Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
@Xbox
Big dreams mean big leaps.
New #PowerYourDreams trailer drops tomorrow.
[link] -
NemMo
őstag
Series x megjelenésekor csak az Ac vallhala fog még megjelenni?
-
Remiel
őstag
válasz
NoOne1976 #12120 üzenetére
Az MM üzletek (legalábbis itthon) nem egy cég, franchise, minden bolt külön kft és elvileg a webshop is.
Ezért lehetnek eltérések árban (a központi akciókon kívül). hogy a beszerzés hogy megy, mennyire központi elosztású az passz, de nekem nem egyszer kifejtették, hogy pl készletben köze nincs egymáshoz az üzleteknek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Outriders: Release Date Announce [ESRB]
Az új megjelenési dátum: 2021. Február 2.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Bogyi007 #12186 üzenetére
Viszont több helyen azt írják, hogy a Series S-ben ketyegő CPU-GPU páros + SSD annyival modernebb, hogy még így is jobban megéri azt venni mint az előző generációs One X-et ha még kapni. (Tisztában vagyok vele hogy ez nem tud nat 4K-t és "csak" felskáláz 1440-ről).
Ami még mellette szól az RT effect, a sokkal folyamatosabb játék, és a One szériára már nem érkező új játékok (későbbiekben term.) Én is sokat vacilláltam rajta, és többetektől is kérdeztem.
De hamarosan kiderül, jöhetne már pár One X vs Series S vs Series X összehasonlító video. -
Bogyi007
veterán
válasz
NoMagix #12011 üzenetére
Ezt nem írom alá, nekem is korábban One S konzoljaim voltak 4K tévé társaságában (Philips 50pus6504), ezen a felskálázott tartalmak egész szépen néztek ki és azt mondtam hogy ahogy így láttam a Gears of War 4-5 és Forza Motorsport 7 és Horizon 4-et az nekem elég s hogy nem kell az X.
Aztán ezen címeket láttam kissógor One X konzolján egy Hitachi-50HK5601 4K tévén s azt mondtam hogy szép-szép de tényleg nem kell nekem a One X mert nem szebb annyival.Elérkezett a Series S bemutatása és az ára és ezután jött a gondolat hogy eladom a One S AD konzolt és kell nekem egy Series S, mivel elég volt nekem már a One S esetében is a felskálázott 4K kép.
A konzol eladása után 2 napig ki is tartottam az elhatározásom mellett, aztán megvettem ezt a gépet - egy kontival vettem meg és a gari áprilisig érvényes rajta végül.
Nos mint kiderült baromi nagyot tévedtem, a saját tévémen az X brutálisan másképpen festett mint kissógimnál és természetesen a Gearsek és a Forzák felskálázott képe a One S konzolokon sem volt köszönőviszonyban sem ahhoz amit most látok a One X konzolon.
Ennél a képnél például konkrétan csodálkoztam hogy Kait Diaz arcán hogy mennyire részletesen ki vannak dolgozva még a szeplők és a vízcseppek is... korábban ez fel sem tűnt, most már tisztán láttam így játék közben is...
A BC címek meg az Enhanced grafikával, Te jó ég! A Gears 3 se piskóta, de ahogy az Xbox Classicson megjelent Conker kinéz az nagyon durva! -
Zoleee83
addikt
válasz
Wesder #12181 üzenetére
Az hogy a meleg levegő ami elhagyja a konzolt nem szignifikánsan különbözik attól, mint amit a One X küld ki magából, számomra több mint megnyugtató.
Lehet hogy ez is túl lett fújva mint minden mostanában?
Kiderül 1 hónap múlva sokótoknál!@oriic - nagyon meglepne ha nem nov. 10.-e lenne, vagy nov 19. legrosszabb esetben,
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
HUmenetke
tag
nekem a 300Ft-os gpu már volt, szóval az nem játszik :/
-
hyggelig
senior tag
lehet, valamelyikőtöket igénybe fogom venni, hogy hogyan kell ezt csinálni, mert még a vásárlási felületet sem láttam, így a mókolás része eléggé ködös nekem is.
-
HUmenetke
tag
Tudja valaki, hogy lehetne legokosabban 1 év gput venni? Teljesen lemaradtam iylen témában
-
válasz
Jovanny2 #12138 üzenetére
Szerinted egy nagyker csak konzolt árul kizárólagosan? éhen halna.... Másként:
Amit még nem tudsz :
kötelező minimum rendelés van db számra + egyéb árukészletre, amit alapból sose rendelnél mert kutyának nem kell. Mindezt mm nek vagy euronicsnek stb. tartania kell!
VIP dolog sosincs ingyen....Kettő egy KV -t ami csak kb konzolokkal foglalkozik ne hasonlítsd össze ezekkel az áruházakkal ... anyagilag más ligában játszanak
Kérdésemre sajnos nem kaptam választ KV fanoktól : miért biztosak ők ?
Akkor lehet ,ha pl KV a magnew nagyker alvállalkozása.
Erről nincs infóm.
pl egyik nagyobb hazai ÁFA csaló nagyker (kormány közeli)
Ramiris-Bestbyte co operációNah de ennyit erről én lezártam a témát .. próbáltam segíteni .
Bird :
Nem vagyok KV ellenes , mint írtam sok dolgot vetem már tőlük.
Le írtam párszor mit nem értek ... fentebb látható... peace -
pethYeti
addikt
-
-
Bad Pritt
félisten
Mondjuk azért részben az is hozzátartozik szerintem (vagyis nálam szempont volt és beszéltem másokkal, akik szintén említették), hogy a KV pontrendszere is nyomott a latba, én asszem 5000 pontot beszámíttattam az előlegbe, így csak 15K volt és maga a konzol vásárlás is 1200 pontot fog érni, igaz?
Az elmúlt években nem tudom, összesen mennyi pontot használtam fel a KV-nál, de tízezres nagyságrendben mérhető a számuk. -
Zoleee83
addikt
válasz
Steven #12127 üzenetére
Látszik és ez nem bántásból , hogy nem vágod , hogy működik a kereskedelem.
Még mielőtt pályát váltottam az ország legnagyobb számtech. nagykerének dolgoztam néhány évet, hidd el van némi tapasztalatom a kereskedelemmel.Mindig voltak/lesznek kiemelt partnerek, akik előrébb vannak a sorban, sokszor elég egy megfelelő személytől érkező telefon is hogy 1-1 szállítmány hamarabb, vagy épp oda érkezzen.
De tényleg elengedem, nem akarlak meggyőzni, ha Te így gondolod elfogadom. -
hyggelig
senior tag
De most tényleg srácok, miért veszitek biztosra a megjelenéskori gépet?
Igazából én azokat sajnálom, akik nem olvasnak fórumot, nem néznek mindenféle géming csatornákat, csak játszanak, de közben látták a bejelentő videókat és a megjelenési dátumot.
Na, majd ők koppannak hatalmasat. Főleg, hogy karácsonyra veszi majd egy rakás ember.
Az üzletben dolgozókkal majd egy rakás ember fog kiabálni meg elégedetlenkedni, vádaskodni stb. -
-
válasz
HUmenetke #12130 üzenetére
Hát amikor boltvezető voltam egy ilyen nagyobb kereskedelmi egységnél ki volt adva az értékesítőknek , hogy minden nagyobb összegű cuccért kérjenek előleget.
Mivel a bolt és az ő érdekük, hogy mindent ott vegyél.De ez sehol nem kötelező és kitétel... no meg nem kötelezheted a vásárlót ...
Amúgy álltalában ezek az előrendelt cuccok 3-5 nappal előbb befolynak a boltokhoz , csak ugye nem lehet ki rakni a boltok polcaira . -
HUmenetke
tag
A zöld tábor lehet azért "nyugodtabb", mert úgyis a szarabb konzolt vettük meg, ezért támogatnunk kell egymást, nem sarazni
-
látom sok itt a KV fun
Zoleee83:
Előrendelés ,hogy lehet valós készlet?
Látszik és ez nem bántásból , hogy nem vágod , hogy működik a kereskedelem.
Vannak hivatalos nagykerek.Kereskedő megfogja és lead egy bizonyos db számú rendelést a nagyker felé . Ebből vissza igazol a nagyker egy bizonyos db számot amit tud teljesíteni.
Ha az szám kisebb mint amit leadtak rendelést akkor az kisker és a vásárlók megszívták.
Nagykerbe is van egy sorrend pl akik elsőbésget élveznek:
Euronics, Media Márkt , edigital stb előnyt élveznek (mivel nem 2 ft ért rendelnek)Az ,hogy előre elkérik a pénzt az meg amiatt van , hogy ott vedd meg semmi másért.
Bird lehet nem ment át de írtam megoldottam mástól! konkrétan 4 boltal odébb
Kérdésem az volt mitől biztosak ők ?Az én tapasztalatom az , hogy hiába adok KVnál valamire elő rendelést nem jön meg.
Nyilván sok mindent vettem amúgy tőlük... csak ezt BIZTOS dolgot nem értem.
Jovanny2:
Nincs ilyen hogy hivatalos partner , hivatalos nagyker van ahonnan mindenki rendel
(remélhetőleg onnan rendel mindneki)
Dehogy segítsek a sony pl : Magnew Kft hivatalos nagyker -
Zoleee83
addikt
válasz
NoOne1976 #12120 üzenetére
Simán lehet, viszont úgy tudom bekérték az igényt a KV-tól, és kaptak egy számot hogy biztosan mennyi konzol érkezik hozzájuk, ha ezt mindet leelőlegtették, akkor ott tuti megkapják az emberek, ha még lehet rendelni előlegezve, én józan paraszti éssze inkább innen rendelnék, minthogy kapufa legyen, ettől simán lehet máshonnan is. Nem vagyok részvényes, nem sztárolom a boltot, nekem csak simán szimpatikus volt a kiszolgálás eddig.
De be is fejezen, nehogy flame legyen. -
hyggelig
senior tag
válasz
Zoleee83 #12116 üzenetére
Ha nem lesz home office és a melóhelyre jön, iszonyat nehéz lesz visszafognom magam, hogy ne vigyorogjak, mint egy tejbetök, mert itt a kolléganők géming elfogadása és ismerete kb nulla és megy a pofavágás. Tipikus idegesítő picsák, akik a pletykán, a ruharendelésen nem tudnak felülemelkedni.
Amikor felvettek, ebéd közben az egyik felhozta, hogy a kisfia Minecrafttal játszik. Egyedül én hallottam a játékról és gondoltam, meg is említem, hogy én is játszok. Hát, amit akkor kaptam...Szóval érdekes lesz felhozni a nagy dobozt, amiben egy nagy doboz lesz és ha meg is említem, hogy mennyibe került, akkor majd megy a szánakozó mosolygás.
-
NoOne1976
őstag
Számomra mindenképpen vannak itt ellentmondások, amiket nem értek. Van ahol tudják a darabot, van ahol nem. KV-nál először nem kell előleg, majd mégis kell, mert az MS így döntött. A szintén hivatalos forgalmazó MM a teljes összeg megfizetését kéri, közben nem ad arról infót, a megrendelőnek tényleg jut-e gép.
-
chipesz
őstag
Nyomtatott magának valaki ilyen karton Xbox-ot?
Full méretben milyen papírra kell nyomtatni? Nem látok papírméretet. -
-
hyggelig
senior tag
Engem az sem lepne meg, ha még így sem jutna konzol novemberben. Amekkora káosz van külföldön, ahol egyáltalán nem jobb a helyzet Xbox téren.
Akkor lesz biztos, ha hozza a futár, átveszem, nem két tégla lesz a dobozban, hazamegyek, rádugom a hdmi-t, bekapcsolom és működik
-
-
zozika84
őstag
válasz
bulikavagyok #12099 üzenetére
Detto. Itt valahogy nyugodtabb, kevésbé szélsőséges a hangulat
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen asztali médialejátszót?
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest