Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
IntelKiller7 #47796 üzenetére
Azért lett Pass-os az MLB, mert az MLB-nek érdeke volt hogy sok emberhez jusson el a jàtéka. Xboxra is csak azért jött, mert az MLB-nek kevés volt az a jàtékosbàzis, akik a Sony platformjàn eddig megvették, tehàt a Sony vàlaszthatott hogy hasznàlja a liszenszt, de multiplat a jàték, vagy elveszti a hasznàlati jogot.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Wesder #47795 üzenetére
Szerintem nem fog bekerülni. Vagy max megveszik a jogokat, hogy GamePass-ba megkapod, de nem az Ea Playen keresztül. Mert akkor PC-n is oda kellene adni, de akkor meg minek fizet valaki elő az EA Play Pro-ra PC-n?
A MLB meg szerintem azért került be, mert ugye végre kikerült az Only PS dologból. PC-re nem érkezett, csak Xboxra.
-
Wesder
titán
válasz
zozika84 #47792 üzenetére
Hogy mit pótolnak? Ha nem jön prevgenre, de jön GamePass-be, akkor sem lesz több jàtékosuk Xboxon, mint 3 millió. Mert kb ennyi lehet a Series géppel rendelkező GamePass felhasznàlók szàma. Esetleg dobhat rajta egy keveset ha a PC GamePass-ba is bekerül, de a W10 Store-t meg úgy kerülik mint a lepràst.
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #47789 üzenetére
Redditen nézem mostanában az erről folyó vitákat és elég furcsa azt látni, hogy a játékosok többséggé nem tekint erre a játékra úgy mintha lenne benne PvE. Kizárólag PvP-nek nézik (ami annak tekintetben furcsa, hogy bár ott van a kizárólag PvP fókuszú Arena mód, de teljesen kihalt lett (nem is lesz már frissítés hozzá).
Múltkor pont arról szolt a vita, legalábbis támadtak be a emberkét, mert kritizálni merészelte azt, hogy bár a játék neve Sea of Thieves, és nincs belőle gond, hogy ha megtámadjak és ellopják a dolgait (hiszen egy kalózos játék), de azért az elé douchebag dolog, hogy az outpostra éppen belépő játékost (ott spawn-ol éppen) és annak hajóját (amin ugye 0 ellopható érték van) szét lövik. Erre megjelent vagy 4-5 PvP-s tag és mondták, hogy ezzel nincs semmi gond, csak hiszti, mert a hajokon ott van az alapértelmezett hordós loot (az a kb. kevés banán, fa meg egy kevés ágyúgolyó). Illetve azzal sincs gond, hogy spawn kempeled az illetőt, mert át lehet menni másik szerverre.
Ez magán bár magánvélemény, de szerintem a legtöbb toxikusabb játékossal itt találkoztam (még GTAO-ban sincs szerintem ennyi).Pár hete megcsináltam az összes Tall Tale-t, és az idő alatt is vagy egy tucat alkalommal volt olyan, hogy tudták, hogy nincs mit elvinni a hajómról, de csak azért is elsüllyesztették.
És bár a játékban nincs nagyon progress és így nagyon vesztenivaló sincs. Kivéve az időd, mert azt nagyon eszi a játék, főleg ha sok loot-al talál be egy játékos (vagy egy skeleton ship, megalodon, kraken... vagy csak egy ima tűzhányó
).
Úgyhogy ezt mindekének is írom: ne add fel ha beüt a krach, max. tarts szünetet, mert amúgy szerintem még solo-ban is nagyon élvezetes sandbox móka a játék (többen meg megjobb).
-
zozika84
őstag
Viszont így hogy csak nextgen konzolokra jön lehet, hogy gamepassba kerül.
Így legalább hatékonyan tudják pótolni az előzőgenerációs konzolok kihagyásával elbukott hatalmas felhasználóbázist. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #47788 üzenetére
Nem hàt, mivel ez egy PvPvE jàték. Múltkor még le is basztak hogy én PvE szerveren szeretnék jàtszani. Kis g.ci mindenki aki nem NPC. Na jó, csak a többség. Ha nincs csapatod, akkor el se kezd, mert az újoncokkal eléggé toxikus a jàtékosbàzis.
-
negyven2
veterán
válasz
hombre[EU] #47713 üzenetére
Ez a hét (illetve az elkövetkező két hónap), nem biztos, hogy jó lesz, mert ma kezdődik a Reapers vs. the World Event. Itt alapvetően az Emissary Flag gyűjtés lesz az alapvetően PvP orientált céhnél. Vagyis kozmetikai jutalom jár majd a Reapers Bones zászló alatt hajózóknak, más Emissary lobogó alatt lévők elsüllyesztéséért (de alapvetően mindenkit meg fognak támadhatnak a loot miatt is).
Persze nem lesz ennyire rossz a helyezett, pontosabban nem lesz rosszabb a helyezett mint most van (ha látsz egy hajót a közelben akkor kb. 80-90% az esély rá, hogy megtámad).#47769 wesder: szóval akkor ezek szerint elképzelhető, hogy ez a májusi lista valójában kamu
//igen az!// -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7 #47780 üzenetére
Jövő hónapban bejelentő trailer, gameplay az EA Play-en. Szerintem.
-
hombre[EU]
veterán
zsír ez az azure vagy miez a live server...elindítottuk a SoT-ot, 4gb updatet fél órája szedi, közben kétszer leállt
(különbözō település és isp még mielōtt...)
-
AssAssynn
addikt
válasz
l.skywalker #47727 üzenetére
"De Heroes 3-al ... többet játszottam."
Ó, a kultúra embere.
-
toompa
őstag
válasz
IntelKiller7 #47775 üzenetére
Köszönöm!
-
toompa
őstag
válasz
IntelKiller7 #47773 üzenetére
Megbízható az oldal?
Kell régiót váltanom az aktiváláshoz?
Ha igen, melyikbe? -
toompa
őstag
Üdv urak!
Gondolkodunk a haverral hogy megvennénk az új Resit digitálisan, hogy mindketten tudjuk nyomni.
PS-ről jövök, nem tudom hogy itt hogy megy.
Hol a legolcsóbb?
Valami tipp?
Köszi! -
oriic
HÁZIGAZDA
Battlefield reveal sooon (Plusz 2022-ben jön mobilokra is egy BF... )
-
persil
nagyúr
Nem faj cseppet sem, ertsd mar meg, hogy szimplan hulyeseg egy szandekosan folyamatosan bovulo jatekot egy gyakorlatilag vegleges allapotu single player-hez hasonlitani.
Magasrol nem erdekel, hogy nem szereted a destiny-t, vagy barmi mast, tokre nem ez volt a problema.
Csak teljesen ertelmetlen az osszehasonlitasod. Ahogy irta skywalker, hasonlitsd egy wildlands-hez, vagy ami kozelebb all mufajban.
Ennyi erovel meg lehet nezni egy wow-ot, vagy eso-t is, hogy launch-tol napjainkig mivel bovult.
-
Bep
őstag
válasz
IntelKiller7 #47760 üzenetére
Béta az, mikor teljes áron megjelenik egy játék.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
IntelKiller7 #47760 üzenetére
nem, early acc. az alpha
de legalább nem fizetōs
-
sith7
félisten
válasz
IntelKiller7 #47751 üzenetére
győztél
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #47757 üzenetére
Early Access.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #47757 üzenetére
Béta.Szerk.
Ja, igen Early Access. -
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #47755 üzenetére
ez a preview azt jelenti,hogy béta? vagy nem a teljes játék?
-
prokxy
veterán
válasz
l.skywalker #47747 üzenetére
Köszönöm!
-
l.skywalker
Topikgazda
Second Extinction on Twitter:
"4k 60fps on series X, 1080p 60fps on series S🦖" -
oriic
HÁZIGAZDA
Immortals Fenyx Rising™ - The Lost Gods DLC Trailer
Hja hogy ez a DLC nem is sima TPS nézetű, hanem ilyen top-down cucc?
-
l.skywalker
Topikgazda
Úgy ismersz, mint akinek ez fáj? Egyszerűen félrevezető. Lásd visszább, van aki az Outriders után rögtön Destiny-zni fog, mert egy lapon emlegetjük a kettőt, közben nagyon más a két játék. Amit leírtál abban igazad van, a Destiny sokkal kevesebb tartalommal indult. De pont azért mert a 2 játék teljesen más.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #47746 üzenetére
Dehogy ez nektek mennyire k*rvára fáj, hogy pont a szent Destiny 2-höz hasonlítottam.. Kész.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #47747 üzenetére
A Second Extinction kifejezetten Co-Op jàték lesz. Megpróbàlhatja az ember egyedül, de úgy nagyon nehéz, igényli a 3 fős csapatot.
Gondoltam megosztom, mielött valaki egyedül próbàlna nekimenni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
prokxy #47738 üzenetére
Én írtam, itt olvastam:
Xbox Game Pass: Pre-Load für Destroy All Humans! und Second Extinction (xboxdynasty.de)Azt mondja, hogy a mobil app-ban vagy magán a konzolon a Game Pass részen már megy az előtöltés.
-
TaylorPro
addikt
Lehet amatőr kérdés. Series X kontrollert hozzá párosítottam telóhoz, pc, googoe TV kékfoggal. Kontrolon hogyan váltok át másik eszközre? Kétszer megnyomom a párosítás gombot vagy a világító X-et? Köszi!
-
Hunt3r22
őstag
Outriders-t 38 óra alatt maxoltam ki. Ebben benne volt a sok fagyás, nem működő szerverek, folyamatos kidobálás coopban stb..
Jó lesz az 25-30 órának max. Sajnos engem nem kötött le az endgame, mert egyszerűen meguntam, hogy végig ~6-8 fajta ellenféllel találkozom folyamatosan.
Destinyvel fölösleges összehasonlítani, alma-körte esete.
-
prokxy
veterán
válasz
l.skywalker #47730 üzenetére
Igaza van, mond azt neki, engedd el, jóvanaz.
Más: A destroy all humans-t írta vki, h elő lehet tölteni. Store-ban nézem, csak free trial van meg az, h vegyem meg. Gamepass-ban pedig sehol. Mit nem látok?
-
persil
nagyúr
De most nem igazan ertem. Egy live service looter shooter elso napjairol beszelsz. Lepodjunk meg egyutt, hogy "nem volt tartalom". Egyikben sincs. Masfel ev mulva meg - ha szereted a mufajt - akkor nem tudod kisajtolni az eletedbol azt az idomennyiseget, hogy a felet megnezd. Ez mindig ilyen.
Szerinted nem jo a destiny 2, semmi baj, tiszteletben van tartva, de az, hogy a megjeleneskori kontent mennyiseget hasonlitod egy kvazi single player jatekhoz az vicces. Plane ugy, hogy az outriders "hatalmas" terkepe az a mokusvakitas legfelsobb foka, mert pici csoveken mesz elore, ahol agak, kovek es lathatatlan falak miatt nem lehet felfedezni, meg a komplett jatekban van osszesen 55(sic!) side quest... A 40 ora ugy jon ossze, hogy nehezebb harcokban harmincszor meghalsz es mind a 15(!!!) expedition-t lenyomod otvenszer.
Az outriders "komplett" csomag, most megkaptal mindent es lehet, hogy x ido mulva jon egy-ket kiegeszito. A destiny meg live service, nem gyozzuk hangsulyozni, teljesen mas mufaj. Alma-korte, tovabbra is.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #47730 üzenetére
Az, hogy te mennyit játszottál, és az, hogy mennyi volt a valós tartalom, nem ugyan az. És főleg úgy volt ciki a D2, hogy az első rész nulla tartalommal jelent meg, majd esküdöztek, hogy a D2-nél nem ez lesz a helyzet.
Azt nem tagadom, hogy mostanra egy több ezer órás game. Csak ez az első két hétben nem volt előre látható. -
sith7
félisten
válasz
l.skywalker #47731 üzenetére
az igen ...
-
l.skywalker
Topikgazda
Mert más a két játék. Az Outridersben a komplett tartalommal teli kész szoftvert kaptál, amihez talán jön pár DLC és ennyi, míg a Destiny 2-höz egy kiindulási alapot amihez folyamatosan tartozik Live Service, tartalom változtatás, hozzáadás sőt, a legutóbbi DLC-vel el is vettek tartalmat. De én a megjelenési állapot szerint is többet játszottam a Destiny-ben, mint negyven óra.
-
sith7
félisten
Nem toljátok gyengén
Ha majd megunom az Outriders - t, lehet megnézem
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #47726 üzenetére
Én a megjelenés napi állapotukban hasonlítottam össze a két játékot. A Destiny 2 akkor sehol sem volt tartalmilag. Mire lett tartalom benne, már rég otthagytam.
-
l.skywalker
Topikgazda
Már érted miért nem jó összehasonlítani a kettőt. Az Outridersben van fixen 40 órányi tartalom, a D2-ben pedig függően attól, hogy ki mit fedez fel benne, másfél hétre elég vagy 2ezer órára elég tartalom. A Destiny-ben minden szezon első célkitűzése számomra a karakter maximum szintjének az elérése. És mivel online MMO szerű a játék, így ez heti milestone-ok mögé van zárva, nem tudod 40 óra alatt letudni. 3 és fél év múlva könnyebb lesz észrevenni a különbséget, hogy az Outriders miként fejlődik. Szerintem mindkét játék jó, csak nem lehet összehasonlítani őket.
-
sith7
félisten
válasz
l.skywalker #47702 üzenetére
Ez ennyire jó játék ?
-
.LnB
titán
válasz
persil #47706 üzenetére
& lajos.skywalker
Lehet, hogy nem jó példa, de leírom akkor, hogy én most mi alapján hasonlítom össze ezt a két játékot.
Destiny 2-nél az első másfél hét után ott tartottam, hogy exotic cuccokban álltam, és nem volt semmi tennivaló benne. Minden hét kedden jött reset, amit egy nap alatt le lehetett tolni, majd megint semmi. És mire bővült volna a játék, meguntam ezt.Ehhez képest, ha még egyszeri is az Outriders, akkor is 40 óra. A Destiny 2-ben mikor lett negyven órányi tartalom? Hónapokkal később?
-
pzstm
titán
esetleg valakinek van infója, hogy a Fenyx ma megjelenő új DLC-je mikortól lesz elérhető ma?
-
pzstm
titán
válasz
az nem csak elvileg...én november végén mentem vissza haverokkal, január végéig mást nagyon nem is csináltam, így az elmúlt másfél évnyi content felét már ismerem nagyjából.
Most Season 2 fut, rá kéne feküdni valamikor3-4-5 órás sessionok érnek igazán valamit amúgy, csak szólok
-
EmThor
addikt
Wrc 9 es metro redux tolhato hetvegen ingyen golddal
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #47714 üzenetére
Elvileg akkor eltunsz majd par szaz orara
-
l.skywalker
Topikgazda
Előtölthető a Destroy All Human és a Secon Extinction Game Pass-ban.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
R.I.P hombre[EU]
kár érte, kiváló ügynök volt -
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #47711 üzenetére
mi meg megnézzük a héten,hogy a sea of thievest mi tud
elvileg már content is van hozzá
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker #47711 üzenetére
Parom is imadta. 🤷 Egyebkent tenyleg nagyon igenyes kis alkotas.
Ha nem riadsz vissza a graftol(furi, mert alapvetoen ronda, mint a bun, de olyan helyszinek vannak benne, hogy neha csak lesel) akkor, az eastshade-et is erdemes kiprobalni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #47710 üzenetére
A Plague Tale végén a sztori nagyon jó. A közepén nekem is leült.
Szerk.: most a Spiritfarer-t kezdtem el (ezt sorsolta a gép) és elsőre wtf volt, de baromira megtetszett. A gyerekeknek is, és már nem szabad játszani csak ha ők is nézik. Stream-elem tévére nekik
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #47707 üzenetére
86%-ban poén volt
pléget félbehagytam és talán úgy is marad...delivert megnézem majd -
Hunt3r22
őstag
válasz
hombre[EU] #47704 üzenetére
3 éve hagytam abba a Neverwintert, ennél többet raktam bele.
Megfogadtam, soha többet mmorpg.
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker #47707 üzenetére
Plague tale nagggggggyon jo volt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #47704 üzenetére
Azokkal is játszottam. A héten befejeztem a Plague Tale-t és a Deliver Us to the Moon-t. Mindkettőt tudom ajánlani
Apropó az Asobo már keres animátorokat, jön a Plague Tale 2?
Senior Animators | Asobo Studio -
persil
nagyúr
Tovabbra sem jo hasonlat, mivel az outriders nem live-service es nem fog bovulni, legfeljebb 1-2 kieg formajaban, egyszer. Ezen felul egy "sima" jatek, amit vegigtolsz es leteszel. Mind a 22 darab(!) mellekkuldetesevel egyutt.
Ilyen szempontbol "inkabb single player" szoval kb mindegy, hogy a destiny-ben mi volt megjeleneskor, mert alma es korte.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
2000h?
mennyi jó játékkal lehetett volna játszani ennyi idō alatt -
Bad Pritt
félisten
válasz
1280 óra és nincs meg a platina?
-
l.skywalker
Topikgazda
Igen. És nem olyan volt mint az Outriders és azóta sem olyan. Új küldetés, quest elvétve jött, annak is örültünk ha jött, de ha jött is akkor is csak heti resetekkel, a játékban kezdéskor nem volt benne. Nem létezett úgy, mint az Outriders-ben, hogy X fő és X melléküldetés.
2 nap alatt letudtuk a fő sztorit és utána a heti tevékenységekkel szintezgettünk. Minden héten megcsináltuk a Milestone-okat:
1. Flashpoint (valamelyik kellett public eventeket csinálni)
2. Nightfall (az adott héten esedéses Nightfall-t kellett megcsinálni. Matchmaking nem volt még erre, így ez csak csapatban ment)
3. 2017. szeptember 13 után jött az első Raid (Leviathan) és utána heti szinten lehetett ezt is megcsinálni. Egyedül nem lehetett, 6 ember kellett hozzá. 4 encounter-ből állt amik között eleinte még a Castellum-ban kellett a Cabal-okkal harcolni, de később felfedeztük az Underbelly-t és onnan tudtunk a következő helyszínre menni)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest