- Androidos fejegységek
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- iPad topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
balazs025 #391 üzenetére
Pedig igaz. Eddig nem volt még olyan konzol, ami ne bukóval indított volna. (a gyártás költsége jóval magasabb volt, mint az eladási ár) És itt most minden konzolról beszélek, nem csak xboxról. Nintendo, sega, PlayStation is beletartozik. Sega bele is bukott elég csúnyán. Pedig lenne helye a mai piacon is. Én örülnék egy 4 szereplős versenynek.
-
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #396 üzenetére
Kartonból modelleztek egy SX-et. Szerintem teljesen vàllalható a mérete.
-
Egy egész korrekt összefoglaló: Minden, amit tudni lehet az Xbox Series X konzolról - bocs ha már volt
És egy nem túl jó minőségű, de érdekes fotó:
-
törölt tag
mi a fene lett itt 3 nap alatt ennyi komment
egy klasszikussal köszönnék be :
-
icemad
nagyúr
válasz
AMD Power #380 üzenetére
Szerintem az új generációnál már egy alap játék is 100 GB fölött lesz. Akkor kevés lehet az 1 tb ssd. Mondjuk elég szépen esik az ára, szerintem nem kizárt a 2 tb ssd verzió sem. Ráadásul a konzolok gyártása és eladása szinte mindig minuszos. Az első 1-2 évben nem hoz bevételt. Utána is csak minimálisat.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #385 üzenetére
Hydro dipping és kész
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
A témát adnám nagyon, de ez a mockup konkrétan nekem nem tetszik.
-
RudY
addikt
válasz
auuu...ez most rajongói alkotás vagy valós? Mert akkor megy a pre-order
ja már látom, csak kicsiben néztem először
-
Wesder
titán
válasz
Jèzus f@sza
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ori - 120FPS? MS-en múlik nem fejlesztőkön.
-
törölt tag
During our interview, we asked Spencer what his first reaction to seeing the console was, and he went on to reveal that, despite its striking design, the Xbox Series X can fade into the background--it doesn't demand attention or have to become the focal point of a room.
Nagyot fordult a világ. A jelenlegi generációban még a konzol nevét is úgy választották meg, hogy az illeszkedjen ahhoz, hogy minden az egyben eszközt csináltak, ami a nappali középpontja lesz....Jól bele is buktak...
-
Maxxy10
addikt
válasz
Carlos Padre #378 üzenetére
Így van
-
Maxxy10
addikt
Várható nagyobb tárhely mint 2TB?
-
sugarforce
addikt
válasz
Carlos Padre #345 üzenetére
En tudnek meselni
-
mike1334
veterán
Csodálom, hogy még ezt a képet nem alakították át
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Carlos Padre #365 üzenetére
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker #364 üzenetére
Jó lesz ez az elkövetkező egy év
-
l.skywalker
Topikgazda
Sony új marketing kampány szövege nextgenre:
PS5 is better than SeX
-
icemad
nagyúr
válasz
moqs7419 #355 üzenetére
Ez szép és jó, de én már várnék valami brutál grafikás, sztori orientált játékot. Az sem baj, hogy ha nem exkluzív, csak keressem az állam a földön. Ne ilyen régi "szarokkal" adjanak már el egy új konzolt. Nem azért fizetek. Azokkal tudok játszani 360-on is, mert az is van itthon.
-
moqs7419
csendes tag
Xbox360-as címek 4 fős osztott kèpernyős módja +pár online coop story játèk az újabbak közül nekem 45 èvesen több mint elèg..😊 Ea access ès gamepass cím is bejátszik nagy ritkán...ès ha ezt megtehetem egy modernebb ,gyorsabb hardveren akkor megteszem.../mindaddig amíg így fog működni a bc/..
-
Edgar2621
őstag
válasz
Nekem például tényleg van IT-s barátom, ráadásul egy nagy cég második embere. Ettől még ugyanúgy nem hiszi el nekem senki amit írok, mint ahogy írod
-
kIsDe`
tag
Mondjuk az nem elhanyagolható, hogy az újabb teljesítmény növelés miatt a mostani fps droppok megszűnnek 4k 30 fps 60-ra ugrik stb remélhetőleg a mostani gen játékával legalább. Napokban játszogattam a FH 4 Eliminator módjával aztán vannak szép droppok időnként akad is egyet-kettőt. (One X). Tudom, hogy van quality és performance kapcsoló, de performance módban meg olyan néhány tárgy és a betűk széle, hogy gerendákat lehetne vele fűrészelni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
birorichard #344 üzenetére
Ez nem ikes ige?
-
Wesder
titán
válasz
Nope. Dolgoztam eladóként. Nem műszaki volt, de àrultunk műszaki cuccokat.
-
3L1T3
addikt
Arról nem beszélve, hogy saját oktató rendszerrel rendelkeznek amit minden hivatalos partnernek az értékesítőinek kötelező megcsinálnia amit akkreditál is az MS. Ezt minden új saját játéknál, szolgáltatásnál, kiegészítőnél csinálják.
Persze előfordulhat ettől függetlenül is, hogy egy hálózatban olyan értékesítő van legyen az új vagy régi aki kevésbé tájékozott, de az már munkaerő kérdés és a hálózat problémája.
(#342) Def26
Hát az biztos, hogy nem a neven fog múlni. Ha tanultak a hibákból már pedig a One X és az elmúlt 3 év alapján úgy tűnik, hogy igen. Akkor nincs miről beszélni. A cél, hogy hosszútávon a végfelhasználó azaz mi játékosok jól járjunk. -
3L1T3
addikt
10 éve videojáték kereskedelemmel foglalkozom!
Ahogy az Xbox One esetében is eljátszotta minden fórum felhasználó a hattyúk halálát, miszerint hülye az elnevezés pedig akkor is elmagyarázták az okát, hogy "all in one" úgy most is ez történik.
A hálózatok dolga, hogy a vásárlókat kellően tájékoztassák. Az elmúlt X360, XONE gépek esetében is a hazai de a globális Microsoft teljes mértékben segítette a hálózatok, értékesítők, vásárlók tájékoztatását.Ettől függetlenül abban igazatok van, hogy sokkal vásárló barátabb is lehetne az elnevezés, de nagyon hamar kezelni tudta ezt minden érdeklődő. Legyen szó X360 S / E vagy XONE S / X / All-Digital gépekről.
A Microsoft bármilyen terméke esetében megfigyelhető a nem következetes névválasztás. Szerintem nincs ebben meglepő, több olyan telefongyártó is van akik a semmiből hirtelen feltörtek a saját márkájukkal, pedig az elnevezési modelljük borzalmas.
-
icemad
nagyúr
Engem az exkluzívok nem érdekelnek. 3 év gpum van. Csak lehessen vele játszani.
Egyébként érdekes, hogy a mostani generációból engem az exkluzív címek totál hidegen hagynak a spiderman és forza Horizon 4en kívül. Most sem az fog dönteni, hogy kinek melyik játék a favorit. Hanem hogy hányan engedhetik meg maguknak az új xboxot a ps5 mellé. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #337 üzenetére
Jól van akkor... Hol is van a banhammer?
-
kIsDe`
tag
Itt már mindenki elődöntötte, hogy day1 veszi a Series X-et vagy van akit inkább a nextgen címek befolyásolnak a döntésben? Esetleg a végleges/most bemutatott design lesz a deal breaker?
Skywalker úr már kifejtette, inkább a többieknek szól a kérdés. Nekem egyelőre a rengeteg összevásárolt, de nem végigjátszott one játék mellett szerintem fölösleges rámenni azonnal (tudom van még 1 évem végig tolni a megvett 293837 játékot "
). Mondjuk egy komoly nextgen AAA cím hamar eldöntené ezt kérdést. "
-
Maxxy10
addikt
válasz
l.skywalker #331 üzenetére
Úgy látom nagyon éled ezeket a meme-ket mostanában
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #334 üzenetére
Dolgoztam eladóként. Műszaki terméket is segítettem màr vàlasztani, nem agysebészet.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #332 üzenetére
Egy AD van jelenleg. Aki nem képes a vevőt tàjékoztatni az szerencsétlen és menjen inkàbb havat lapàtolni.
-
Tentalus
tag
Elég off, de ezt nem én találtam ki, egy régi Nintendo vezető szerint:
".. the name Wii U is abysmal. I think that cut sales in half right there," he said.
Aztán vagy igaza volt,vagy nem. -
Crytek
nagyúr
Nem lehetne offtopikot nyitni ennek a Series X-nek? Mert kb semmit nem tudni róla ahhoz képest már tele van szemetelve
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #315 üzenetére
Az enyémet remélem is hogy Reedus hozza.
-
-
gutkeled
tag
Tetszik ez az új doboz. Jó, hogy megmaradt a minimalista forma.
Kíváncsi vagyok, hogy a GWG-ben milyen játékok lesznek az XSX megjelenése után. Jönnek még vajon a 360-as címek továbbra is?
-
Tentalus
tag
A prohardver ebből a szempontból nem jó,akik itt írogatnak, azok tudják a különbséget. De képzeld el ,hogy egy olyan boltba mész be, amihez nem értesz.
Vevő : Egy Miss Dió női parfümöt szeretnék. (Vevő büszke magára, felírta a nevet a telefonba)
Eladó : Ok, van a sima,abból új meg legújabb, Absolutely Blooming meg Blooming Bouquet.
Vevő : izé...melyik az új?
Eladó : mindegyik új
(megtörtént eset)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- PlayStation Portal hibátlan
- PlayStation VR2
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest