Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
MasterMark #1998 üzenetére
Ennyi. Xbox 2-vel mégsem indíthattak, így meg egyedi. Ha ez gond, majd az MS kezeli. Ja nem megy nekik így jàrtak.
-
AMD Power
titán
válasz
frankdelgado #1993 üzenetére
Tudom mire gondolsz. Ettol fuggetlenul szerintem en elso napon megveszem. Pont abba a tajban fog lejarni a gari a One X-rol is.
-
frankdelgado
őstag
-
sugarforce
addikt
válasz
frankdelgado #1988 üzenetére
Khm. Halflife3 kohm
-
AMD Power
titán
válasz
frankdelgado #1988 üzenetére
Ne aggodjal meg fog jelenni. De ha 2021 vegen jonne az sem erdekelne. A One X jelenleg mindem igenyemet kiszolgalja.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
l.skywalker #1978 üzenetére
Ha játékot halasztottak el miatta, márpedig igen, akkor ebbe is bekavarhat természetesen.
-
frankdelgado
őstag
Kedvcsinàlónak ajànlom ezt a filmet [link]
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker #1978 üzenetére
Huh egy kis magyarazat/forditas kene hozza. A felet nem ertem. :(
-
l.skywalker
Topikgazda
Lehet, hogy a koronavírus hatással lesz a nextgen konzolok megjelenésére is: [link]
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker #1976 üzenetére
Azt gondolom, hogy amíg nem lesz egy csomó játék, ami valamennyire kihasználja az xsx-et addig nem lehet majd szűrni rájuk, és ez teljesen normális.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Carlos Padre #1975 üzenetére
A legtöbb dologra nekem saját adatbázisom van, hogy pontosan mi miben hol érhető el. Mivel más márkánál én nem vagyok képben, így alkalmazkodtam ezekhez, de tény, hogy ha lassú ütemű, de érezhető fejlődés ebben. Mire megjön az XsX addigra használható állapotba kerül a One Dashboard
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker #1971 üzenetére
Nekem a mostani béta is nagyon bejön(jobban, mint ez a felsőmenüs elrendezés). Nekem okés lenne az 4K-ban.
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker #1969 üzenetére
Nem ettől vártam el, hanem a ténylegestől/véglegestől: "Szóval remélem, hogy ez nem az"
-
Moby
veterán
Én ebben nem vagyok biztos. Mármint remélem kap egy rendes, 4K dasboardot, ahhoz méltó thumbnailekkel. Én nem látok bele a storeba, hogy ott hogyan vannak letárolva ezek(most), de nagy összeget azért nem tennék rá, hogy ott vannak azok jó nagyban is. Ha igen, akkor is lehet rájuk valami layert húzni utólag, ez azért nem akkora dolog.
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker #1965 üzenetére
Én abszolut felvállalom, hogy van igényem erre, hogy lássam, hogy az a játék amúgy mi, honnann jön, stb. Ez lehet fura, dehát ez van, és látom, hogy az MS is hallgat ezekre az igényekre, legalábbis látom a pozitív változásokat pl az új dashboardban. Azt én nem feszegettem, hogy ez most mi miatt lehet ilyen, én annyit írtam, hogy remélem nem ilyen lesz. Nem szeretném, hogy ezt ne lehessen ránézésre megállapítani. Én ilye fura gondolkozású srác vagyok
-
l.skywalker
Topikgazda
Értem. Furán gondolkozol. Gondolom ha ez valóban egy új Dashboard, akkor sincs még készen, de XsX játék hiányában még nem hiszem, hogy a Thumbnail-ek már bele lennének építve.
De amúgy ahogy wesder is írja: most is lehet külön szűrni több halmazra. Thumbnail csak a Trial-ra és a Demo-ra van.
-
Moby
veterán
Viszont a prevgen játékok jelölve vannak. Ahogy végre a bétában dashben az is, hogy demo, vagy trial valami. Nem volna okos dolog ömlesztve megint beledobni megint mindent.
Egyébként igen, arra is illett volna jelölést betenni, hogy X enhanced, de ezt félgenerációs problémákat még el is lehet engedni. -
Moby
veterán
válasz
l.skywalker #1960 üzenetére
Nem értem ez hogy jön ide...nyilván ezzel tisztában vagyok. Épp ezért látszania illenék a thumbnaileken, hogy ezek one-os játékok. Nemdenem? Szerintem olvasd el újra, amit írtam.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark #1957 üzenetére
Vigyázz, így hamar felvesznek valamelyik UI csapatba
-
NyMRooD
őstag
válasz
Aciduzzu #1953 üzenetére
Lehet közte nagy különbség főleg ha a játékok is kihasználják. Szóval inkább az a kérdés, hogy ha ssd lesz az új genben, optimalizálva lesznek-e a játékok, first-party biztos, a kérdés a third-party és ha különbség lesz a két konzolba épített ssd-k között akkor a third-party kifogja-e használni, ha igen akkor lehet nagy különbség emiatt, de egy löketett mindenképpen kapni fognak a váltás miatt.
-
gduck
addikt
válasz
l.skywalker #1947 üzenetére
Ahogy elnézem a szemüvegben lévő "képet", az leginkább valami kékhalál képernyő lehet
-
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker #1951 üzenetére
oszt a játék hevében jól összefejelnek a gamerek....
-
l.skywalker
Topikgazda
Tudjátok kinek kell a Nextgen
[link]
-
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker #1949 üzenetére
Azé vigyorog ott az a maki mellette, mint aki b@@@ni visznek.....
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #1947 üzenetére
Ez az elakadtam a Dashboardon arckifejezés minden elàrul.
-
l.skywalker
Topikgazda
Tegnap a The Initiative-nál járt Spencer és már nyomkodhatott valamit: [link]
Nekem elég lenne egy jéghideg Dr. Pepper
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #1939 üzenetére
A bōvíthetōség jó dolog, de a lepattintom a mūanyagot és kicserélem/mellé szúrom az ssdt is megoldás
eddig mūködött a hdd-kel
-
gduck
addikt
válasz
l.skywalker #1932 üzenetére
Én kb. 3 cm-nek nézem azt a nyílást, abba csak a TypeA és TypeB férne bele...
De jó is lenne, ha valóban SSD bővítőhely lenne
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker #1942 üzenetére
Hát egy AMC proci tényleg game changer lehet.
-
l.skywalker
Topikgazda
A Gamestop szerint a legújabb AMC proci lesz az XsX-ben.
-
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker #1939 üzenetére
Minek várni? Temessük most!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #1937 üzenetére
Várjuk ki a végét. Az is lehet hogy valami saját cuccal jönnek ki, ahogy a Sony-nál is saját külső tároló volt szabadalmi bejegyzés alatt. Én amúgy is inkább maradok a bővíthető SSD-nél
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Nem látom ez miért jó
a thunderbolt gyorsabb és olcsóbb
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #1930 üzenetére
nagyon imádnám ha így lenne
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Emaitt volt a napokban a pletyka, hogy lassabb lesz az Xbox-ban az SSD.
Hja igen, a külső amit csatlakoztathatsz rá az talán igen.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #1931 üzenetére
B lesz az, úgy írták hogy up to 2GB/s
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #1930 üzenetére
Nem mértem rá,de nekem kicsinek tūnik ahhoz [link] haa typeC-rōl van szó
-
l.skywalker
Topikgazda
Na belsős infók szerint az ismeretlen port a XsX hátulján valóban külső tárhely lesz; [link]
-
-
l.skywalker
Topikgazda
-
AMD Power
titán
A Nintendo nem igazán tart a PlayStation 5 és az Xbox Series X érkezésétől
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #1920 üzenetére
Ebből làtszik hogy igazi Xbox exklúzív, mert a hangokat is az Xboxból nyerik ki.
Mondjuk a tudat, hogy egy kutya is többet keres mint egy àtlag ember, az elég lehangoló.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
A kutyás már volt szerintem valahol, nagyon beteg.
-
MasterMark
titán
válasz
Váo, ez menő, ezt szívesen csinálnám én is.
-
l.skywalker
Topikgazda
Halo: Infinite így készülnek a játékbeli hangok: https://www.xboxdynasty.de/news/halo-infinite/so-entsteht-das-sound-design/
Azért a 6-os elég komoly
-
NoOne1976
őstag
válasz
l.skywalker #1918 üzenetére
Lehet készülni a 100+ órával, már akinek van annyi rá.
-
l.skywalker
Topikgazda
75 történet vezérelt melléküldetés lesz a CP2077-ben [link]
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1916 üzenetére
Az ultrawide-ot úgysem làtom, de jó ha lesz.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #1912 üzenetére
Jól kitömik feature-ökkel
vrr,1440p,ultrawide...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
FollowTheORI #1914 üzenetére
"Shut up and drive"
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
És egy újabb rémálom lenne a fejlesztőknek...
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Na azt sokan szeretnék, nem csak a Samsung. Szerintem system seller point lenne a PC-ről váltóknak.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
4 új, nem sport játékot tervez kiadni az EA a 2020-21-es pénzügyi évben.
(Anthem 2-3-4 és Prologue
)
-
l.skywalker
Topikgazda
Az Anthem bukott, a FIFA jön. De az ég kék. Mondja az EA
-
NoOne1976
őstag
válasz
nagylaci6417 #1907 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy mindegy 20ezerFt. De egy közel 200ezres termék esetében nem a 20ezer minusz lesz az, ami miatt valaki megveszi. Míg az S esetében sokaknak igenis szempobt volt, hogy a lélektani határ, 50ezer Ft alatt kaptak egy vadonatúj konzolt. Amiért most elég sokan bele is ugrottak. Aki az új gent veszi, az így is, úgy is megvenné.
-
mike1334
veterán
válasz
nagylaci6417 #1907 üzenetére
Amikor meghirdetek aprón egy lemezt, akkor mindig megfogadom, hogy ez volt az utolsó...de úgy vagyok vele, hogy a legtöbb játékkal csak egyszer játszok, így akármennyi jön is vissza, az "haszon". A gp nekem tökéletes, nem bánnám, ha minden játéknál lenne bérlési lehetőség. Bár az időfaktor az mindig kiszámíthatatlan, van, hogy napok alatt végzek valamivel, van amikor meg hónapok. Én annak örülnék igazán, amit már egyszer belengettek amúgy, a a digitális játékot "visszavenné" az MS csökkentett áron.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #1904 üzenetére
Az MS amúgy is szereti tökönlőni magàt. A példàja meg màr azért is rossz, mert az àtlag vàsàrlót csak mégjobban összezavarnà, és zavarodotsàgàban inkàbb PS5-öt vesz, mert azt még megérti hogy az 5 több, mint a 4.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
hombre[EU] #1900 üzenetére
Pedig pont azért tökön lövés, amit utána írsz.
-
NoOne1976
őstag
válasz
nagylaci6417 #1901 üzenetére
Ennek egyelőre azért nem volna nagy értelme, mert abban az árszegmensben, ahol nyitni fog a konzol, a meghajtó kihagyása árban nem értelmezhető igazán. Pl. 180 vagy 160 eFt kb. mindegy. (Persze volna aki csak azért is digitalt venne) Amikor a gép 50 vagy 70ezer, akkor már nem mindegy, mert az egyik összeg majdnem másfélszerese a másiknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- moonlight115: Privát, oh!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000