Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #699 üzenetére
2 évig van GamePassom, így nekem tényleg nem lenne plusz, na de az új belépőknek milyen fasza bundli lenne. Na meg igen, indulàsnàl màr ott egy halom jàték még akkor is, ha életed első konzolja lesz.
-
-
törölt tag
eddig ez az egész túl jól hangzik nekem
-
jeni
félisten
Az Xbox Series X esetében lesz valami tartozék,kellékek vagy bármi eltérés a Xbos One S és a X képest hardver oldon? Inkompatibilitas?
Gondolok a kormány, a virtuális eszközök, tudom már ez nincs de a Kinect, stb... -
válasz
l.skywalker #688 üzenetére
Elképzelhető.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #688 üzenetére
Vagy hasznàlod a One controllert tovàbb.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bulikavagyok #687 üzenetére
Simán lehet, hogy cserélhető lesz.
-
-
Madoc
veterán
válasz
bulikavagyok #680 üzenetére
A tárcsa az a mortalba vagy a verekedős játékokba jó.
-
gutkeled
tag
válasz
l.skywalker #679 üzenetére
Szuper. A következő Forza is mehet a játékokhoz: mai hír
-
42861
senior tag
válasz
A design résznél nem igazán passzol a méret. Ha kb. 15 centi széles, nem lehet 18 magas. Minimum kétszer olyan magas, mint széles a képeken.
Az előlapon a jobb alsó sarokban van egy USB port is, és fölötte egy gomb, az szerintem a joy párosító lehet. A képen nem, de a videón látszik.
-
válasz
l.skywalker #681 üzenetére
Mondjuk nem sokat lesz használva az a kontroller. Max haverjaim fognak vele Fifázni.
Csak gondoltam szólok, h mire számítsatok. Mert szerintem nem fog bejönni mindenkinek. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bulikavagyok #680 üzenetére
Majd szólj és egy tompa csavarhúzóval leszedjük neked
-
válasz
Nagyon jó lett! Köszönjük!
Szerk: "...hasonló D-paddal mint a mostani Elite kontrollereké" - ennek mondjuk annyira nem örülök. Nekem egyáltalnán nem jön be ez a "tárcsa" D-pad az S2-esen. 10 percig volt fent nálam kb. Szerintem sokkal ergonomikusabb az eredeti "kereszt".
-
l.skywalker
Topikgazda
Csináltam egy kezdetleges összefoglalót - nézzétek meg, ne legyen benne semmi hamis információ.
-
-
-
törölt tag
Mondjuk ugyanabból a cikkből:
"Microsoft stated in its conference that Xbox Project Scarlett will support games from all four generations of Xbox consoles, which means original Xbox, Xbox 360, and Xbox One games as well as next-gen games." Egyszerűbb lett volna azt nyilatkozni, hogy csak a One-on futtatható játékok lesznek benne a BC-ben. Bár, így utólag belegondolva, MS és a kommunikáció... -
hombre[EU]
veterán
Forza8 details
“We have a new way that heat interacts with the tire pressure, and we actually have dynamic track temperatures affecting this all,” Esaki said. “We have dynamic rubbering on the track. We have a new atmospheric pressure system that accurately has pressure affecting things like air density, affecting aerodynamics and power, as well as the tire pressure..."Errōl van szó
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #664 üzenetére
iszok kávét mert azt olvastam hogy a reggelit ismeretlen banánunknak
-
l.skywalker
Topikgazda
Köszönjük a reggelit ismeretlen barátunknak, térjünk vissza a topik témájához.
Minden másra ott az OFF topik... -
Edgar2621
őstag
Aha, úgy tűnik jókat beszélgetünk majd mi is úgy látom. Miről is? Ja azt még nem tudom, de például a foglalom fogalmáról ami önmaga is viszonylagos. Érti Maaaargit! A fogalom fogalma
De sikerült megragadni a lényeget, azonban az alapállítás tőled származik, úgyhogy majd Te írd le jól és írd körbe egy fogalommal a történtekeket.
-
sp8787
addikt
Az en nem irtam ,hogy nem irritalo a stilusa helyenkent.
Magambol kiindulva en ezen nagyjabol atlepek nem igazan zavar.
Mondjuk az megertem ,hogy ez a tobbseget igencsak felhaboritja.Egy masik oldal foruman ugyanugy aktiv ott is kb igy nyomja.
De eszembe nem jutna megkerdojelezni ,hogy jatszott e bizonyos jatekokkal mert a hozzaszolasok lenyegebol(akarmennyire is olyan "stilus"-uak amilyenek) egyertelmuen kiderul ,hogy igen. -
Edgar2621
őstag
Őstag ide vagy oda úgy tűnik Te sem vagy éppen pártatlan. Szerintem nem követelőzés volt, hanem egy próba arra hogy megpróbáljon normális hangnemben kommunikálni a kedves topiklakó. És nem, nem védem a TG-t, csak utalom olvasni ezeket a fröcsögő, negatív kommenteket nap mint nap.
-
sugarforce
addikt
Zsarolást írtál, nem érzelmi zsarolást, mi lesz a következő? ja látom a zaklatás...
Ez a párbeszéd semi így zajlott le, de mégis mi volt benne érzelmi zsarolás?
Zaklatás? Egy olyan fórumon, ahova ő jár trollkodni és lehülyézni mindenkit meg hzaudozni? Mi ez valami kékfény adása?
Akkor már jöhetne a becsületsértés is, meg adócsalás és társai. -
Madoc
veterán
Kicsit bezárhatna ez a topic.
-
sp8787
addikt
válasz
sugarforce #654 üzenetére
Az megvan ,hogy van olyan zsarolas ami nem buntetojogi kategoria?
Hany embert csuktak le erzelmi zsarolas miatt?Vagy vegyunk egy masik peldat.
Add mar meg
Nem adom
Na megadod?
Nem
Akkor *** vagyAz meg akkor mi? Zaklatas?
-
sugarforce
addikt
A zsarolás NEM FOGALOM?
A zsarolás a hatályos magyar Büntető Törvénykönyv [1] XXXV. fejezetében, a vagyon elleni erőszakos bűncselekmények között szabályozott bűncselekmény.
Ha visszaolvasol és nem csak trollkodni jársz ide, akkor látod, hogy még csak követelőzés sem volt.
Ezt most próbálom személyeskedés nélkül, de kicsit nehéz: Gratulálok a kis barátodnak, szép élete lehet ha az a legnagyobb élménye, hogy egy fórumra jár trollkodni. -
sp8787
addikt
válasz
l.skywalker #650 üzenetére
Nem az, es volt par korom vele meg az elozo regjevel is.
-
sp8787
addikt
válasz
l.skywalker #648 üzenetére
En ilyen szintu kovetelozest/zsarolast vagy nevezd aminek akarod meg nem lattam masik topicban egy topicgazdatol.
Sztem nem vagy alkalmas erre.
-
sp8787
addikt
Hogy jol ertsem.
Ha veletlenul veszek majd egy XsX-et akkor csak akkor irhatok ide ha megadom a PSN ID-met vagyis az annak megfelelot a topicgazdanak? -
Madoc
veterán
És igaza van a modinak! Ez 2018-as regisztrációja, ugyanezzel a névvel volt fent előtte, most néztem rá az adatlapjára csak.
-
chipesz
őstag
válasz
#21123072 #629 üzenetére
Soha, senki nem mondta hogy minden, valaha megjelent Xbox 360 cím játszható lesz, ezt nem tudom honnan szedted.
"all Xbox One games, plus all the Xbox 360 and original Xbox games currently available via Xbox One backwards compatibility, will also be playable on Xbox Project Scarlett"
Tehát a visszafelé kompatibilitási listán jelenleg szereplő játékok lesznek (nyilván bővülhet addig a lista, de korántsem lesz minden játék - a Kinect360-osokat meg egyenesen kétlem).
-
Hunt3r22
őstag
A banhammer..
Mennyit kapott?
-
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok, a 360-as kinectet rá lehet-é kötni majd. Ha már teljes BC...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #624 üzenetére
Nincs hivatalos méret megadva még.
-
Wesder
titán
válasz
Hol? Egyébként ennyit mértem én is. +-1cm.
-
3L1T3
addikt
válasz
Miről maradtam le? xD
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #618 üzenetére
Az Terra.
-
AMD Power
titán
Amirol mar szo volt... Magyarul.
Az első pillanattól fogva visszafelé kompatibilis lesz az Xbox Series X [link]
-
Bogyi007
veterán
Elkezdtem olvasni a Ps4 topicban a tegnap este óta nem olvasott kommenteket, erre mit találtam "kis barátunktól"
És ez után írta ide a fenti beszólást...
Khmmmm....
-
Bogyi007
veterán
-
pzstm
titán
12 sor
12 oszlop
12TF confirmed -
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker #569 üzenetére
Megmondom èn neked milye van ultradinnyènek. A meztelen valaga. Az van neki.
-
pzstm
titán
sziasztok, elég hülye vagyok hogy kommentelhessek ide?
-
boost
veterán
válasz
#10186752 #546 üzenetére
Generációváltáskor szívesen kipróbálom az új játékokat, de vannak party címek, pl az overcook, ami viszont nem lesz generációváltáskor azonnal elérhető új generációsan. De lehet futtatni az új gépen. Két gépet meg megtartani hülyeség, akkor vagy el lehet ajándékozni a régit, vagy eladni, és máris harmadával kevesebbe kerül az új. Sokat meg nem éri meg várni a váltással, mert amennyivel olcsóbb lesz az új, annyival kevesebbet ér majd a régi.
Szóval a kérdésedre válaszolva.. talán akkor én.
-
válasz
l.skywalker #603 üzenetére
Sőt, én még gyerekeimnek is meg akarok mutatni egy csomó jó, de régebbi játékot, amikhez most még kicsik. És ha már megvannak, miért vegyék meg újra?
-
Def26
félisten
válasz
l.skywalker #600 üzenetére
ok. te kezded.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M