, hogy broken játékot rakna össze a From, a csúnyaságát meg okosan adagolták az elmúlt időszakban.
-
persil
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Egyebkent a net test alatt is tizedannyi hibat/rossz megoldast nem lattam, mint sok mas AAA jatekban hetekkel megjelenes utan.
-
krokk
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ha esetleg mégis feladnád és akarnál valamit nézni, akkor az Eurogameressek által készítettet ajánlom. Viszonylag spoiler mentes a többihez képest. Videókban mindenképp. Régebbi videókból van összevágva, persze van benne pár új dolog, de inkább az élményt mondják el és nagyon a részletekbe sem megy bele.
Én annyira nem problémázok a spoliereken
Szánom bánom de DS3at is úgy játszottam hogy megnéztem előre sokmindent mielőtt továbbmentem. Itt már inkább saját felfedezést tervezek
Nem végigjátszás alapján akarok menni. -
icemad
nagyúr
válasz
Sidorovich
üzenetére
Én már kétszer gariztattam a sógorom one s AD gépét, mindkétszer javították. Legalábbis a serial number alapján ugyanaz jött vissza. Azóta is működik. Kontrollerekből többet gariztattam már, attól eltekintve, hogy egy bubis zacskóban jött vissza, más probléma nem volt. Tényleg nem volt egyiken sem egy darab karc, törés vagy ilyesmi. Szerintem ne aggódj emiatt. Ha meg mégsem jó valami, akkor még mindig van érvényes garanciád.
(tévével viszont már kétszer szoptam be, mindkétszer szállítás közben sérült meg. Az egyik 55-ös volt, a másik 70-es. Nem volt őszinte a mosolyom.) -
Moby
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Cserélték, ugyanígy, ahogy neked is: support segített, rögtön cserére vették fel, refurbished jött*, azóta is kiválóan üzemel, szép, stb. Nem kell ettől darázni. Lesz egy jól működő géped végre.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ha működni fog sztem szard le, igaz én röhögök az OCDn úgy ahogy van. Azt se értem miért lett hirtelen mindenki OCDs.
-
-
Bad Pritt
félisten
Két hét.

-
persil
nagyúr
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ezt ne ragozd tul, csak magaddal szursz ki, ha ilyesmin porogsz.
A refurbished minden tekintetben pontosan ugyanolyan, mint a teljesen vadonatuj, csak el lehet rola mondani, hogy nem az. De soha nem veszed eszre, nem lesz horpadt, szakadt, torott, hibas, a garancia tekinteteben is teljesen ujkent kezelik stb.
Szimplan millioszor gyorsabb(mindenkinek) a rossz gep beerkezesekor leemelni egy jot a polcrol es kikuldeni.
Nem kell tole felni.
Szrk.: Millio masik ceg is ugyanezt csinalja, csak nincs az orrodra kotve, aztan hasznalod nagy megelegedessel a "vadiuj" gepedet, ami amugy pont ugyanolyan refurbished.
-
Moby
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Én. Nekem írtál privit, de akkor nem tudtam rá válaszolni, aztán meg már ki is ment a fejemből.
A refurbished gép is pont ugyanolyan, mint az új, semmi különbséget nem fogsz látni. Ahogy a cserélt, refurbished kontrollerek, ezek is új boriítást kapnak, meg szerintem alapvetően minden cserélnek benne, csak a főelemek maradnak gondolom. Szerintem felesleges ezen rugózni, a lényeg az, hogy jó legyen a géped. Azt sem értem miért ragaszkodnál új géphez, ha ugyanúgy beszoptad a hibás gépet az újal is. Vagy úgy tűnik mindezek után, hogy az nagyobb garancia a jó működésre, vagy bármire? -
NoMagix
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ugyan eddig csak kontrollereket küldtem vissza, de mindig olyanok érkeztek mint a vadonat újak.
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Egyébként van itt valaki, aki gariztatás eredményeként nem ugyanazt a gépet kapta vissza hanem cserét, és az sem új gép volt? Mi a tapasztalat, milyen állapotban vannak?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
beyruth82
üzenetére
Ami a Game Pass cloud szekciójában ott van, azokkal lehet.
-
beyruth82
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az tök jó! Köszi!

Megpróbálom akkor szinkronba hozni a kettőt valahogy. Utánaolvasok a gyakorlati megvalósításnak. Én bentről chrome-on keresztűl felhőből, ő meg otthonról xbox-ról. Akkor az úgy okés? Képernyő ilyenkor ugyan úgy kétfelé oszlik?(#80455) erdey_a
Elméleti volt, de most, hogy kiderült lehet (nem hittem volna ezért kérdeztem rá) jön a gyakorlati megvalósítás.
Az asszony nagyon rákapott It takes two-ra és amikor dolgozok (24 órában) akkor esténként tudnánk tovább játszani, ő otthonról én munkahelyről. Szerintem még jobb is mert legalább fent vagyok és nem alszok.
Egyébként még az alvásért se szólnak, nem ellenőriznek, tudják mi a helyzet. Szoc.munkás vagyok egy átmeneti hajléktalanszállón. Irodai, adminisztratív munka. Este/éjszaka amúgy sincs semmi dolgom ha nincs valami különleges esemény. -
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Jogos, nem is terveztem mostanában eladni.
Egy dolog zavarja kicsit az OCD-met, hogy 195.000-ért én egy ÚJ gépet vettem, ami hibás, és csereként majd megkapom valaki más gépét ami talán hibás volt de helyrehozták, és akár még idősebb is mint az enyém. Egyedül a kontrollerem marad az eredeti.

-
beyruth82
veterán
Srácok! Az It takes Two-val (vagy barmelyik játékkal amit lehet ketten is jatszani) csak úgy lehet jatszani ha mindketten jelen vagyunk egy tv-nél és xbox-nál? Tehát mondjuk olyant nem lehet sehogy, hogy én bent munkahelyen felhőn keresztűl pc-n, a felesegem meg otthonról xbox-on és ugyan úgy együtt mintha mindketten otthon lennénk egy tv előtt?
-
frankdelgado
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Azt tudom, h CS-nél nem a hűdenagy grafika volt az ütős, hanem maga a játékmenet. COD-nál is vannak azok a mapok, ahol esek-kelek
, de azért van olyan, ahol ez a lassabb, kivárós (magyarán gyökér kempelős) stílus alkalmazható. De van, hogy jó napom van felpörgök aztán megy a dolog. Ráfüggeni nem tudnék, de 2 túlélés között felpörget kicsit. HALO meg ahogy esik , úgy puffan
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ha több mint 2 éves gépet adsz el, én nem aggódnék a számla miatt.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sidorovich
üzenetére
PS-nél Szandra van, itt Anna most már azt is tudjuk hogy a FH-ban az asszisztens neve honnan jött.

-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot. Nem egyszerű emberhez jutni, az Xbox-os menüpontokban mindig a support weboldalra irányít, hogy ott kérjek visszahívást, amit már próbáltam de nem működött.
Szóval elmentem egy tök másik számlázás menüpontra, ahol elmondtam a problémámat és továbbítottak egy Xbox-os kollégához, Annához. Neki is elmondtam a problémámat, sajnálta a történteket, nyitott egy új hibajegyet és olyan emailt kaptam tőle, amire válaszolva közvetlenül neki írhatok ha bármi probléma lenne a folyamat alatt. Cserélni fogják a gépet, viszont nem egy újra, hanem egy felújítottra, Microsoft szervizben ez így megy. A garancia ideje a csere gépnek ugyanaddig fog tartani, mint az eredetinek.
Azt mondta, ha újat szeretnék, akkor a viszonteladónál (Konzol Világ) lehet próbálkozni, akik újat szoktak adni több sikertelen garanciális javítás után. Elmesélte azt is, hogy teljesen szabálytalan a viszonteladók eljárása, hogy ők is az MS supportnak küldik vissza ahová mi, fogyasztók is fordulunk gond esetén, hiszen a boltoknak van egy retail szerviz kapcsolatuk.
Szóval most várom az újabb UPS-es címkét, küldöm vissza, elvileg Anna intézi, hogy ezúttal biztosan cseréljék a gépet. Az egyetlen gondom az, hogy nem újat fogok kapni, ezért még gondolkodom, hogy visszavigyem-e egy Konzol Világ üzletbe, de tartok tőle, hogy úgy még tovább tartana a folyamat és az Xbox-omban több km lenne a végére mint a kocsimban.
Esetleges használtan eladásnál is nem tudom probléma-e, hogy más a gép sorszáma a csere miatt, mint az eredeti számlán és garanciajegyen, erre Anna mondta, Microsoft fiókban a vevő be tudja majd aktiválni ha én leválasztottam az én fiókomról, képernyőképpel tudom esetleg bizonyítani a vevőnek, hogy valid a garancia és meddig.
Adott még pár tanácsot: UPS futárnál győződjek meg arról hogy lecsippantja és szóljak rá ha nem, mert ez az egyetlen elismervény arról, hogy átvették és ha szállítás közben a UPS-nél veszne el. A körbefotózást is javasolta ahogy itt többen is, ha szállítás közben sérülne meg a gép.
-
Steve1207
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hah
Akkor ilyenekből vannak a "nekem azonnal cserélték egy újra" vélemények 
-
Bep
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Azért CoD Shipmenten a 30sec live már jónak mondható
-
30z.Samu
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Erősen hajaz a CS-re szerintem, még a pályák is olyanok, hogy 1-1 rész nagyon hasonlít egyik vagy másik CS-s map-ra. Lehet, hogy akkor azért nem tetszik, én anno elég sokat CS-ztem, azért érdekes ez számomra, de majd hétvégén ránézek, eddig csak videón láttam.
-
frankdelgado
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
CS-t soha nem is próbáltam. Valahogy kimaradt, pedig körülöttem sokan nyomták. Ha annak a fílingje jön itt át, akkor lehet, h ez az oka a nemtetszésemnek. Mégazt se mondhatom, hogy az frusztrál, h 30 mp-ként lelőttek, mert valamennyi rutinom van már a cod okán, tehát egyrész nem vagyok élő céltábla általában, másrészt meg nem lesz úrrá rajtam a mélabú, h 1 alatt van a K/D arányom.
-
-
30z.Samu
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
CS-t se bírtad anno?
-
krx21
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
+1db ?
Gondoltam ilyenkor bekerül vagy 4-5db minimum… -
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
Scholes9
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Én le sem töltöm szerintem
-
frankdelgado
őstag
Tudom, h alapvetően örülni kéne az új játékoknak, meg hogy ingyenes meg minden, de ez a Crossfirex...ez minek van..az ellefelek olyan furcsán rángatóznak, az egész olyan, h 10 éve még elment volna, de ma már kicsit kínos. Az irányítás sem az igazi...De mivel van HALO, meg COD MW - amiknek mellé sem állhat - így földet rá részemről...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na jól képben vagyok, nem is tudtam, hogy vannak ilyen háttérképek
Köszi! -
l.skywalker
Topikgazda
Új dinamikus háttérkép érhető el: [link]
-
30z.Samu
titán
Ez a CrossFireX tényleg hajaz a CS-re, nem is kicsit. Ami alapvetően nem rossz dolog. Crossplay?
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
A crossfire x kampányról lenne kérdésem.
Jól látom,hogy az egyik ingyenes,a másik külön megvehető
3150 ft-ért?
Tehát ennyiért a teljes kampány játszható aktív ultimate tagsággal?
Előre is köszönöm a választ. -
hombre[EU]
nagyúr
Weird West | Beta Accolades | Out March 31 ... és gamepass
-
hombre[EU]
nagyúr
-
Steve1207
veterán
Riders Republic gyors megnézés:
Technikailag nagyon hasonló felépítésre, enginere, mint a Crew 2, de a Steep-es csapat csinálta. Irányítás faék egyszerű (nem kell 40x-es kombókat betanulni, akit ez tántorítana el). A nyílt világ nagy, sokszínű(nek tűnik), mint pl egy FH. Grafika elmegy, bár van hiány, de sokszor száguldozunk, így hanyagolható. Zene átlagtól jobb, de semmi extra. Bugok kb egyből, de viccesek.A trükköket tanulni kell, de hogy ez mennyire lesz elborult, egy darabig még rá is lehet majd fogni, hogy reálisabb jelleg (utána lehet túltolt a sok szint miatt pl).
Menü, néha "lassú" (lehet az online mód miatt), a kidolgozottsága, felépítése nekem bejön, hangulatos. A karakter testreszabhatóság átlag alatti, vásárolni viszont lehet, mint egy Fortniteban.Élményre szórakoztató, kicsit tartok azért, hogy idővel ez átvált vontatottba és unalmasba (pláne, hogy már ilyenkor felvetődik
), de érdemes ránézni, aki látott benne valamit, mert még jönnek fejlesztések is (Roadmap), így ilyen laza versenyzős trükközésre jó lehet.
Összességében kicsit kiforratlan, jó irányú, ubi apróságoktól felületesen szenvedő játéknak tűnik. Lehet még meg is dicsérném a fejlesztőket, annak ellenére, hogy a régen a nagy nevekkel futottak, Dave Mirrától egy THPS-ig akár, egy SSX, Aggressive Inline vagy Freak Out-ban is, inkább az ügyességi felépítést szerettem az olyan kialakítású pályaszakaszokon és olyan jellegű trükkökkel, nem feltétlen az eszetlen száguldást. Ez azért nincs meg azért, de más jelleg is. -
darkstreet89
tag
válasz
beyruth82
üzenetére
Ghostbusters ( Szellemirtók játék), a plati. ru oldalra gondoltam. Amúgy azért nem sikerül a fizetés, mert a fizető eszköznek elfogadottnak kell lenni az adott régióba. De amúgy van 1-2 külföldi oldal ahonnan tudsz vásárolni jó áron.
Steve1207: Tény, hogy meg kell nézni kitől veszed.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Sidorovich
üzenetére
Velem ezt csinálnák, nem lennék nyugodt. Nyilván semmit nem érek el azzal ha felkurom magamat...na de na...
Szerintem nagyon béna megoldás hogy nem helyben van a garancia ügyintézés. Mobynak is voltak problémái, de a magyar support segítőkész volt vele, igaz nem elsőre, de végülis kapott új gépet. Talán leirja mégegyszer hogy is volt ez, vagy keresd meg a keresőben.
PS5 tavaly gariban 6 nap alatt megfordult, kaptam újat. -
válasz
Steve1207
üzenetére
Köszönöm a tippet, azt az esetet én is olvastam, kis aggodalommal is küldtem vissza miatta. Emiatt körbefotóztam már az első visszaküldéskor is, meg amikor visszakaptam, a sértetlen dobozt is amit átvettem.

Azt lehet tudni, hogy annak az esetnek mi lett a megoldása ha lett? Írtam privátot a fórumtársnak, de nem válaszolt.
-
ρσгτσ
addikt
Ripout - Official 3D Realms Gameplay Trailer
"next-gen-only co-op FPS" -
Steve1207
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ja egy jó tanács, fotózd körbe feladás előtt, ha sérülne esetleg visszaúton a csomag. Néha jól jöhet, bár nem ütik vágják, csak a biztonság kedvéért. (Itt is volt, hogy az egyik sarka megsérült a gépnek és bizonygatni kellett, márpedig sértetlenül lett feladva.) Amúgy a legtöbb szervizben hasonló megoldást szoktak alkalmazni hivatalos garanciánál, hogy két eset után kapsz egy másik készüléket.
-
szimszonos
őstag
válasz
Ghostman78
üzenetére
Bekapcsolt állapotban hosszan,kb 8-10 másodpercig benyomva tartod a konzolon a ki-be kapcsoló gombot.Ígí kikapcsol.Utána áramtalanítod a konzolt pár percig.Visszadugod a hálózatba a tápkábelt és bekapcsolod controllerrel a gépet.Pont ma kellett nekem is megcsinálnom,mert az FH5-ben nem tudtam megcsinálni 3x az egyik szezonális feladatot,mindig ugyanott kilépett a dashra a játékból,ugyanez a SGW Contract játéknál is megcsinálta.Ez megoldotta a problémát.
-
orkester
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Én még egy One géppel futottam köröket. Nekem se volt állandó a hiba, de hasonló, zöld pixelesedés volt egy idő után. 2szer küldtem vissza, mindegy mit írtam, rendszer visszállítás aztán jött vissza. Harmadjára nagy nehezen eljutottam a webes chat supporthoz, ő megértette a hibát és eleve úgy rögzítette be a garanciát, hogy csere, aztán ahogy beért a gép, már küldték is a másikat. Ha nem állandó a hiba nem szabad csak úgy visszaküldeni, mert nem fogják járatni a gépet. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
-
ρσгτσ
addikt
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Xbox Series X/S facebook csoportban olyanokat mondtak nekem, hogy ha egy garanciális kör után 30 napon belül visszaküldöm azzal, hogy még mindig fennáll ugyanaz a hiba, akkor fixen cserélik és újat küldenek. Nem tudom, hogy ez tényleg így van-e, de 2-en is ezt kommentelték. Ti tudtok ilyesmi eljárásról? Volt aki 2. visszaküldésre újat kapott?

-
Steve1207
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ők is ugyanezt az utat járnák végig vele, pénzvisszafiz nincs, MS gari van (így váltogatná mindenki az eszközeit évente újabb modellre akkor
). Sokszor amúgy a szervizek első körben csak tolnak egy factoryt, ha bekapcsol kb küldik is vissza. MS meg garanciát vállal, hibás termék meg bárhol előfordulhat.
Telefonon intézd munkaidőben, jófejek, rendesek, hibaleírás egyszerűen mond, "játék közben zöld kép és kikapcsol mindenhol", valamint említsd meg, hogy másodjára küldenéd, hátha jelent valamit.
Sajna ez ilyen, nyilván zavaró a küldözgetés, de a ups gyorsan intézi a dolgokat legalább.(#80406) darkstreet89: jó a megbízhatósági arány
[link], ilyenre még regisztrációt se csinálnék, nemhogy bármilyen fizetést átirányítsak rá, lopott acc-ok, regisztrációs adatlopás, hibás kódok, talán 1-1 normális orosz odakeveredik hirdetni, de nagyobb a rizikó, minthogy ez valaha is megérje és jó pár oldalon téma volt így rákeresve. -
beyruth82
veterán
válasz
darkstreet89
üzenetére
Nagyon remélem.Hétvégén megnézem más játekkal is.
Egyébként mi az a platin és ghostbusters? Nekem valahogy külföldi ms store-bol sose sikerül vásárolni.Mindig átdob a magyar oldalra ahol sokkal drágább a játék min a brazil, argentin meg a többi oldalon amiket belinkelnek ide a fórumtársak. -
ρσгτσ
addikt
-
válasz
parandroid
üzenetére
Az lesz, csak még a jelenlegi hibajegynél nem érzékelte, hogy már visszakaptam a gépet, így nem tudok még újat nyitni. Viszont ezúttal szeretnék emberrel is beszélni, ezért holnap felhívom az MS ügyfélszolgálatot. 1x már próbáltam, de az Xbox-os vonalon csak robotot lehetet hallgatni aki végül a terméktámogatási weboldalra irányít, szóval szerintem a panaszos ágon próbálom meg holnap, ahol elmesélem az egészet.
Esetleg ha a boltba viszem vissza ahol vásároltam (Konzolvilág), jobbak a kilátások szerintetek? Hány ilyen visszavitel után kérhetek pénzvisszafizetést vagy újra cserét a fogyasztóvédelmi törvény szerint?
beyruth82: szerintem az ott a játék hibája lesz, ha csak a dash-ra lép ki. Nálam az egész gép kikapcsol, és több játékkal is produkálta már (Gears 5, Forza Horizon 5 pl.)
-
parandroid
félisten
válasz
beyruth82
üzenetére
Teljesen mindegy, mennyit játszol vele, nem fagyhat. Ha mégis, az vagy szoftveres bug, vagy hardverhiba. Ha több játéknál is csinálja, egyértelműen az utóbbi. Vissza kell küldeni, ha megint szar, akkor még egyszer + support figyelmét külön felhívni, hogy nem vagy boldog a megoldással.
p
-
beyruth82
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Nekem 3-4 óra It takes two után kapcsolt ki 3x is de nem volt semmilyen zöld kép. Más játeknál még nem volt ilyen de lehet nem játszottam elég sokáig még velük (mostanában).Hétvégen kipróbálom ha órákig játszok folyamatosan mi történik.Remélem csak ennél az egy jateknál van ez az anomália. Elég szomorú lenne, ha nálam is rendszeressé válna, főleg ilyen garancialis javítás mellett.......
-
Sziasztok!
Múlthéten küldtem el garanciális javításra az Xbox Series X-em, mert több játék alatt is random kikapcsolt zöld halállal. Xbox zöld az egész képernyő, majd csippan egyet a gép és kikapcsol, a kontroller meg villog, keresi a kapcsolatot.
Ma hozta meg a futár, a csomagban a gép mellett egy ilyen papír volt, tájékoztatást arról, hogy végül mit csináltak a géppel nem kaptam.

Mindenesetre beüzemeltem, majd alig fél óra játék után megint ugyanaz a hibajelenség, zöld az egész képernyő egy fél másodpercre, majd kikapcsolt a gép teljesen.

Járt már valaki így, hogy a hibás gépét nem javították meg, csak visszaküldték? Mit kell csinálni, írni, hogy végre adjanak egy működő Xbox-ot vagy vissza a pénzemet akár?

Sajnos a 14 napos elállási időn már kívül vagyok, tavaly októberben vettem a gépet és idén januárban kezdte el ezt.
-
Steve1207
veterán
Kipróbáltam a Riders Republicot. Az ubisoft saját maga megmutatja nekünk a művészi képességeit, kezdő startpont, hangok, szöveg, minden a helyén (sok helyen már ez is 16+ -os)
[link] -
30z.Samu
titán
válasz
darkstreet89
üzenetére
Hol 2e?

-
beyruth82
veterán
válasz
darkstreet89
üzenetére
Hol láttad annyiért?Én az ilyen akciokról sose tudok. Tesztek többsége szerint nem jó játék, eléggé lehúzzák csak a hangulatát dícsérik, de 2 ezer ft-t szerintem megér.Marmint realis érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

IntelKiller7