Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
-
-
hadam98
senior tag
Azért ez a B&O Xbox Portal fejhallgató brutál jól néz ki
-
l.skywalker
Topikgazda
[link]
🚴♀️🚴♂️
Descenders is coming to Series X|S this Summer, both at digital and retail!
• 60FPS Performance mode / 4K Resolution mode!
• Up to 8 player lobbies!
• Tons of visual upgrades to makes it look sexy!
• Crossplay with PC! So excited to finally have Descenders on next-gen! -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
30z.Samu #45093 üzenetére
Azt nem tudom milyen XSS konzolon.
Az időjárás effektek baromira látványosak.Mikor szakad a csapadék az égből, meg verődik fel a sár, a naplementék stb... De vannak olyan helyzetek, mikor nagyon nem szép az összkép.
Az 1000 mérföldes acsi hiányzik, bár most lehet az is meglesz, mert jött hozzá ingyenes plusz tartalom. ProtiHUN linkelte nemrég.
ProtiHUN
Igen, ma leszedem újra. -
Zoleee83
addikt
-
30z.Samu
félisten
válasz
Zoleee83 #45087 üzenetére
Nem azért kérdeztem, mert hülyének nézlek, mert nem tetszik a Valhalla vagy ilyesmi, csak kíváncsi voltam mivel nyüstölöd a gépet. Nem mindenkinek jöhet be egy-egy játék, volt olyan PS exkluzív, amit odaát istenítettek, de engem valahogy nem fogott meg. Ettől még nem szar, mert látom, hogy minőségi meg minden, csak nem én vagyok a célközösség. De nem kell, hogy exkluzív legyen, csak hirtelen ez a példa jutott eszembe. Azt sem gondoltam volna korábban, hogy egy AC játék ennyire be fog jönni, mint a Valhalla és tessék.
Azt is kiröhögtem volna, aki azt írja Nekem 1,5-2 évvel ezelőtt, hogy a következő konzolom Xbox lesz, én szentül meg voltam győződve, hogy PS lesz. Az ember tervez...
-
Zoleee83
addikt
válasz
30z.Samu #45077 üzenetére
Watch Dogs1 és Gears Judgment Aftermath megyeget + elkezdtem a Halo2-t is nem olyan rég, de mindig is több játékot futtattam egymás mellett.
Egyszerűen nem jött be, pedig adtam időt neki, nem 3-4 óra után töröltem, van ilyen.
Ettől még nem rossz, csak nem én vagyok a célközönség. A WD viszont tetszik, valszeg mindhárom részt végigjátszom majd. -
Dewo
aktív tag
Ha még más is várja az OUTRIDERS-T.
-
Cyrin
addikt
Én még a február 18-án előrendelt ms wireless fülest se kaptam meg tőlük...
-
Madoc
veterán
Konzolvilágnál akciósak a hyperx fülesek és gamepass akció is van hozzájuk. Behúztam egy cloud 2-t a nagyobbik gyereknek.
-
Zoleee83
addikt
Végre túladok a Valhallán, nagyon rég nem nyúltam mellé ennyire játékkal.
Semennyire sem kötött le, rettentően untam, mondjuk a másik vikinges játék is ugyanígy járt anno a másik oldalon. -
AMD Power
titán
Ebben a covidos nem dolgozok a hónapban megdöntöm az egy hónap alatt összeszedett achievement pont rekordomat.
-
Steve1207
veterán
válasz
KD6-3.7 #45038 üzenetére
Quantum Error - Extended Gameplay Demo [4K], ja elbénáztam
(#45044) wesder: nálam az Evil Within egyedül, ami tetszik. Lehet, mert az igazán letisztult. Amúgy kíváncsi lennék az anyaghasználatra, mindegyik csillogós műanyag...
-
ρσгτσ
addikt
-
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Forza Horizon 4 téma:
Xbox One S-en játszotta eddig fiam, game pass-sel...(72-es szinten van kb 22 óra játékidővel)
Unokatesójának megvan a játék full full Ultimate verziója PC-n......ha a fiam belépne az ő Xbox fiókjával akkor tudná folytatni azon a gépen az eddig elért szintjét ?
Állítólag "lemezes" változatban van a srácnak meg...de szerintem valami crackes példány....szóval én fiamnak azt mondtam hogy jobb a békesség és ne lépjen be az Xbox fiókjával.....ne keveredjen...stb, mert még az is lehet hogy bannolják vagy elveszit mindent ha mégsem jogtiszta a dolog.
De az is lehet hogy simán belép és megkap pl minden extra autót az Utimate verzióból....stb stb...aztán itthon meg folytatja a kicsit kibővitett autógyűjteménnyel......szerintetek ? ti belépnétek ?
-
Steve1207
veterán
Quantum Error - Extended Gameplay Demo [4K] - már volt egy rövidebb változat, de itt egy újabb is.
Nekem hajaz nagyon a Doom 3-ra, ami jó dolog. Van még rajta mit csiszolni bőven, de vannak benne újszerű megoldások és azért 4 ember cakpak munkája az egész.
A kis csapat előző munkájáról lehet tudni, hogy miért került le digitális vásárlásban a store-ból konzoloknál (Kings of Lorn)?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bazccka
tag
válasz
IntelKiller7 #45030 üzenetére
Eljöttem otthonról, előtte megcsináltam azt, áramtalanítottam, 3x kihúztam-visszadugtam a tápkábelt a konzolból/ba fél percekre, de nem volt kép, se boot (vagyis lehet hogy van boot, de nem látom) . A hard resetet majd ki fogom próbálni, köszi
, neked is hunt3r22
-
hombre[EU]
veterán
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7 #45026 üzenetére
Szerintem pont ezért sokan járunk Argentínába és Brazíliába.
Legalábbis innen a fórumról.
Vagyis Argentínába csak félig-meddig.
-
Hunt3r22
őstag
-
bazccka
tag
Üdv!
Valaki járt már úgy, hogy nem ad képet az XSX bekapcsolás után? Tegnap este kikapcsoltam a konzolt, ma reggel meg szintén kontrollerrel bekapcsolom, egy beep után el is indul, de kép nuku, a hdmi-t ki-be kapcsolgatja, de nem bootol a gép, aztán kis idő múlva leáll.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #45021 üzenetére
Én most fogom elkezdeni. Már letöltöttem. Szintén kíváncsi vagyok rá.
-
EmThor
addikt
válasz
hombre[EU] #44988 üzenetére
Köszi, ezt kipróbálom akkor!
Twitteren írták h Kojima Studiosnál holnap bejelentés, death stranding gamepass?
-
hombre[EU]
veterán
Narita Boyt próbáltátok? jó a gameplay?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7 #45019 üzenetére
Az már sokszor az áfa és az egyéb adónemek változása miatt van. Tehát lehet valahol az áfa alacsonyabb, de az egyéb vonatkozó adók magasabbak mint nálunk.
Persze nem lehet ebből egyenesen arányosan számolni, csak valamennyire szerintem ez a zóna az irányadó, amikor kialakítják az árakat.
Ezzel együtt tehát azt is aláírom, amit ti írtok. Az a szerencse, hogy itt nem lehet azt csinálni, amit élelmiszereknél. Különben lennének minőségi eltérések a különböző országokban.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #45016 üzenetére
Az lehetséges, de ha megnézzük az eurózónát általában azzal vagyunk egy vonalon. Nagyon ritkán van eltérés. Például az osztrák store áraihoz képest.
Nekem mindig onnan nyitja meg a böngésző, csak azért tudom az ottani árakat.
-
Brash89
csendes tag
Lehet mondasz valamit a beállításokkal. Eleinte Atmosban volt nekem is, de beállítottam az itt javasolt Stereo uncompressed beállítást, azóta omlik össze. Bár nem sokat használtam Atmosban. Nekem is összeomlik akár játék közben is, megjön mondjuk egy barátom játszani, előveszem a fülest, kapcsolom be, hogy tudjunk kommunikálni és kikapcsol a gép játék közben.
-
vg
addikt
válasz
Brash89 #45009 üzenetére
Nekem is kapcsolt ki 1-2szer ki a x masina mikor a fülest használtam, még youtube alatt is. Volt amikor akkor kapcsolt ki amikor bekapcsoltam a fülest. Érdekes dolog. Én mindig atmos-al használom a x headset-el, és pár napja kikapcsoltam atmos alatt a surround virtualizert, volume levelert-t bekapcsoltam és azóta nem volt ilyesmi.
-
Brash89
csendes tag
Sziasztok!
Series X és Series X Headset esetében már másodszor omlik össze a Series X. A gép be van kapcsolva, aztán kapcsolom be a fülest és úgy kikapcsol a gép, hogy míg az áramkábelt ki nem húzom pár másodpercre addig vissza sem tudom kapcsolni.
Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalat vagy ötlet?Köszönöm!
-
dReFiX
senior tag
válasz
l.skywalker #45005 üzenetére
Watch Dogs®: Legion $19.79+ Ugyan ez magyarra váltva 12 450,00 HUF+
-
Hunt3r22
őstag
válasz
l.skywalker #45005 üzenetére
Tavaszi leárazás nem lesz? Múlt héten olvastam itt.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
parandroid #45002 üzenetére
Ugyan így vagyok vele. Totál elfelejtettem, aztán kaptam email-t, hogy megjelent. Pár órát játszottam, nekem többet nem ér az egész. Kevés ez a játékmenet manapság szerintem.
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Április 6. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale -
AMD Power
titán
Egy kellemes kis kitérő után Old Blood, el is kezdem ma az "új" Yakuzat!
-
parandroid
félisten
válasz
Wesder #44983 üzenetére
Én anno előrendeltem, hogy támogassam a fejlesztőt, aztán 2 évet vártam rá, azt is elfelejtettem, hogy jön ilyen játék még. Aztán kijött, és finoman fogalmazva nem jött be. 2 évvel azelőtt jó lett volna, de mai szemmel nem egy odabaszós cucc. Most eleve meg kéne venni hozzá a season passt is (vagy minek hívják), meg akkor még fizessek a series patchért is. Bekaphatják. Majd 2 év múlva 20 euróért ránézek a komplett pakkra (bár az is sok egy kicsit, tekintve, hogy az alapjáték már megvan).
p
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest