Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #143894 üzenetére
Eleget.
-
Wesder
titán
Ezzel a bejelentéssel akkor az új konzol kb 27 év végén jöhet. Kivéve ha TGA-n megint bejelentik, mert akkor 26 vége.
Ha jól emlékszem a SX bejelentés utàn 1 évvel meg is jelent. -
Redneck
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #143882 üzenetére
Nem volt rossz, PC-re megvettem anno. Jó színészeket castingoltak. Nyilván sok volt az epic jelenet, de valahogy jobban élveztem mint az MW-ket, BO-kat.
negyven2:
Várom szeretettel. Brand Xbox PC nekem nem kell x gyártó felárával, de amúgy PC sem. -
negyven2
veterán
-
consono
nagyúr
válasz
NyMRooD #143884 üzenetére
Szerintem meg a cloud gaming lesz az új BC... Ahogy már most is tudod a saját játékaid egy részét a felhőből játszani, akár GFNown is, egyszerűbb lesz streamelni mindent.
Én azt is el bírom képzelni (bár mondjuk mit nem), hogy a következő konzol generáció is már így fogja csinálni, utána meg nem lesz konzol. Még van ebből a genből is 1-2-3 év, a következő még 5, utána már nem lesz annyira elképzelhetetlen...
-
válasz
csuvicsuva #143880 üzenetére
-
NyMRooD
őstag
válasz
boxmaci #143883 üzenetére
Xbox 360 játékokat azért oldotta meg az MS mert rosszak voltak a one eladások és szükség volt valami pluszra, korántsem biztos, hogy megoldják pc-re, ha akarták volna már ott lennének, a többi játékból meg amit xboxra vettek meg az emberek és nem play anywhere-ek - ha tényleg ez az xbox-pc-s koncepció lesz a jövő - akkor bizony el lehet búcsúzni, mert nem hiszem, hogy kifizetné az MS a sok kiadónak, hogy ugyan adják már oda windows-ra is, azok nagyrésze meg nem lesz jó fej (persze biztos lesz pár cím ami átkerül).
-
boxmaci
tag
válasz
consono #143875 üzenetére
Megfogják oldani a régi Xbox játékok futtatását Xbox PC-ken. Valószínűleg emulátorokkal mint ahogy azt az MS tette korábban is pl X360 - Xbox játékok. Azt se felejtsük el, hogy az utóbbi két generációban szinte minden Xbox játék jött PC-re is, ezek eleve adottak. Csak annyi a dolguk, hogy készítsenek ezekhez a hardverekhez és Pc-s játékokhoz egy fullos konzolos felhasználói felületet és esetleg még az, hogy ne kelljen telepíteni, csak letölteni mint egy hagyományos konzolon és egy gombnyomásra indulhatnak ezek a játékok. Ha csak PC-ként működnének akkor senkit nem érdekelne, pont az a lényeg, hogy a PC-ből csinálnak a PC-s játékokhoz konzolos élményt is.
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #143880 üzenetére
Cseles
-
persil
nagyúr
Pfuh ez az oblivion nekem annyira felemas most.
Nagyon szep, nemi recegest leszamitva nagyon jol is megy, meg kapott egy csomo QOL fejlesztest, de valahogy megis csak egy 20 eves jatek es ez erzodik is.Bena a harc, uresek a dungeon-ok, a terkepen semmi nincs, (meg mondjuk azt is atszabhattak volna kicsit), minden npc ugyanazt az egy mondatot ismetelgeti, stb.
Ami annak idejen elettel telinek tunt, az ma teljesen steril, bena, elettelen. Nem t'om... Most ugy hangzik, mintha nagyon szidnam a cuccot, pedig egyaltalan nem rossz, csak a feljavitott reszek mellett a tobbi nagyon gyengenek hat.
Hozza kell tenni, hogy szamomra eleve toronymagasan a leggyengebb resz volt az oblivion, szoval ez is melyen benne van a dologban.
Kiprobaltam a tainted grail-t is, es nagyon tetszene, de annyira fosul megy, hogy kertem egy refund-ot. Azt meg kalapalni kell, nem keveset.
-
consono
nagyúr
válasz
boxmaci #143873 üzenetére
Kell az átmenet. Főleg a régi Xboxosoknak, akiken ott a könyvtárukban minden IS, mondjuk 3-4 generációra visszamenőleg.
A PC-s vonal hardverben szerintem csak mellékvágány, az MS szoftvercég. A lényeg a Windows, meg a Windows Store/Xbox app "népszerűsítése", hogy ne váljon teljesen jelentéktelenné a Steam/Epic/GoG mellett. -
boxmaci
tag
válasz
negyven2 #143872 üzenetére
Az lehet, hogy lesz az MS-től is egy Xbox, de szerintem nem valószínű a csak hagyományos konzol. Egyszerűen értelmetlen, hisz most pont az ellenkezőjét teszik. Vagyis az amúgy is csak mérsékelten fogyó hagyományos konzolt a Series generációt tudatosan visszafogták, főleg EU-ban és elkezdték az Xbox PC stratégiát. Akkor mi értelme lenne nekifutni mégegyszer ugyanannak a korábban nem működő koncepciónak? Valószínűbb az, hogy ugyan gyártanak egy saját konzolt is, de az szintén hybrid lesz és PC játékokat (is) játszik le konzolos felületen. Azonban nem lennék meglepve, ha inkább az OEM partnerekre bíznák a hardvereket teljes egészében és csak a konzolos OS-el foglalkoznának ezekhez a hardverekhez.
-
negyven2
veterán
Off mert csak pletyka:
Az csak szerintem vicces, hogy ma elég sok helyen futottam bele, hogy akkor most már biztos az, hogy a következő Xbox igazából egy brand PC lesz, ami valószínűleg nem is az MS csinál. ÉS erre (válaszul?), itt van ez, ami alapján a következő generációs Xbox konzo hardver, lényegében marad egy olyan x86-64 alapú AMD konzol, mint a mostani és az előző generáció is (vagyis a natív Steam/Epic integráció eléggé valószínűtlen lesz rajta).
The SoC of the next gen Xbox will be from AMD and it will be a traditional console not a PC...Will support your existing library...Steam integration in doubt : r/GamingLeaksAndRumours -
Alarikman
senior tag
-
Monoton
tag
Lepörgött az Avowed stáblista. 100% achievementet elengedtem, azért 3-4x kijátszani egyelőre nem akarom
-
l.skywalker
Topikgazda
NYEREMÉNYJÁTÉK!
Anonim felajánlás keretében megnyerhető egy
Gears of War 4
kódA sorsolásra jelentkezni lehet:
→ ITT ←
Jelentkezési határidő:
2025. június 20. 20:00
Péntek
Sok sikert!
Feltételek a sorsoláson való részvételhez:
Érvényes regisztrációval kell rendelkezni a fórumon és min. 50 hozzászólásnak
meg kell lennie az adott topikban (a megfelelő topikot mindig a nyeremény
alatti konzolos elérhetőség mutatja) ezen hsz. elküldésének időpontjáig! -
negyven2
veterán
-
Dinomano
őstag
Lepörgött a South of Midnight. Nálam az egynek jó volt kategóriába került. Ha lesz második rész, az már nem érdekel. Most
Uncharted... Unknown 9-nek álltam neki. Játékmenetre picit Metal Gear, amúgy meg Uncharted. (Mármint a PS3-as 2. és 3. rész. Grafika sem jobb. sőt...) -
AMD Power
titán
válasz
Fox Mulder #143845 üzenetére
Ok. És innen hogyan tovább a Main mission felé? A helikopterrel nem enged repülni.
-
Def26
félisten
Van valami szerveres hiba most? PC gamepass azt írja nem vagyook előfieztve és semmi játék nem indul.
-
boxmaci
tag
Ha egy horkoló nagy fogú valamit találsz a vízparton... soha ne piszkáld meg!
Állítólag ez egy szuper játék, van aki játszik vele innen?
-
soundsonic
aktív tag
válasz
csuvicsuva #143844 üzenetére
Köszönöm akkor “minden rendben”. Féltem az elején, hogy valaki idegen járt a fiókokban, de igy egy kicsit nyugodtabb vagyok. Akkor minden bizonyára dolgoznak rajta.
-
Steve1207
veterán
válasz
soundsonic #143837 üzenetére
Nálam mutatja mindegyik kontrollerem.
-
-
csuvicsuva
addikt
válasz
soundsonic #143837 üzenetére
Nekem is eltűnt, beregisztrálni pedig nem próbáltam, ha még a supportnak sem sikerült.
-
fabokf
tag
válasz
AMD Power #143839 üzenetére
Azt hiszem, ezen a ponton aktivalódott a Warlords of New York DLC ellensége, a Black Tusk zsoldoshadsereg...bevonultak és elfoglaltak mindent
kb ezen a ponton hagyhattam félbe, mert őket nehezebb volt visszaszorítani egyedül, nekem meg nincsenek haverjaim in-game, akikkel tolhattam volna
-
AMD Power
titán
Valamit én most Nagyon nem értek ebben a Division 2-ben. Szinte az összes control point elfoglaltam már. Erre most az összes Piros! A Campus is piros lett. A Strongholdok is pirosak. Eddig completed volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
CD Projekt RED: TW4 has console first development with a 60fps target; 60fps on Series S will be "extremely challenging"
Inside The Witcher 4 Unreal Engine 5 Tech Demo: CD Projekt RED + Epic Deep Dive Interview
39:20-nál mondják hogy "extremely challenging"
-
soundsonic
aktív tag
Sziasztok! Másnál is eltűntek az eszközök (a konzol kivételével) a Microsoft fiókban? Én úgy vettem észre, hogy garanciálisan javíttatni szeretettem volna a kontrollerem és hűlt helye. Újra meg nem tudtuk hozzáadni az ms supportal sem, és úgy néz ki központi Bug van. Most már lassan 2 hete várok..
-
Redneck
nagyúr
válasz
axlfsi #143835 üzenetére
Pont ezért kéne a PvP játékok zónás módjaiban, korlátozni a felhasználható speciális szarokat. Szerintem izgalmasabb lenne, mert több múlna rajta, ki hogy lő, és helyezkedik. A lootnak is nagyobb értéke lenne, ha nem ömlene a játékosra.
Jelen formában a legtöbb ilyen játék, az "élettelenek", és a sokat befizetők játszótere. Célozhatsz és mozoghatsz 100x jobban, ha jön a payforwin arc, vagy a 0-24 gamer. Ők megacsúzlival és atompáncéllal, te meg alap fegyverrel rohangálsz...
-
axlfsi
veterán
válasz
AMD Power #143833 üzenetére
Megjelenéstől vagy 3 évig, gyakorlatilag heti 5 napot legalább, este 8-9-től, hajnali 3, volt, hogy 6ig, klánban, elég durván ráfüggtünk, más ekkor nem is ment (érthető okokból
).
Ma is játszanám, hogy nem baszták volna el, egyre jobban és jobban a PvP részét... pedig az az, ami a legnagyobb fun.#143834Redneck CoD (Warzone), PUBG, stb jó játékok, de szintén nem hasonlítható Division-höz. Szerintem nincs baj itt a sok speckó, a skillek, specializációk, egyebekkel, csak egyrészt egyáltalán nincs megtervezve a balansz, másrészt egy gearelés, azaz a gear fejlesztése időhöz, rengeteg időhöz van kötve és ha nem grindelsz rendszeresen (=naponta), akkor le fogsz maradni és ezáltal a másik játékos, aki pedig grindelt, többet és jobbat tud fejleszteni a gearjén. Ez nonszensz egy PvP stílusú játékban, mert olyan szinten elhúz egyik játékos a másiktól, hogy azt "öröm nézni". Szerintem legalábbis ilyen mértékű egyenlőtlenségeket nem lehet belevinni... Kár érte, mert szerintem bizonyos szempontból minden idők egyik legjobb játéka.
-
Redneck
nagyúr
válasz
axlfsi #143831 üzenetére
Almát-körtével, ahogy írtad.
A Division 1 DZ valóban sokkal jobb, mint a második rész. A grindfest és upgrade dolgot minden ilyen lövöldéből ki kéne venni, mert elrontja az egyensúlyt.
CoD is jó példa erre. Tök jó gameplay lehetne kevesebb loottal, és a speciális szarságok nélkül. Boomerként a nagy részüket nem is értem.
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlenül ajándékba egy 14 napos game pass kódja privát üzenetben, amit új profilon be lehet váltani?
Előre is köszönöm!
-
axlfsi
veterán
válasz
Redneck #143824 üzenetére
Az a baj, hogy az erosebbik modell is csak picit kevesebb (gyengebb), mint az Ally X (prociban mas, de az a gyakorlatban szinte ki sem jon, ahogy nezegettem...).
... es az Ally X azert jocsak olcsobb a 400k-tol
Na, de kellenek még tesztek és meglátjuk... (100-200k plusz es egy egesz elheto gamernotit is lehet venni mar - ok, az nem handheld, kicsit a kortet az almaval, de megis sokban ugyanaz vagy tobb is akar, egy kontrollerrel parositva). -
axlfsi
veterán
válasz
AMD Power #143821 üzenetére
Több ezer órám van benne, irigylem azt, akinek még nem volt meg ... legnagyobb sajnalatomra a PVP szet van cseszve, abszolut elrontottak, nem balanszoltak semmit es ugy mukodik, hogy ha nem jatszol az eleje ota, akkor egy senki vagy DZ-ben, mert rengeteget kell grindolni a sok upgrade miatt... ebben biztam, hogy esetleg helyrepofozzak, de nem tettek. Pedig mar az egesz banda lecserelodott egyik evben, stb ... de csak ezekkel a DLC-kel jonnek.
Ha egyszer lesz Div3, az remelem PvP-ben is hasznalhato lesz (sokan visszamennek inkabb az 1-be DZ-zni, mert meg az is jobb, mint a 2-es, de a PVE resze rohadt jo!).
Have fun! -
Döglött Róka
veterán
válasz
hombre[EU] #143828 üzenetére
Mondod ezt egy olyan korszakban ahol emelték a lassan 5 éves konzolok árát...
-
hombre[EU]
veterán
-
Redneck
nagyúr
válasz
pzstm #143822 üzenetére
Ez bizony húzós lesz! 400k JMF-ot azért meggondol az emberfia. Várom a teszteket, aztán meglátjuk...
AMD Power:
Sokkal könnyebb. Olyan sprayeket és dragshotokat lehet benne tolni kontival, hogy hihetetlen. A harcrendszer gyorsabb mint az első részben, szerintem az egyik legélvezetesebb kontrolleres shooter.
A túl sok loot zavart, de ez igaz a hasonló stílusú játékékokra is. -
válasz
AMD Power #143821 üzenetére
Igen jóval könnyebb, meg rövidebb is de van olyan jó mint az 1.
Magyar felirat sajnos nincsen benne mint az 1.-ben de mondjuk egy ilyen tactics-shooternél nem is számít igazán. A Warlords of New York dlc is nagyon jó hozzá. Nem tudom gp-s változathoz van-e de sokszor adják bagóért az alapjátékot is es a dlc-t is. -
pzstm
titán
Xbox ROG Ally Prices and Release Window Was Leaked
• ROG Ally White: €599 (~$691)
• ROG Ally X Black: €899 (~$1,037)
Pre orders will begin in August, official launch in October.ez nekem tök hihető és kb. 100EUR-al a tippelt áram alatt lenne (lehet az 1000EUR még lélektani határ de majd köv generációs konzolokkal átlépjük
)
-
AMD Power
titán
Iszonyat jó a Division 2. Nekem könnyebbnek tűnik mint az első rész. A main mission az meg szerintem rövidebb is.
-
vg
addikt
Meglepő módon én is kaptam új gears of war kulcsot, annak ellenére, hogy 100%, h nem vettem meg(vagy csak nem emlékszem rá, de nem hiszem), csak gamepass-ban toltam régen valamikor párszor boxon és pc-n is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
persil
nagyúr
válasz
Döglött Róka #143814 üzenetére
Azt mondjuk el tudom kepzelni, de ilyen C-ig semmi ertelme, pedig a legotvarabb skalazodasnak is tobbnek kellene lennie, mint a "nem skalazodasnak".
-
persil
nagyúr
válasz
Döglött Róka #143812 üzenetére
"A skalazodas meg szerintem nem igy mukodott, de te tudod
"
Amikor irtam, akkor pont egy perccel elotte masoltam ki a jatekbol a konkret adatokat, szoval de, igy mukodik.
Nyilvan egyutt lehet vele elni, csak apro megfigyeles, hogy megsporolhattak volna a fegyverek melle karistolt karaktereket, mert kb. nem szamit.(Lehet kesobb tobbet fog erni, egyelore ~100as nagysegrendu minden fegyver sebzese)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
axlfsi #143810 üzenetére
Kérjél gond nélkül refundot.Visszatérítés igénylése digitális játékokhozJa, hogy kódos.. Akkor tárgytalan
-
axlfsi
veterán
válasz
pzstm #143809 üzenetére
Igen, tűpontosan ez történhetett ... szerintem Redmondban tegnap este rajtam röhögött mindenki, mert még egy ekkora balfaszt nem láthattak, hogy kb. 3 órával az GPU-ba kerülése előtt, valaki költ erre (a kódot én is úgy vettem valakitől, valszeg szólhatott volna, de ez van, az én hibám alapvetően, nem kenhetem másra!).
-
pzstm
titán
válasz
axlfsi #143806 üzenetére
Coming to Game Pass: EA Sports FC 25, The Alters, FBC: Firebreak, and More - Xbox Wire
8 napja tudjuk. Itt is volt linkelve tuti .
-
axlfsi
veterán
válasz
modflow #143795 üzenetére
Ne szop@ss, hogy GPU-ba ma/holnap ingyen belekerül, én meg tegnap megvettem...
Ezt nem értem, kérem valaki homályosítson fel: GPU-m van, de mind az XBOX-on, mint weben is ÁRAT írt tegnap a FC25 játékhoz és meg tudtam vásárolni, ... most akkor ingyen jár az EA Play tagság GPU mellé vagy sem? Ha igen, abban benne van minden EA játék vagy nem és majd (egyszer...) jönnek és alapvetően csak a régi sz@arok vannak benne?
-
persil
nagyúr
válasz
Döglött Róka #143769 üzenetére
Ma csak valamikor delutanra kell mennem dolgozni, addig gyurum egy kicsit. Tovabbra is isoznyat szep es a harcok nagyon jok, de egyszeruen ... nem tudom. Ket harc kozott annyira nem tortenik semmi, nem tud lekotni.
Plusz, nem tudom, hogy tisztaban vannak-e a fegyver skalazodas koncepciojaval a fejlesztok, vagy csak beletettek, mert divat lett. Az egyik fegyver vit-re es agi-ra skalazodik. Ha barmelyikre teszek szintlepesnel 6 pontot, akkor 1 ponttal no a sebzesem. Ha might-ra teszem azt a 6 pontot, amire abszolute nem skalazodik a fegyver, akkor 11 ponttal no a sebzes. Ertem, hogy a might mit jelent es, hogy noveli az alapsebzest, de ilyen aranyok mellett az egesz skalazodast, mint rendszert kar volt a jatekba rakni, mert felesleges. Maradhattak volna a statok a sima rpg-s, megszokott tulajdonsagok es kesz. 🤷
-
homerhamm
addikt
-
Steve1207
veterán
válasz
csuvicsuva #143799 üzenetére
A letöltés volt a kérdés amúgy is, azt meg bármikor megoldod mobilról ráküldve a konzolra, hogy előtöltse, akár megvan a játék, akár nincs, tehát nem is volt igazából kérdés
Onnantól csak figyelni kell és első perctől játszhatsz.
Komolyra fordítva amúgy én ránéztem a kérdéskor, láttam a showcase cuccot és abban a pillanatban el is engedtem, mert rájöttem azt se tudom manapság eszik-e vagy isszák a fifát, meg mi a fene az a harmadik változat. MS is össze vissza időzíti ezeket, akkor mégis mi az elvárás egy fórumtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PlayStation 5
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával