Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunt3r22
őstag
Watch Dogs Legiont elindítottam, rögtön az 1. percben lekapcsolt tőle a gép.
Mi van a játékokkal?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bad Pritt #46492 üzenetére
Jól csinálták.
Bár szerintem amennyire hasonló a két játék, annyira különbözik is sok mindenben.
Korábban nekem még persil mutatta be, és vázolta fel egész mélyen a PoE -t. Úgy ismertem meg, azért kezdtem bele. Nem tudom az újabb részben mennyire fognak változtatni a játékmeneten, de az tény, hogy sok minden túl lett tolva (bonyolítva) benne. Valamint az is, hogy nem fogja a kezed annyira a játék, mint a Diablo sorozatban.
Sokan elvesznek már az elején a sok infóban, és azért egy minimális segítség nem ártana olyanoknak, akik egyáltalán nincsenek otthon ebben a műfajban. Vagy nem ízig-vérig gamer -ek.
icemad:
Annyit simán megér az alapján, amit eddig láttam belőle. -
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #46489 üzenetére
Nem multizom, ezért is nem zavart, hogy nem game mode-ban vagyok
De megnézem majd postprocessing nélkül, de ezer éves a TV, sok lehetőségem nincs. Mondjuk ezek e fentiek pont vannak, csak nem biztos, hogy mindegyiket ki lehet kapcsolni, van ahol az auto a legkisebb választási lehetőség.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
consono #46487 üzenetére
a referencia képet egy referencia kijelzōn kell megnézned
nagyon sok tv nemtud game mode-ban rendes képet adni (rá van kényszerülve a post-processingre) szóval próbald meg kikapcsolni és úgy állítsd be (motion smoothing, zajcsökkentés ilyesmiket kapcsolj ki). ha nem multizol túléled azt az input laget -
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #46484 üzenetére
Hát ha nem is minden TV-hez, de valami olyanra gondoltam, hogy adnak egy referencia képet, hogy addig tekergesd a TV-t, amíg olyan nem lesz. Nekem a legnagyobb bajom azzal van, hogy beállítom a játék egyik részéhez a TV-t, úgy hogy tetszik, aztán egy másik jelenetben már nem tetszik, mert sötét/világos, vagy sávos a szín átmenet, vagy nem néz ki jól a textúra...
-
laci12234
tag
Sziasztok ki hogyan használja a series s-t tv-n ?? Játékmód vagy anélkül ?? Esetleg milyen tv beállításokkal ??
-
Bad Pritt
félisten
Mondok helyi példát: Gears of War Ultimate, Halo 2, ezeknél ugyanez történt. Azokat is mindenki végigtolta az előtte lévő tíz évben, mégis rohadt jó volt a felújított változat mindkettőből. Ettől sem várok többet, de ha csak annyit fejlődik, mint az a két játék, akkor már megérte újhra kiadni (nekem nem, engem hidegen hagy a sorozat).
-
ρσгτσ
addikt
Nekem olyan a GTA, mintha 20 éve ugyanazt a játékot csiszolgatnák, fejlesztenék. A 3. rész óta, ami kilépett a felülnézetes játékok világából. Nekem ezért unalmas.
De láthatóan a kisebbséghez tartozom, mert évről évre tarol..és folyamatosan el lehet adni ugyanazt a receptet.
-
Steve1207
veterán
válasz
Bad Pritt #46465 üzenetére
Azért a Rockstar nem ma kezdte ezt, nagyon lesarkítva kb ugyanazt tolják 2001 óta és fejlesztik (sőt több, mint 20 éve, mert a fejlesztést nem is akkor kezdték). A 3 és 4. rész tele volt hibákkal az elején, az 5 viszont elég korrekt lett megjelenéskor.
Amúgy az új motorra való áttételt abból a szempontból jónak látom, hogy hozhatnának nagyobb DLC-ket, új sztori vonalat és így még évekig fölösleges a 6. rész (grafikailag meg nem is lenne indokolt).
Biztos megérné amúgy a free update is nekik (új generációra), de a jelenlegi BC miatt ciki lenne akár egy fps lock feloldás sajna, amikor egy olyan játékos ellen játszok, aki 20 fps-sel szüttyög, én meg hasítok 60-al(#46467) NaviHUN: itt sokszor előbb tudjuk, mint az MS
WWZ: múltkor kipróbáltam, elég volt az első pályát elindítani, szerintem idejétmúlt játék volt már megjelenésekor is (pedig elég sok akciónál úgy voltam, hogy megveszem, jobbnak tűnt videók alapján).
Nekem pl nem is a felhozataltól, hanem ezért tetszik a GP, hogy amit feltelepítek még azoknál is sokat kapásból törlök is. -
zkxdn
őstag
válasz
Bad Pritt #46470 üzenetére
De ez akkor majd mehet a végtelenségig. Pont úgy mint a Last of Us remaster majd remake. Mindig lesz egy jobb engine, amire fellehet húzni a játékokat és újra pénzt kérni érte.
Nem azért is! találták ki a BC-t, hogy a remasterekenek véget vessenek?
Erre sorban jönnek az olyan játékok felújításai amik még 10 évet sem éltek meg?"de nyilván nem azoknak, akik már végigtolták 7-8 éve."
Léteznek olyan emberek akik nem? Ingyen adták Epic-en, Game Passbe megint jön és már megint olyan nagy hír hogy nemigaz. Eleve már a béka segge alatt van az ára. Csak az nem játszott vele aki nemis akart... -
Dewo
aktív tag
Ebben a hónapban a Game Passba be kerül a GTA 5 is.
Aki még nem vette meg.. akkor az ne most tegye! -
Bad Pritt
félisten
válasz
persil #46457 üzenetére
Neeem, ez egy érdekes hibrid battle royale, mert nem csak pvp, hanem pve része is van és objective based, nem csak a gyilkolás meg talpon maradás a lényeg.
Jackfrags-nek vannak amúgy jó videói a játékról, ő nagyon szereti.
Tényleg az a legnagyobb rákja a játéknak, hogy nem noob friendly sem a matchmaking, sem a veterán játékosok hozzáállása sajnos. -
Dewo
aktív tag
válasz
Bad Pritt #46454 üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm a véleményedet! Sokat segítettél hogy ez nem az én játékom
Másodszor elmúlt 1 órában néztem pár videót róla. És valóban a pörgős játék menettől nagyon de nagyon távol áll. És tényleg nem lenne hozzá türelmem.Egyedi játék menete az tetszik de csak azért nem fizetnék érte. Magában a játék elemei tetszenek..de nem az én világom.
Keresek tovább... -
Bad Pritt
félisten
Irgalmatlanul nehéz kezdőként, brutális a learning curve a játékhoz. Alapból manapság kevés embernek van türelme ilyen lassú, taktikus játékmenetre (ennél közelebb az Armához semmi nem volt a Hell Let Loose meg a Post Scriptum megjelenéséig), de ezt még megfejelik ezzel a survival, keresgélős elemmel is, aami azért elég könyörtelen tud lenni, egy hiba végzetes lehet és akkor nem egy 5-10 perces pörgős round megy a levesbe, hanem hosszabb etapok.
A másik gond, hogy simán kidobhatnak a random csapattársak, ha meglátják, hogy kezdő vagy, ami elég toxikus. Szerintem tök egyedi és jó játék, ha az embernek van affinitása az ilyesmihez, de őszintén szólva én nem ajánlom, mert elég nagy az esély rá, hogy nem fog bejönni (brutális az játékot elhagyó játékosok aránya). -
ρσгτσ
addikt
-
persil
nagyúr
Az a besavanyodott, kritikán aluli magyar mentalitás az unalmas, amit erőltetsz. 🤷
Nezz be nehany topikba, úgy tűnik nagyon sok embernek van "csúda gépje". (Rip magyar helyesírás)De még mindig ott tartunk, hogy én be tudom bizonyítani, te meg nem. Innentől hajrá don Quixote, egyszer csak megadja magát az a gonosz szélmalom is.
De csak, hogy megnyugodjon a kis háborgó lelked, leírom, hogy nálam meg az outriders megy nagyon szarul, hiába írja mindenki, hogy betonstabil 60 fps. Mégsem képzelem azt, hogy tízből öten hazudnak.
Jó játekot a továbbiakban! 🤗
Szrk.: Természetesen nem tudom miről beszélek, így van.
Btw hetekkel ez előtt írtam valahol, ugyanebben a témában, hogy talán egyszer ment el a hang játék közben, ami újraindítás után megoldódott és azon kívül semmi hiba nem volt vele. A rage 2 ugyanez a kategória volt, ott is hang zero néhanyszor, amúgy semmi gond nem volt vele. -
vg
addikt
válasz
persil #46443 üzenetére
Persze, persze. Neked tökéletesen, hiba nélkül működik, viszont mindenki másnak fagy... és én vagyok agysejt nélküli.
Minden topicban vannak ilyenek, ps5-ben is; "nekem soha nem fagy semmi alatt a gép, hibátlan!" Kicsit unalmas. Szerk/Hint: Nincs baj a "build"-el, a mayhem erre van kitalálva, sajnos egyszerűen nem tudod miket beszélsz.
-
Bep
őstag
válasz
batmanism2x #46441 üzenetére
Mi a Border 2-t és a Pre-Sequelt nyomtuk coop-ban. Az nem fagyott igaz még prev genen, én OneX-n.
-
persil
nagyúr
Nem kell hozza csuda gep, csak harom agysejt, hogy az ember felfogja, hogy az informatika sajnos igy mukodik. Minden gep, minden tv, minden szolgaltatas, minden router, minden mas.
Vannak kombinaciok, amin elindulni sem akar valami es vannak, ahol hibatlan. Ez konzolon elhetobb, pc-n rosszabb, de mindenhol, mindig igy van es lesz is.
De nehany sorral feljebb megadtam a lehetoseget, en be tudom bizonyitani, hogy nalam teljesen oke. Te nem tudod bebizonyitani, hogy nalam nem oke.
Szoval vitatkozhatsz a vilag vegeig, de nem lesz igazad. Sokan panaszkodnak sajnos, ez teny, sokan viszont nem, mert nincs mire. Fogadd el. Vagy gyere es nezd meg.
Ui.: Imadom a mufajt, szoval nincs olyan cim, amiben ne lenne tobbszaz oram, igy a border3-ban is. Szoval enyhen szolva sem az elejen potyogtetek/potyogtettunk.
Szrk.: De ez annyira magyar. Ha nalam szar, akkor nincs az az isten, hogy nalad jo legyen, csak hazudhatsz, nincs mas opcio. Tehenem ne dogoljon meg esetleg?
Cringe.Ha 20 ellenfelbol mindenkit egyenkent percekig kell apritani, akkor baj van a build-eddel.
-
vg
addikt
válasz
batmanism2x #46441 üzenetére
Fagy solo-ban is. Amúgy lehet, hogy amíg nincs meg minden képességed, amíg pötyögtetsz csuzikkal az elején, addig nem fagy. De amikor már komolyabb fegyvereid vannak, minden képességed folyamatosan aktív, van a képernyőn vagy 20 komolyabb ellenfél mondjuk mayhem 9-es szinten akiket percekig kell aprítani egyenként, na akkor nem igazán izmos a játék stabilitásból. Persze, van akinek soha nem fagy, nekik csúda gépjük van.
-
Dewo
aktív tag
Ki mit vesz ki belőle abból amit ő el mond. Én értettem mit mondott és egyet is értek vele.
Semmilyen "outriders" megoldás nincs a játékban. Ami benne vannak elemek az mind össze van lopva.
2021 legyen már valami önállósága az ilyen játékoknak főleg ha 20K elkérnek érte.
Szerencsés vagyok Game Passba benne van. -
Dewo
aktív tag
válasz
MultiDoodad #46433 üzenetére
Ezt csak te tudod eldönteni hogy jó-e a fülednek vagy sem szerintem.
Ha tetszenek a hangok dolby atmossal akkor használd ha nem tetszik akkor nem.
Ahány ember annyi vélemény. -
MultiDoodad
aktív tag
Ez a Dolby Atmos mennyire jól működő dolog? Egy Astro A50-t használok a sertés x-hez és nem tudom eldönteni, hogy érdemes e használni vagy sem az atmost.
-
Dewo
aktív tag
-
Helmoras
őstag
-
ρσгτσ
addikt
Breakingviews - Gaming weakness puts Ubisoft on M&A last life
(Reuters)
-
NemMo
őstag
Kipróbáltam ezt az Enlisted nevű játékot. Ez valami eszméletlen gagyi
-
Zoleee83
addikt
válasz
batmanism2x #46419 üzenetére
Igen szokott, 915 Ft-ért szokták dobálni: Link
-
batmanism2x
tag
Plusz Witcher 2 szokott magyar ms store-ban akciós lenni, rémlik valakinek? 6k körül van teljes áron, lehet így is beújítom Witcher 3 nextgen patch-re várva, kivéve ha gyakori akciós
-
ProEvoFan
nagyúr
Borderlands 3hoz megjött a 15GBos patch.
Azóta próbálta valaki az osztott képernyős játékot? Fagy még a gép osztott képernyőn? -
pauliboy23
senior tag
válasz
hombre[EU] #46412 üzenetére
Dinamikátlan, lomha az egész.
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz
pauliboy23 #46411 üzenetére
egy baja van, ami elég nagy, hogy irányíthatatlan a karakter
-
pauliboy23
senior tag
Kipróbáltam az Enlisted-et. Kb 10 percig bírtam, az örök kedvenc cod 2 mérföldekkel jobb.
-
hombre[EU]
veterán
unpopular opinion: a halo5 ranked swat a legjobb játékmód jelenleg a szériában
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #46375 üzenetére
pff...ez nagyon rossz
de nagyon
-
Bad Pritt
félisten
válasz
mcwolf79 #46392 üzenetére
A videó ezen részén, mikor a hangokról beszél, röhögtem egy nagyot, rohadt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest