Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz
craftsman01 #37294 üzenetére
és nem próbáltad a gumit?
-
kr:sz
tag
Sziasztok! Akiknek már van mik a tapasztalat a Series S-el? Nem volt még soha konzolom, de most agyalok, hogy néha játsszunk a menyasszonyommal esetleg couch gaming játékokkal, illetve majd később pl. a Harry Potteres game-vel
Mivel Playstation nem kapható (az exclusive felhozatal mondjuk érdekelne) ezért ezen az "óccóbb" verzión töprengek.
-
ProEvoFan
nagyúr
Forza Horizon 4 kérdés.
Lego dlcben megcsináltam mindent, ami a térképen van.Összes verseny megnyerve...stb... A Lego kihívás kockákból a három zöld maradt. Össze kell szedni az összes bónusz táblát és a zöld energia cellákat ill növényeket.
A probléma az, hogy a térképen nem mutatja mi, hol, merre van...?Mit kell itt csinálni? Miért nem jelenik meg semmi infó a térképen?
Valaki help pls! -
kharpi
csendes tag
válasz
craftsman01 #37287 üzenetére
Nekem a microsoft akksis typec-vel nem kapcsol ki, en is igy hasznalom bill eger fejhallgato kombot
-
icemad
nagyúr
válasz
Ha a kontrollerbe kábel van dugva, akkor nem kellene kikapcsolnia. Nincs egy powerbank, vagy telefon töltő a közelben?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
próbáltad befōttes gumival a két sticket egymásra húzni?
-
craftsman01
senior tag
válasz
hombre[EU] #37261 üzenetére
De átviszi,nem ez a baj hanem,hogy a kontroller egy idő után magától kikapcsol.Persze ha lenne rádiós fülesem nem is kéne használni de így a madzagos füles miatt muszáj,monitoron van jack csak ugye akkor meg a mikrofon esik ki.Egy jack elfért volna a masinán nyugodtan.De majd gyűjtök rádiós fülesre és akk nem kell a kontroller.
-
[Ixub]
tag
Sziasztok! Azt meg lehet csinálni, hogy a kontrollerbe csak egy mikrofont dugok be? Van egy új HD 458 bt fülesem, de az ugye nem kompatibilis az XBoxszal, így nincs mikrofon csak hang. Szóval az lenne a terv, hogy bt kapcsolódnék a tvhez, a mik meg a kontrollerbe. Mondjuk egy ilyet magamra csíptetnék.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #37278 üzenetére
Van egy pàr abban is. Kellenek is, hogy minden képességet kimaxolj.
-
NemMo
őstag
Érdekelne a véleményetek, hogy érdemes-e a metro exodus 2db dlc-t megvenni?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Zoleee83 #37272 üzenetére
Hát pedig én pont azt néztem, hogy kövezzetek meg, de az RT nem az igazi ebben a játékban sem. Mármint látom a különbséget, de én másra számítottam, lehet Nekem nagy az elvárásom vagy nem tudom, de a tesztet látva szerintem is bőven elég, hogy megy 60fps-sel és RT nélkül is elég jól néz ki a game.
Egyébként az S-t itt is dícsérik.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #37273 üzenetére
Szerintem DLC nélkül. Én nem éreztem ezt soha 10h alatti jàtéknak, igaz én minden hanganyagot meghallgatok, meg videót menézek mert fergetegesek. Feljegyzésből meg csak azt ami címre érdekes lehet.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
craftsman01 #37260 üzenetére
ha konzolból kábellel kimész a kontrollerbe és onnan jackel fülesbe akkor nem viszi át a hangot billenytū+egér mellett?
-
craftsman01
senior tag
válasz
hombre[EU] #37257 üzenetére
A fülest vágom,csak elég borsos az ára.De az usb hub minek?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
craftsman01 #37255 üzenetére
több megoldás is van. a legolcsóbb az usb hub, a legdrágább egy wireless headset...
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #37254 üzenetére
Ott is ugyan ez, VRR-rel nem zavaró. Mondjuk amit S-en jàtszottam ott nem vettem észre ilyet, bàr a save bug miatt nem jutottam el az Àtriumig, majd ma talàn.
-
craftsman01
senior tag
Kérdés,van már megoldás a magától kikapcsoló kontrollerre mikor billt egeret használok?Ugye füles miatt muszály.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #37251 üzenetére
Series konzolokon van framepacing gond, illetve feliratoknàk beesik az 50-es tartomànyba, de szerintük ez nem a HW hibàja, patchelhető. PS5 az töbnyire stabil mindkét módban.
-
Wesder
titán
-
belan
addikt
Mizu pajtikák hogy s mint.
-
sirkope
tag
válasz
Wesder #37197 üzenetére
Nem tudom:
Most emlékeim szerint ezt a változatot mutatja, amit l.skywalker kolléga is belinkelt:
This bundle contains the Xbox One version of Control: Ultimate Edition available on September 10, 2020, and the Xbox Series X|S version of Control: Ultimate Edition to be available when it releases in early 2021.
GPU val szedtem le, még első körben 2020.dec. közepén. Akkor az még Xbox One(?) lehetett.
Csak itt többen azt mondtátok, hogy nem fogják felpatchelni X|S változatra, hanem újra le kell tölteni a nextgent és bukjuk a mentett állásokat.Valakik írták itt, hogy vmi. pár száz megás preloadot tudtak letölteni, (nem úgy, mint pl. a Mediumnál) de a teljes az tegnaptól(?) vált elérhetővé. A konzolon viszont a GPU ban tegnap nem láttam az X|S jelzést a játék képe mellett, csak a letöltés jelet. Gondoltam az Xbox One verziót nem töltöm le még egyszer. Méretre vmi. 42GB ra emléxem, ha az a nextgen, akkor letöltöm.
Vagy valamit nagyon benéztem.
-
30z.Samu
félisten
Egyébként lehet én vagyok igénytelen vagy ilyesmi, de ha grafikailag elém tudnak rittyenteni az S-en egy olyasmi színvonalat, mint mondjuk a Control, Medium, vagy PS vonalon Uncharted, God of War az nekem untig elég.
Nyilván nem sértődöm meg, ha jobb a látványvilág, de ha "csak" ezt a szintet üti meg, az Nekem már untig elég. Arra már azt mondom, hogy "údeszíp!"
Resident Evil-re nagyon kíváncsi leszek.
-
[Ixub]
tag
válasz
l.skywalker #37222 üzenetére
Légy szíves idézd, ahol azt írtam nem elég erős...szövegértés.
-
Norb79
őstag
válasz
Andris837 #37184 üzenetére
Egész pontosan úgy szól a fáma, hogy már nem kötelező feature ez a fejlesztőknek, szóval van aki berakja és mér, van aki kihagyja és nem mér a játéka.
Ha van egy windows10es PC-d, akkor az "xbox konzol társalkalmazás"-ban látod a játszott időt azoknál a játékoknál, amikben még benne van ez a feature. Az összes többi honlap, amit a topiktársak linkeltek és a gog galaxy is mind ugyanerre az adatbázisra nyúl rá és onnan olvassa ki az infót, ahonnan az "xbox konzol társalkalmazás", ami viszont official MS cucc. Magán az xsx-en nem tudom hol lehet ezt megnézni, de majd megtúrom, hátha abban is megtalálom. -
[Ixub]
tag
Akkor itt a válasz, nem nekem kell címezni. Én azt mondtam, hogy tudnia kell erőből simán, de nem tudtam, hogy mit támogat.
-
[Ixub]
tag
válasz
soundsonic #37217 üzenetére
Ez biztos, hisz egy tv is simán dekódolja, de ha a kimenet fizikailag nem támogatja, akkor lehet bármilyen erős.
-
[Ixub]
tag
válasz
soundsonic #37210 üzenetére
Van olyan 4k tv, amin nincs Netflix app? Amúgy szerintem nem arra lett tervezve, hogy 4k anyagot toljon ki magából, simán elképzelhető, hogy nem.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Wesder #37207 üzenetére
Köszi!
Szerintem ez a változat lesz a nyerő nálam, jó áron is van, lemezes, must have!
Mostanában úgyis mindent lemezesen veszek, jó megtapogatni a fizikai kiadást.Szerk.: Árukereső szerint mindenhol raktáron van.
Sőt nézzen rá a notebook.hu-ra aki pl Fenix Rising-ot keres, épp 13k!!! -
soundsonic
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy xss-en a netflix 4k-ban fut e?köszi!
-
S@c@
őstag
válasz
l.skywalker #37200 üzenetére
Ha a simát vettem meg még tavaly amikor még szó se volt series verzióról, akkor most van mod rá, hogy upgradeljek? Vagy meg kell vennem az egészet újra?
-
30z.Samu
félisten
válasz
l.skywalker #37200 üzenetére
Ha már Control. Aki játszott vele, az ajánlja avagy sem? A next gen patch mennyit dob rajta?
-
Lifer092
senior tag
Ha már Control. Sztoriban, időben, órában mennyit ad hozzá a két DLC?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Windows 11
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest