- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brash89
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy az Xbox Series X nem ad ki TV-re hangot HDMI-n csak képet? Sem a menüből, sem játékból. Fejhallgatóval van hang. TV-n szintén a menühang aktív, más eszközökön ad hangot.
Köszönöm!
-
Brash89
csendes tag
Lehet mondasz valamit a beállításokkal. Eleinte Atmosban volt nekem is, de beállítottam az itt javasolt Stereo uncompressed beállítást, azóta omlik össze. Bár nem sokat használtam Atmosban. Nekem is összeomlik akár játék közben is, megjön mondjuk egy barátom játszani, előveszem a fülest, kapcsolom be, hogy tudjunk kommunikálni és kikapcsol a gép játék közben.
-
Brash89
csendes tag
Sziasztok!
Series X és Series X Headset esetében már másodszor omlik össze a Series X. A gép be van kapcsolva, aztán kapcsolom be a fülest és úgy kikapcsol a gép, hogy míg az áramkábelt ki nem húzom pár másodpercre addig vissza sem tudom kapcsolni.
Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalat vagy ötlet?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen széket vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- Playstation VR2 (PS VR2) + kontroller töltőállomás (garis 2026.februárig)
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest