Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz
IntelKiller7 #143150 üzenetére
Köszönjük a tájékoztatást!
-
Wesder
titán
Júniusi Day1 GamePass megjelenések eddig:
• June 10 | Warhammer 40,000: Space Marine - Master Crafted Edition
• June 13 | The Alters
• June 17 | FBC: Firebreak
• June 17 | Lost in Random: The Eternal Dice
• June 19 | Rematch -
-
Tasunkó
őstag
-
Dinomano
őstag
válasz
F.B.I. #143164 üzenetére
Nekünk egy indiános kvarcjátékunk volt (szekérből potyogó lovakat kellett elkapni a képernyő alján lévő indiánnal) valamint egy Forma-1 (3 sávban kellett előzgetni az autókat). Később nagy nehezen kikönyörögtem ('92-93 talán) egy piaci Atari 2600 klónt, amin beépített játékok voltak. majd eljött az űrkorszaki technika ideje '99-ben, 300 Mhz-s Pentium és S3 trió képében.
-
X@b3e
addikt
válasz
l.skywalker #143088 üzenetére
Műxik, nem volt gond vele
-
F.B.I.
veterán
válasz
Öcsielvtárs #143163 üzenetére
Nekem csak Donkey Kong kvarcjáték volt…..kölcsönbe…..csóróság volt.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Öcsielvtárs #143158 üzenetére
1 méter. De most erre a távolságra beszereztem 55 colt, mert már vén vagyok és rossz a szemem.
-
-
Steve1207
veterán
válasz
Thusor #143157 üzenetére
Nagyon laikusk megoldásként, nincs letekerve abban a vezérlőben a jelszint, ami box gombbal a navigációs panel alján van? Hangszóró ikon alul, vagyis anno ott volt ilyesmi. Azt bemenet/kimenetek váltásakor néha előfordul, hogy lenullázza (ahogy pl mikrofonnál is jellemző, aztán keresik, hogy nincs hang, közben csak totál le van húzva nullára).
-
Thusor
őstag
-
Peat76
őstag
-
eL Geri
őstag
válasz
csuvicsuva #143140 üzenetére
Jaja, én gyorsan neki is estem, és végig is tudtam játszani az AW remaster-t. Pedig én is kaptam levelet, hogy visszaveszik.
Tipikus MS bénázás
-
Wesder
titán
válasz
IntelKiller7 #143150 üzenetére
Az biztos hogy régi, mert a warez is benne van, miközben az itt nem lehetséges.
Vagy csak annyira senkit sem érdekel már a Box hogy fel se törik.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Öcsielvtárs #143129 üzenetére
[32 col, 1440p alá én már nem mennék.] Én egy ilyen felbontású és méretű monitoron tolom, a fiammal együtt, nincs vele bajunk, pedig nekünk egy régebbi Philips, meg egy LG van.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Mar egy jo ideje nem tiltott a VPN. Lehet rola beszelni, de ne 3 oldalon keresztul.
A szabalyzat meg regi, azert van benne.
Ment PM a kerdezonek. -
Thusor
őstag
válasz
Döglött Róka #143132 üzenetére
Végigpróbáltam a hangbeállításokat, nem javított a helyzeten. Újra is telepítettem az XSX készüléket factory resettel. Ez sem segített rajta. Továbbra sincs hang. Az internetet böngészve, nem egyedi az esetem. Valakinek egy későbbi rendszerfrissítés javította meg. Beállításokon és a HDMI kábel cseréjén lehet még más, ami ki lehet próbálni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csuvicsuva #143140 üzenetére
Nekem a múltkori Dragon Ball is ott van, pedig az elvileg csak free play days-es volt és simán engedi letölteni, indítani
-
Peat76
őstag
-
homerhamm
addikt
A Metro 2033 Redux most ingyenes a storeba. (Aztán majd ezt is visszaveszik mint az Alan Waket.)
-
pzstm
titán
válasz
Scrake^;DD #143123 üzenetére
Gratula, nagyon jol nez ki
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Sziasztok, ismerős keres a fiának kimondottan Xbox-hoz (és nem tudom jelyikhez, de új lehet) monitort. Összeget nem adott meg "jó legyen", de sztem kb. 100e és 150e körül gondolkodik. Kisebb szoba, TV nem megoldás, így 27 vagy 32,.4K, IPS /VA sztem ami jó lehet. Van ami kifejezetten Xboxhoz való? (milyen monitort vegyek topikban nincs vàlasz...)
pl.: Samsung S32DG500? AOC AGON Q27G3XMN? -
Peat76
őstag
válasz
Scrake^;DD #143123 üzenetére
Igen, saját, végre meglett!
-
Peat76
őstag
Csak úgy itt hagyom
-
negyven2
veterán
válasz
hombre[EU] #143118 üzenetére
Viszont engem nem érdekel, mert simán tudok játszani vele (hozzászoktam kvázi)... kvázi semi free aim-ben (RDR2-ben lovaglá közben azért be van kapcsolva a leggyengébb). Még PVP-ben sincs vele gondom (RDR2-ben azért itt aim-et használok, mert nincs külön Free Aim lobby).
-
negyven2
veterán
Most nézem, hogy elérhető itthon ismét pár hivatalos helyen a Series X konzol... pontosabban a Robot White Digital Edition 260 000 Ft (Alza) - 270 000 Ft (Konzolvilág) körül... meg még pár helyen.
-
negyven2
veterán
válasz
hombre[EU] #143115 üzenetére
Igen tudom, de azt is tudom, hogy miért van. Mert szerintük ez áll közelebb a realisztikusabb mozgáshoz. De mint írtam a magam esetét is, nekem kvázi a renget idő miatt ez kvázi a standard irányítás (illetve az alapértelemezett kiosztást használom, hanem egy másik... a standard FPS névre hallgatott, még TPS nézetben is). Illetve én még max.-ra húzottam minden érzékenységet is, 0-ás deadzone-al!
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #143113 üzenetére
Én is azok közé tartozok, akik nem értik, hogy mi a baj az irányítással... igaz nekem más TPS irányításával sincs nagy gondom (maximum a karakter/jármű (közlekedést segítő eszköz, élőlény)! Igaz, nálam közrejátszik az is, hogy a GTA V és a RDR/RDR2-be (és más Rockstar által fejlesztetett játékba) összesen valószínűleg több mint 10 000-15 000 órát öltem bele eddig!
Bár szerintem itt a legtöbben érthetik rossz irányítás alatt, hogy nagyon input lagg-os-nak érződik az... bár igazából ennek egy része amiatt lehet, mert megpróbáltak szimulálni a mozgást is. -
válasz
homerhamm #143100 üzenetére
Még egy segítséget kérnék itt, mivel XSX-en játszom a GTAV-öt.
A kép közepén vagy ahová fókuszál a játék kristálytiszta. A látótér többi része viszont elhomályosodik. Ez nagyon zavar engem. Láttam Nessajnál is ugyan ez volt. Ezt nem lehet kikapcsolni? Nem lehet hogy ne torzítson a kép szélein? Nem talaltam kromatikus abberáció, vagy film grain belállítást a játékban.Itt világosan látszik, hogy ami nem 3 méteres körzeten belül van a karakterhez az már homályos, torzít.
-
sbe561
tag
Sziasztok!
Második kontrollert szeretnénk a fiamnak venni alkalmi használatra. Használt gyárit, vagy esetleg új vezetékes Gamesir, 8bitdo-t ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OTP Bank topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- sziku69: Szólánc.
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával