Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
rottenbull
őstag
Nalam a PGR-t semmi sem tudta eddig uberelni
-
rottenbull
őstag
Tegnap a the outer worlds bedobta eletem elso gamebreaker bugjat. Eddig mindig megusztam, vagy volt ra megkerules pc-n. A Do more Harm kuldetes megkezdese elott mindenkinek erdemes egy manualis mentest csinalni.
Mert ha bugos lesz akkor vagy itt ert veget a jatek, vagy ki kell nyirni a kuldetes 2 tagjat, de akar 3-at is ha ugy valaszt az ember, es ezzel bukjuk a kuldetest termeszetesen, viszont a jatekot tudjuk folytatni.
Nem lattam benbe meg egy vegigjatszast, de igy valoszinuleg megint nekivagok majd valamikor a jovoben. -
rottenbull
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Niles konkretan megallitott a hajon az envoy-os kuldetes utan rinyalni. Inez is sopankodik ha bedaralok par volt kollegajat, a vege fele meg ez elkerulhetetlen. Tristan meg elore leszogezte, hogy nem lenne fasza, ha a lovagi rendjuket egyelnem.
-
rottenbull
őstag
A the outer worlds 2-ben, ha megcsinaltam egy companionnak a kuldeteseit, van abbol hatranyom, ha elkuldom a picsaba? Nem birom inez meg niles sirankozasat. Tristan is menne a levesbe, de az o kuldetese meg hatra van. Teljesen jol elvagyok marisollal meg aza-val.
Ha nincs szerepuk a vegjatekban, akkor elzavarnam a tobbit. -
rottenbull
őstag
válasz
Dreadloord
üzenetére
VR inkabb ami erre jo. Vegyel neki egy meta questet.
-
rottenbull
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Alma es korte. Teljesen mas igenyt fednek le.
-
rottenbull
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
A valve gepe? Mintha lett volna valami steam machine sztori valaha. Azota is 20 alkalmazott szorja ra a foldet a nap 24 orajaban. Kb ennyit latok bele a 2.0-s probalkozasba is. A pc-s nem akar konzolos lenni mig a konzolos az talan nem banja ha PC-s lesz. De ezt is meglesem majd, mert nem fogadnak az MS-re se sokban jelenleg.
-
rottenbull
őstag
Nekem az outer worlds 2 most tolt egy 15gb-s updatet. Ez mi? Sehol nem irnak rola.
-
rottenbull
őstag
válasz
xXxian
üzenetére
Nem tudsz rola elinditani series s/x generacios vagy arra optimalizalt jatekokat. Csak elozo vagy az elotti generaciosokat. Viszont tarolni tudod rajta az uj jatekot is, de at kell masold a belso tarhelyre ha jatszani is akarsz vele. Szerintem igy az instant game mode sem mukodik, ha tudja a tv-d, nincs quick resume meg a tobbi uj cucc ami jelen generacios. Szoval egy erosebb elozo generacios konzolla valik az xbox igy.
-
rottenbull
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Persze, csak a kerdes, hogy kell e az az extra minoseg es hogy mennyiert minosegibb.
Nekem azon kivul hogy a ps3 es ps4 suvitett egy konzollal es egy PC alkatresszel sem volt gondom. Mindent hamarabb kellett lecsereljek mint az tonkrement volna. Szoval jo tudni, hogy valami 10 evig muxik amit en rakok ossze meg husz evig, ha 6 evente uj kell a jatekok miatt. -
rottenbull
őstag
Nekem most kellene egy kis meretu de eros es halk pc a tv-hez. Ha egy rendeset akarok osszerakni 4k-hoz, az nem olcso, sot, igen kellemetlen ara lenne. Ehhez meg odacsapom, hogy nekem tetszo kicsi hazat alig talalok. Ahhoz sincs sok kedvem, hogy en rakjam mar ossze, persze megcsinalom, ha kell. Nezegettem a magnus meg nuc jatekos mini pc-ket, hat koszi, inkabb kihagyom.
Szoval ha jon az uj box, vagy akarmi ami tudja 4k-ban a pc jatekaimat es a konzol jatekaimat is kezelni, kis hazban es nem 3000 vagy tobb euro, az mar elgondolkodtato ajanlat. -
rottenbull
őstag
Mondjuk azt eleg viccesnek talalom, amikor olvasom itt, hogy annyi a boxnak a ps mindent vinni fog. Kerdes, hogy mennyiert? Ha az MS ugy dont, hogy nem fontos neki a konzolos piac es redukaltan vesz reszt a kovetkezo genben, az garantalt, hogy a sony dobbantora dobja az arakat. Eleg vicces lesz majd kommenteket olvasni. Mar most is mindenuk dragabb az xboxnal.
-
rottenbull
őstag
Hasznal valaki vezetekes fulest a kontrollerre dugva? Mennyire eszi az elemet?
-
rottenbull
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az itteni kozvelemennyel ellentetben szerintem nem hulyek ulnek ott. Gyanitom van tervuk tobb is es idejuk is, hogy eldontsek merre tovabb. Amig van xbox addig en azt veszem. Akkor is ha draga lesz, akkor is ha pc hibrid, nekem tok mindegy. Ultimatre is elo vagyok fizetve amiota megjelent, 2027 tavaszaig fel van toltve. Addigra csak kialakul a kovetkezo generacios irany.
-
rottenbull
őstag
válasz
consono
üzenetére
Szerintem meg most megemeltek ugy, hogy az uj gen elso egy-ket eveben mar ne kelljen. A Sony meg ha huzza az emelest, akkor az uj generacio legelejen kell megemelje az arakat. Ha tenyleg ilyen 2-300 euroval dragabban nyitnak majd az uj gepek is, ahogy pletykaljak, azt nem fogja a bazisuk megunnepelni. Az MS-nek meg most kvazi tokmindegy.
-
rottenbull
őstag
válasz
Norb79
üzenetére
Tavasszal ment a levesbe a fizikai jatek es film gyujtemenyem. Tobb szaz cd, dvd es BR. A tulajdonlas addig szamit amig rajuk nezel es simogatja az egodat.
Mondjuk a filmekbol megtartottam parat, amig megy a BR lejatszo addig ok, utana kuka azok is.
Nem csucs muveszet ez hanem atlag fogyasztoi termek. -
rottenbull
őstag
Most vettem a sractol GPU feltoltest aki kommentel a mult heten. Minden flottul ment. Aki most meg normalis aron szeretne GPU-t annak csak ajanlani tudom.
-
rottenbull
őstag
Nekem nagyon bejon a BF6. Viszont privat szerok es szerver kereso nelkul nem adok erte teljes arat. Majd meglatjuk, marad e benne elet, mire olcsobb lesz.
-
rottenbull
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mar egy ideje pont ezt akarjak kicsikarni a fejlesztok. Ami egy jo otletnek indult az mara huzza oket vissza.
-
rottenbull
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szerintem az MS alig varja, hogy elengedje az S-t. Amint megjelent az uj gen, gyanitom alig jon majd uj jatek ra.
-
rottenbull
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az a presztizs veszteseg, ha 7-8 ev alatt egy trailerig jut el a studio, nem az ha ezert kivagjak oket.
-
rottenbull
őstag
Kivancsi lennek ra, hogy van e anyjuk akik az oblivion remastert osszeferceltek. Alapveto funkciok nem mukodnek mint, hogy jelolje a terkepen amit felfedezek, vagy csak siman a lokaciomat vagy mondjuk a quest tracker. A remaster elotti oblivion ugye keszen volt es minden mukodott.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

l.skywalker