Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxmaci
tag
válasz
Bad Pritt #144196 üzenetére
Azért ez nem jellemző eset... sokan rendeltek innen így kintről konzolt és rendben megjött. Jellemzően pár nap alatt, holland és olasz storeokból.
A tényekről írtam, hogy miként lehet ma is külföldről neten rendelni konzolt. Mi változik? Hisz már fél éve így sincs az itthoni boltok polcain Xbox normális áron. Akkor meg? Ez a mostani hír nem nekünk érdekes, hanem pl a németeknek ha egyáltalán érinti az ottani MS storet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
boxmaci #144195 üzenetére
Hát azt látom, hogy fogalmad sincs, #144172-ben a link talán segít. A konzolok minőségéről egy szót sem írtam.
De igazából neked tök mindegy, mit ír az ember, mert most egy olyan hírből kiindulva sikerült csillámpónis fantasztikum következtetéseket levonni, ami konkrétan arról szól, hogy MS leépít és megszűnnek a régiónkban. Szürreális.
-
válasz
Bad Pritt #144190 üzenetére
Igen így van. Meg egy átlag gamer mint pl én nem fog ezekkel a kiskapus, szürkeimportos dolgokkal foglalkozni, bajlódni. Ha itthon nem lesz hivatalosan kapható akkor sajnos nem fogok majd venni. Bár én reménykedem még, hogy azért elerhető lesz itthon is (hivatalos magyar forrásból). Majd meglátjuk.
-
boxmaci
tag
válasz
Bad Pritt #144190 üzenetére
Abból indultunk ki, hogy ma már teljesen kényelmesen két kattintás kintről rendelni Xbox-ot teljeskörű garanciával, és nem 30 évvel ezelőtt vagyunk a megyünk júgóba vásárolni a Wartburgal korszakban...
Namost az, hogy ez a egyszerű rendelés így lesz e a következő Xbox-nál is az kérdés, de valószínűleg így lesz. Mert az EU-n belül bármely nagyobb számtech cégnél így van manapság.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
beyruth82 #144187 üzenetére
Azért nem ugyanaz bemenni a Media Marktba és leemelni egy konzolt (ha van), vagy a címekkel, kártyákkal, ügyfélszolgálatokkal baszódni, hogy legyen már valami. Az én tanácsom, hogy oszd el kettővel és a maradékot is kezeld fenntartásokkal abból, amit ebben a topikban olvasol. Jelenleg egy köztes, változás alatt álló időszak alapján próbálja mindenki megfejteni a tutit, ami vagy bejön vagy nem. MS-nek egy csettintés lesz majd kiszűrni a poszt-szovjet térség okoskodóinak kiskapuit az új konzolnál, ha ők előbb a fontosabb piacokat akarják ellátni és nem minket, de persze reménykedni lehet és érdemes.
-
válasz
Bad Pritt #144180 üzenetére
😂😂😂
Ez lenne a legjobb.l!
Mondjuk én csak azt nem értem ha egy magyar storeból van szállítási költség, akkor egy holland vagy olaszból miert nincsen mikor sokkal nagyobb távolságról kell szállítani? Meg ha gari is ugyan olyan egyszerű akkor lényegében véve eddig is jobban megérte külföldről rendelni mint hivatalos magyar shopból, hiszen szállítási díj nincs, garit meg ugyan úgy lehet és kell érvényesíteni 🤔 -
negyven2
veterán
Aki szeretné, az hozzáadhatja a kívánságlistájához most már Xbox-on is:
A(z) Grand Theft Auto VI megvásárlása | Xbox -
válasz
boxmaci #144179 üzenetére
Ha minél több gp fizetőt szeretnének elérni akkor nem kellett volna a hazai polcokról levenni a konzolt, kíváncsi lennék a fórumon kívül hány ember tudja a jelenlegi és ha igazatok lesz a jövőbeni külföldi rendelés menetét…szvsz ennél csak kevesebbet fognak így konzolból eladni ezekben az országokban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
beyruth82 #144177 üzenetére
Drónnal fogják, berepül majd az Xbox otthonául szolgáló szoba ablakán és a pici drónkezével ő maga fogja bekötni neked a TV alá. Legalábbis ha ez a delírium kitart ebben a topikban egyeseknél akkor pár hónap múlva ez lesz már az elképzelés, hisz az Xbox háza táján minden csak egyre pozitívabbra fordulhat és meg se fogjuk érezni, hogy offos számukra a kis országunk.
-
boxmaci
tag
válasz
beyruth82 #144177 üzenetére
A szállítás jelenleg nulla, azaz ingyen van. Miért változtatnának ezen? Attól még, hogy a szerény kereslet miatt kivonják az itteni boltokból a konzolokat, attól még lényeges nekik, hogy minél több GP előfizetőt érjenek el. Legalábbis bízzunk benne, hogy így lesz. Azért ezt illene kommunikálni az MS-nek.
-
boxmaci
tag
Ja és szerintem magyar fordítások is lesznek a játékokhoz, mindegyikhez, fogadok az AI-val megoldják, hogy minden nyelven automatikusan fordítódjon minden szöveg a játékokban.
-
boxmaci
tag
válasz
beyruth82 #144160 üzenetére
Valószínűleg simán lehet majd kapni minden Xbox terméket a hivatalos holland és olasz MS store-okból, teljes garanciával stb. Ugyanez igaz lesz az Xbox PC-kre is, amiket az OEM partnerektől lehet rendelni kintről biztosan. Ez a procedúra már ma is kettő kattintás és pár nap alatt megérkezik a konzol. Nem nagyon látok különbséget ahhoz képest mintha itthoni áruházból rendelnéd neten.
-
Farkassacred
őstag
válasz
KKaresz45 #144172 üzenetére
Eléggé nyakatekertnek tűnik így a hozzászólás alapján az a rendelés.
consono
Most legalább ezzel a series x masinával kiderül majd meddig lehet kihúzni. Szerencsére a processzora már combosabb, mint ami a one x-ben volt. Annak a gépnek sajnos az volt még a gyengéje. -
consono
nagyúr
válasz
Farkassacred #144168 üzenetére
Teljesen értelek én csak beyruth újgenes xbox megjegyzésére reagáltam
Én PS5-öt is pont azért nem vettem még, amit te is írsz, még mindig egy kézen meg tudom számolni azokat a játékokat, amik érdekelnek és csak ott tudnám játszani...
-
Wesder
titán
-
Farkassacred
őstag
válasz
consono #144162 üzenetére
Milyen next gen, és hova?
Ezt a gent se éltük még fel teljesen, várnánk a játékokat erre az erős masinára.
Én biztosan nem fogok Ps6-ot se venni, majd max annak a generációnak a végén, ha úgy látom hogy jöttek rá szépen a játékok. Ezt a csalódást amit az ötnél érzek.. bár legalább megtanultam hogy ezekben az időkben már nem éri meg konzolokért rohangálni day1.
Tökéletes kis gép lesz ez a Series x még 2030 után is szerintem, de majd a gta hatnál kiderül úgyis minden. -
hadam98
senior tag
Itt most inkább az van, hogy el mennek a digitális piac felé és próbálják csökkenteni ez miatt is a költségeket ott ahol tudják és ahol a vevő nem veszi nagyon észre a változást. Ez nem jelenti azt, hogy a nagyobb kereskedőnél majd nem lesz kapható a következő Xbox. Csak máshogy fog működni.
-
Ahoi!
újonc
válasz
pzstm #144154 üzenetére
Azért mikor négy éve megvettem a Series x-et mindenre is gondoltam csak arra nem, hogy ide fog jutni az Xbox.
Számítógépet nem tervezek venni, nekem találták ki a konzolokat, de így ez a hobbi kérdéses lesz számomra a jövőben. Mindegy, pár év és kiderül mit terveznek Phil Spencerék. Nekem amúgy úgy tűnik a Microsoft legnagyobb ellensége saját maga.
#144160 beyruth82:
Playstationnel én is rendelkezem, de a kérdés hosszú távon az lesz hogyan reagálja majd le a konkurense ilyen lépését a Sony. Ha költségcsökkentés címszó alatt meglépik a japánok is azt amit az Xbox, akkor sokat romlik a felhasználói élmény a számunkra. Szeretem a saját játékaikhoz a magyar feliratot például de egy ilyen lépés után búcsút mondhatunk neki. Persze nincs semmi kőbe vésve de számomra aggasztó az irány. -
frankdelgado
őstag
válasz
Sony egy kötsög , annak nem adok egy vasat se, ezek szerint a box meg elhagyó közép-kelet európát
....marad a pc...mert az oké, h megrendelem küldöldról, de ha majd gariztatni kell....arra vajon mennyire lesz support? Szóval húzzák a f@sz@kra akkor. Hiába éri meg a pc-s ganépassz, pc-re ocóbban vannak játékok, a w@r@z@l@s meg ingyen van, úgyhogy biztosan nem fog érdekelni...
-
persil
nagyúr
válasz
En ugy vagyok vele, hogy amig tudok jatszani, mukodnek a szolgaltatasok es "csak" a gepet kell majd kulfoldrol beszerezni, addig igazabol nem erdekel, nem olyan nagy kaland. Ahogy az is kb. mindegy, hogy milyen penznemben kell fizetni a store-ban, ha elfogadja a kartyamat. A mostani forint araknal rosszabb ugysem tud lenni.
-
-
Norb79
őstag
válasz
pzstm #144158 üzenetére
Ott a jobb szélén hátul a csomagtartóban egy Gorenje hűtő van elrejtve a 80as évek emlékére?
Amúgy még így is jobb a helyzet, mint a balti államokban amiről a Sony úgy döntött, hogy harmadik világ és nem lehet psn accountjuk se és csá. Azok az idők talán nem jönnek vissza amikor UK accountot kellett csinálni, mert magyar nem volt. -
pzstm
titán
válasz
KKaresz45 #144155 üzenetére
passz, csak megosztottam amit tudok....jelenleg lengyeleknél még kapni, képesek ott is elkaszálni.....középeurópa teljes sötét folt lehet akár, mint a legelső Surface időkben. Bár Xbox One első szériát is Bécsből hoztunk, mert nálunk egy évvel később rajtolt vagy volt valami ilyesmi.
Ez örök emlék marad
-
csabamigo
aktív tag
válasz
Döglött Róka #144152 üzenetére
Értem, köszi az infót
-
Döglött Róka
veterán
válasz
csabamigo #144151 üzenetére
Az is hall effect, DE...
Szerintem ezek túlárazott szarok amit egy átlag játékosnak teljesen felesleges megvenni. Én fogtam a gyári xbox controllert, elpostáztam a kontrollerdokinak aki egy 10esből felpimpelte Hall effect-re.
Ha csak azért akarsz ilyet venni, mert gamer-szék, akkor hajrá, de legyen ennyiért már hall analóg benne. -
csabamigo
aktív tag
válasz
Döglött Róka #144134 üzenetére
Köszi
Esetleg a Turtle Beach stealth ultra?
Ugy néztem abban is olyan analog stick van... és egy picit olcsóbb is? -
Ahoi!
újonc
válasz
Wesder #144143 üzenetére
"Microsoft is planning to restructure parts of its Xbox business as it looks ahead to its next generation of consoles. One source tells me Microsoft is restructuring Xbox distribution across central Europe, resulting in some Xbox operations ceasing in some regions.”
Ez mit jelenthet számunkra a jövőre nézve? -
vg
addikt
Little Nightmares 3 Oktober 10
-
icemad
nagyúr
válasz
Farkassacred #144122 üzenetére
Nem három konzol van, hanem 4. Xbox, Ps, Nintendo, Meta quest...
-
AMD Power
titán
Warhammer Marine tolja valaki? Az elején nagyon gyengének éreztem összességében a játékot. Most már a közepe felé jobbnak tűnik.
-
Wesder
titán
Microsoft planning “major” Xbox layoffs next week
The Verge: Microsoft is also "restructuring" Xbox distribution across central Europe, resulting in "some Xbox operations ceasing in some regions"
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
A Microsoft és a Meta már piacra is dobta az új, 399 dolláros VR headsetjét. A Meta Quest 3S Xbox Edition-höz egy Xbox kontroller tartozik is tartozik és három hónap Game Pass Ultimate.
A week in Xbox VR with Microsoft and Meta’s new $399 headset | The Verge
-
persil
nagyúr
Skyrim-mel jatszik valaki mostanaban esetleg?
Egyszeruen nem talalok arra modot, hogy lehessen sprint kozben ugrani, illetve atlosan sprintelni(tehat "oldalazni" sprint kozben).
Kiprobaltam egy csomot de mind vagy bugos, vagy benan neznek ki miatta az animaciok, vagy nevetsegesen nagy lesz az ugras/gyors a sprint, vagy szimplan nem mukodik.
Egyet talaltam, ami pont azt csinalja, amire szukseg lenne, de abban is tul magas az ugras, amivel meg meg tudnek baratkozni, de az extra magassag miatt "setal" a levegoben a karakter az ugras vegen.... -
csabamigo
aktív tag
Üdv
Kontroller ügyben kérnék szépen segítséget
Elite series 2 vagy Asus rog raikiri esetleg Razer wolverine v3?
A költségvetésbe 50ezer körül fér bele
Vagy ha van valami más.., én ezeket nézegettem
Előre is köszönöm -
-
Dinomano
őstag
válasz
Farkassacred #144122 üzenetére
Én is így vagyok. XSS-t és PS4-et nem adom el, megtartom a játékok miatt.
-
Wesder
titán
Microsoft is adding Steam games to its Xbox PC app on Windows for Insider testing. It's part of the new aggregated gaming library that will also appear on the new Xbox Ally handhelds.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
hadam98
senior tag
válasz
oriic #144107 üzenetére
Amúgy őszintén lehet lesz, de az biztos, hogy nem mostanában. Valószínűleg el ment a pénz arra is, hogy a Cryenginet fejlesztették. Ez a játék egyedi koncepción alapszik, nem egy sablon shooter. Nem hiszem, hogy mostanában meg kockáztatnak egy játékot ami valószínűleg bukta lenne.
-
hadam98
senior tag
Aki szeretne egy jó PVE/PVP játékkal játszani akkor ajánlom a Hunt: Showdown játékot. Benne van Game Pass-ben. Igen ez egy reklám mert jól jönne pár társ
Amúgy érdekes mert a játék lassan talál szervert ezért a beállításokban a régiót át tettem US East-re, pedig sokan játszanak vele.
Fun Fact: Crytek készítette a játékot, akik a Crysis-t és ez miatt lett el kaszálva az új rész mert ebből dől nekik a pénz. Ilyen grafika és hang dizájn lehetne az összes játéknál, valami brutális amúgy. -
hadam98
senior tag
válasz
Marcsello31 #144100 üzenetére
5G sokkal jobban viszi az tuti, viszont vannak különbségek milyen hardverről futtatod. Az Apple termékeken például katasztrófa még mindig, az okát én se értem. Ki lesz ez javítva csak idő. Azt se értem miért nem adnak ki egy streaming sticket, igény szerintem lenne rá a jövőben.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Marcsello31 #144100 üzenetére
Összesen 5 konzol van otthon, szóval én se a clouddal vagyok érintett.
Egyszer próbáltam kíváncsiságból tableten, borzalmas volt, majd azon a telefonon, amiről előtte a tabletnek osztottam az 5g-s netet, azon meg hibátlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OTP Bank topic
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!