Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
"Following Phil’s note, I want to share more about the changes to the Studios business units.
We have made the decision to stop development of Perfect Dark and Everwild as well as wind down several unannounced projects across our portfolio. As part of this, we are closing one of our studios, The Initiative. These decisions, along with other changes across our teams, reflect a broader effort to adjust priorities and focus resources to set up our teams for greater success within a changing industry landscape. We did not make these choices lightly, as each project and team represent years of effort, imagination, and commitment.
Our overall portfolio strategy is unchanged: build games that excite our players, continue to grow our biggest franchises, and create new stories, worlds, and characters. We have more than 40 projects in active development, continued momentum on titles shipping this fall, and a strong slate headed into 2026.
For those directly affected, we are working closely with HR and studio leadership to provide support, including severance, career transition assistance, and where possible, opportunities to explore roles on other teams.
To everyone across our studios: thank you. Your creativity and resilience continue to define who we are. I believe in the strength of our teams and the direction we're taking on the path ahead."Matt Booty, Xbox Game Studios
-
EmThor
addikt
Everwild (Rare) kasza, perfect dark talán kasza, bethesda 2018 óta fejlesztett mmo kasza, állítólag elég kuka a hangulat az alkalmazottak közt, 9e embert kirúgtak.
-
boxmaci
tag
válasz
EmThor #144389 üzenetére
Az Xbox exkluzívja már a Game Pass. De ha csak az idei évet nézzük akkor is van még jópár fajsúlyos játék ami exkluzívnak tekinthető, legalábbis egy ideig biztos csak Xbox-on játszható a konzolok közül, pl Avowed, Towerborn, Mechabreak (ma!),és az early acces programnak köszönhetően a Grounded 2, Subnautica 2 is. De mint mondtam az jóval nagyobb húzóerő, hogy sok nagy játék jön Day1 GP-be.
Szerk: a Keeper is csak Xbox. Szóval úgy tűnik még több is az exkluzív a Series konzolokra mint a konkurenciára. Lol. -
IntelKiller7
Topikgazda
Akit érint. Madden NFL deep dive.
-
icemad
nagyúr
válasz
tomee007007 #144381 üzenetére
Köszi.
Szerintem vásárlás lesz ebből, szóval jövő hónapban valószínűleg gamepassban lesz. -
Pumi Powa
csendes tag
Segítség kellene.Vettem gamepasst Indiából de sajnos ha beállítom a 3 betűs programban az india régiót semmilyen oldalt köztük a microsoft oldalát sem nyitja meg egyik böngésző sem amit próbáltam(edge,mozilla,chrome,opera,mi browser)
Sosem jártam még így,állítólag nemzetközi probléma.Van rá valami kiskapu? -
consono
nagyúr
Offba teszem, mert PC, de nálam megjöttek az Epic meg Steam játékok az xbox appba, igaz én bétázom. Pl.
-
vg
addikt
válasz
IntelKiller7 #144377 üzenetére
Little Nightmares 2 minden másodperce arany!
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
fabokf
tag
válasz
oriic #144362 üzenetére
Nekem most is az
Múlt hét elején felraktam az MCC-t, mert csak az első résszel játszottam és azzal is csak az ősidőkben, PC-n (a 2 a Vista-exkluzivitás miatt futtathatatlan volt nálam). Az első fele nagyrészt tetszett (bár a járműveszetéstől kicsit tikkelt a szemem
) de a Library még a maga feljavított módján is rém vontatott volt számomra...ott hagytam félbe egyenlőre (és mentem vissza Resi 2-zni), amikor egy rossz mentés miatt 1 HP-ról vegetálva huszadszorra se tudtam felrobbantani a hőkivezetőket a hajó motorházában és az újrakezdés visszadobott a fejezet elejére...azóta pihen
-
eL Geri
őstag
válasz
IntelKiller7 #144373 üzenetére
A "Diablo IV: Sins of the Horadrim" az inkább patch, minthogy DLC, nem?!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
IntelKiller7 #144369 üzenetére
2 DLC is érkezik:
Diablo IV: Sins of the Horadrim
Palworld: Tides of Terraria
Mai naptól elérhető mindkettő. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
csuvicsuva #144370 üzenetére
Nem. Az LG C3. De ezt kipróbálom majd, köszi.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
IntelKiller7 #144369 üzenetére
Elhagyó™ július 15:
Flock
Mafia Definitive Edition
Magical Delicacy
Tchia
The Callisto Protocol
The Case of the Golden Idol -
csuvicsuva
addikt
válasz
IntelKiller7 #144367 üzenetére
Ultimea Nova S50, Hisense TV-vel.
Tévéd is Samsung? Akkor esetleg próbáld meg ezt.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
csuvicsuva #144363 üzenetére
Milyen soundbarod van?
nekem Samsung Q70T -
Dinomano
őstag
válasz
Döglött Róka #144356 üzenetére
Halo (rajongó voltam) Infinite óta kevésbé érdekel...
Én jól elvagyok a HALO 1-el, rengetegszer kijátszottam. Nekem egy örök darab. De ha megint remake jön... Amúgy is, volt már felújítása Anniversary kiadásban, nem? -
csuvicsuva
addikt
válasz
IntelKiller7 #144353 üzenetére
Nálam szerencsére nincs ilyen probléma. Gondolom kipróbáltál mindent?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #144356 üzenetére
Plusz CE Remake.
-
Dinomano
őstag
válasz
raziel01 #144347 üzenetére
Most játszom épp a Vanguard-ot. Volt egy küldetés (lopakodós), ahol 5X meghaltam. Logika nem volt bent. Akármit csináltam, mindig észrevettek. Ötödik alkalommal meg nem voltak ott a katonák, akik ledurrogtak.
Amúgy a játék első óráinál azon gondolkodtam, hogy csak ezek a setting-ek vannak? Vonat, tengeralattjáró... COD 1 óta követem a sorozatot, lehet mér csömöröm van...
(COD WWII jön ezután, meg Cold War...) -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
csuvicsuva #144352 üzenetére
Persze. De kesik a hang. Szoval x eve elengedtem mar. Meg jo, hogy 1500 volt anno eneban.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
IntelKiller7 #144348 üzenetére
eARC-on keresztül van csatlakoztatva? Akkor tudnia kéne, de Xboxon csak a támogatott tartalmaknál elérhető.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Halo Studios will give an "official scoop on what Halo Studios has been working on" at this year's Halo World Championship in October."
-
turho
addikt
válasz
Quinine911 #144345 üzenetére
Multis.része gondolom nincs, csak kampány? Nem tudom még meglesni, azért kérdezem...
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
soundsonic #144339 üzenetére
Orulnek, ha vegre megcsinalnak, hogy az atmos menjen Atmost tudo Soundbarral is…
-
raziel01
veterán
válasz
Quinine911 #144345 üzenetére
Az a rész jo nagyon. Többször végig vittem.
Vanquard viszont igazi szemét. Se karakterekben se sztoriban nem nyújtott semmit. -
Quinine911
aktív tag
Ugye felkerült ma Game Passra a COD WWII, fu bakker, elkezdtem a kampányt, nagyon beszippantott az egész, gyerekek, sztem
ez rohadt jó game! Amúgyis nagy WW II érdeklődő vagyok, szóval az alaphangulat már adott volt -
icemad
nagyúr
The precinct (rendőrös gta) játékot próbálta már valaki? [link] Van olyan jó, mint pl az American Fugitive? Topikban nem nagyon találtam véleményt róla...
-
modflow
veterán
válasz
soundsonic #144339 üzenetére
Már fel van használva.
Köszönöm a nevében! -
soundsonic
aktív tag
Sziasztok! Van egy dolby atmos kódom, az első viheti:
-
modflow
veterán
Az ali 3500 alatt 1000 Ft-ért szállít, íg ybevitte megy üzletbe, azt mondták 1500-ért kicserélik a balt és a jobbot is.
-
consono
nagyúr
-
rottenbull
őstag
Kivancsi lennek ra, hogy van e anyjuk akik az oblivion remastert osszeferceltek. Alapveto funkciok nem mukodnek mint, hogy jelolje a terkepen amit felfedezek, vagy csak siman a lokaciomat vagy mondjuk a quest tracker. A remaster elotti oblivion ugye keszen volt es minden mukodott.
-
modflow
veterán
Oké, ezt könnyű cserélni.
Csak jól kapok gyári kupakot?A fenti link oké, hogy 400 Ft de a posta 2500.
AliExpress -en nem látok gyárit. -
Steve1207
veterán
válasz
modflow #144329 üzenetére
Nem bonyolult, markolatot lepattintod, csavarok ki, teteje leszed, lehúzod a rosszat, rárakod a jót és összerakod. Szerintem, ha csak annyi műszaki érzéked van, hogy láttál már csavarhúzót 5 perc alatt megcsinálod.
Itt egy teardown: [link] , az első percnél ott jár, ameddig neked el kell menni cakpak, utána lehet is összerakni.
Szerk.: a markolatnál meg szétpattintásnál annyira figyelj, hogy műanyag legyen, amivel lepattintod. Ehhez egy régi bankkártya is jó, ikea family vagy bármi ilyesmi, ami "nem értékes"
Műanyagot használj annyi a lényeg, mert a fémmel gyorsan megsértenéd a műanyagot.
-
modflow
veterán
válasz
Fox Mulder #144328 üzenetére
Ó bakker.
Bonyolult a csere? -
modflow
veterán
Az XSX kontrollerrem az előbb egyszer csak egyik pillanatról a másikra ilyen lett:
Ezzel mit lehet kezdeni?
-
Wesder
titán
Tony Hawk’s Pro Skater 3 + 4’s pre-load is now available on the Xbox Series X|S 🛹
The file size currently stands at 43.89 GB.
-
hadam98
senior tag
válasz
IntelKiller7 #144313 üzenetére
Nem hiszem, hogy a Delta Force megüti a BO6 szintjét. De kíváncsi leszek rá én is. A Battlefield 6 valószínűleg jó lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7 #144313 üzenetére
Az már lefőtt egy ideje nálam. Most nyári chillezés van, bevertem gyorsan vagy 20k gamescore-t, hogy meglegyen a 100k-m, pár apróbb játékot tolok meg Indiana Jones-t végre elkezdtem
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Döglött Róka #144320 üzenetére
A 32 óra miatt gondoltam (valamiért 60-ra emlékeztem🤦). Július 18-án jár le az előfizetésem, addig talán végzek vele a napi 2-3 órámmal.
20 és fél órát ír, abból legalább egy óra magam elé bámulással telt.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
csuvicsuva #144303 üzenetére
Ahh, elso vegigjatszas utan felraktam, de be van keszitve a kovetkezo menet szerintem ez nem olyan, hogy daralod mint a barom mert rendesen latolgatni kell.
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Ez Warhammer Space Marine... Elég nagy csalódás összességében. A grafika és a játékmenet, mintha 2010 lenne.
-
RBJ
addikt
Próbáltam vissza olvasni.nem találtam választ. India előfizetést India von el mégse fogadja el régió gond üzenettel. Megoldás?
-
Dinomano
őstag
válasz
csuvicsuva #144289 üzenetére
z-y-n-x Youtube oldalát szoktam nézni game review-k esetén. Ő is említette a bug-okat, meg a tesztből rájöttem, hogy ez a játék, bármennyire tetszik, nem nekem való...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7 #144302 üzenetére
BF6-ig elleszek vele szerintem.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Döglött Róka #144299 üzenetére
3 napot visszatöltve sikerült abszolválni a küldetést, viszont ami utána jön, azt már nem tudom kezelni, mert annyi mindent kéne csinálni, hogy ihaj. Azt már meg sem merem említeni, hogy az anomáliával még nem is foglalkoztam. Vagy újrakezdem az Act II-t vagy elengedem a játékot, de nincs szívem, mert nagyon érdekel a végkifejlet és az odáig vezető út.
Gondolom te már a sokadik végigjátszásnál tartasz, hogy mindegyik altert ki tudd próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest