- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
prokxy #100749 üzenetére
Hat nezd, alapvetoen ugye az a fiok szamit, amire meg van veve. Na a home miatt ezzel az adott fiokkal nem kell belepni ahhoz, hogy mas is tudjon vele jatszani.
Szal, ha te eppen destiny-zel es a sracok a sajat fiokjukkal belepnek minecraftozni a masik gepen, ami neked home-nak van beallitva, akkor tudnak vele jatszani.
Viszont! Amit korabban is irtam, az ugy tunik, hogy megis relevans lesz. Nem minden kieg jatszhato home-olva. Hogy pontosan mi es mi nem, arra nem hiszem, hogy lenne konkret lista/definicio, de sajat itthoni tapasztalat, amikor a volt parom es lanyom sims-eztek, akkor a fele kieg elerheto volt home-olva, masik fele meg nem. 🤷
Roviden: a gpu es a gold elerheto home-olt gepen a sracaidnak a sajat fiokjukkal, teljes pompajaban, meg ha te nem is vagy az adott gepen belepve. A minecraft, mint olyan szinten jatszhato lesz nekik. A megvasarolt kiegek viszont nem biztos, hogy mind.
-
prokxy
veterán
válasz
icemad #100715 üzenetére
Igen és az én accountomra, mailemre lett véve meg jó pár minecraft kieg. /#hülyevoltam/
Mivel a Srácoknak vennék egy SS-t, jó lenne, ha ezek a kiegek nem vesznének el, tudnának vele játszani MIKÖZBEN én is tudok játszani nonGP-s (pl.Destiny2) játékkal.
Ha meg kell vegyem a minecraftot hozzá vagy a gp-t nekik, az nem akkora tragédia, de annak nem örülnék, ha a home-olt gépen nem menne a GP/Gold. -
nababika
aktív tag
válasz
parandroid #100746 üzenetére
Köszönöm, akkor megerősítettél benne, én is ezt néztem az ultimate-et. Ennyi játékért gyakorlatilag ingyen van. Az meg külön jó hír, hogy úgy fog viselkedni mint egy normális konzol.
-
parandroid
félisten
válasz
nababika #100745 üzenetére
Live Gold - online játék
Game Pass - játékgyűjtemény, de magában csak single player
Game Pass Ultimate - a fenti kettő egütt (+pc game pass)Neked az utolsó kell ezek szerint, és akkor menni fog streamelve a tv-n a single player játék is, meg a multinis. Mentéssel ne foglalkozz, a profilod akatt felhőbe ment mindent, bármilen gépről folytathatod, ha bejelentkezel. Ha meg nem, akkor meg nem is megy, mert online szolgltatás, szóval…
p
-
nababika
aktív tag
Lehet hogy off de nem találtam jobb fórumot erre. Van egy Samsung Q75QN95A tévénk. Legutóbbi frissítés után megjelent az Xbox mód a menüben. Kipróbáltuk egy Xbox kontrollerrel szépen működik egy ingyenes játék a Fortnite ami multiplayer. Az volna a kérdésem hogy ha veszünk egy game passt hozzá akkor csak multiplayer játékok játszhatók, vagy sima single player is játszható vele? Illetve hogy a játék hova menti el az állást? Mert ugye nincsen benne semmilyen merevlemez. Elnézést a nyomtalanságométrt de PlayStation 3 on kívül nem nagyon van közöm a konzolokhoz az meg ugye elég régi darab.
-
-
Janusz001
őstag
Ac Valhalla várható gpu -ben? Nem igazán mozgatott meg egy játék sem a karácsonyi leárazásban.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
craftsman01 #100661 üzenetére
Feltehetnél egy képet róla milyen belülről 2 év után.
persil Így fogok tenni, finoman kifújatom!
-
BeastMode
őstag
válasz
l.skywalker #100739 üzenetére
Nekem Samsung UE55RU7402UXXH TV-n volt most ez a probléma, hogy a HDMI1 nem adott ingame hangot, viszont a HDMI2 azóta is szuperál.
Jaj bocsánat, nem válasz akart lenni.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #100737 üzenetére
Destiny-hez nem kell Gold, mert F2P, vagy a kiegek miatt mégis kell?
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #100733 üzenetére
De prokxynak van gpu előfizetése. Ha prokxy játszik az sx-en, akkor már a gyerekek nem tudnak az ss-en. Akkor minek két gép? Prokxy profilja homenak van beállítva a haverja gépén, valahol a világban. Akkor ezt így hogy?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
hombre[EU] #100734 üzenetére
Az mindegy, Xboxon menjen szépen majd
-
raziel01
veterán
A héten szántam időt 1-2 elmaradásra.
Amnesia Rebirth:
Összességében nem volt ez olyan rossz. 1-2 helyen fosatós volt. Kellően hosszúnak is éreztem kb 8 óra volt mire a végére értem. 8/10
Grafika olyan amilyen, előző részek sem a grafikáról szóltak.Scorn: Ez nálam skip. Kb 2 órát játszottam vele. Jöttek ezek a pók ellenfelek. Teljesen gagyi, vállalhatatlan. a fegyvernél várni kell, hogy újra "tüzelhess" vele. Simán a fejlesztőknek el kellett volna engedni a harcokat és akkor lehetett volt egy puzzle-kkel megtűzdelt sétaszimulátor egy ilyen idegen világban. Még jó, hogy GP-ben van.
-
pzstm
titán
válasz
IntelKiller7 #100704 üzenetére
még mindig jár a Gold-hoz akármi is?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
persil #100727 üzenetére
Ha még emlékszel, leginkább arra utaltam, hogy egyszer az életben írjátok le, hogy igazam van. Ha jól emlékszem valami Forza téma volt (kikerült a store-ból, de volt GwG-ben, de attól még nem a tiéd, mert előfizetés nélkül nem tudsz játszani vele, ha akarod, akkor megveszed, hogy mindig meglegyen) még One topikban parandroiddal és veled.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Agent_007 #100725 üzenetére
Félreértesz. Nem gyári hibáról beszélek. Hanem arról, hogy egyes típusoknál lehetnek problémák, ami szoftveres eredetű.
Tehát nem arról van szó, hogy minden Philips vagy Samsung sz@r. Hanem arról, hogy valamilyen szoftveres probléma okoz egyes hibákat kifejezetten a két készülék között. TV és konzol. Ami vagy az adott TV, vagy a konzol frissítése után jön elő.
Philips -nél is így volt. Kijött egy konzol frissítés, ami pár készüléknél hazavágta a fent említett dolgokat. De csak ennél a márkánál, és ott sem mindegyik típusnál. Aztán hónapokig mutogatott egymásra a két gyártó.
Szerk.:
A típusokat azért kérdeztem, mert (csak a példa kedvéért) Q80 -nál jön elő a probléma, és valaki 1 hónap múlva QN90 -nél panaszkodik rá, akkor tudjuk, hogy vagy jött valamilyen frissítés ami ezt okozza, vagy egyedi hibáról van szó. Tehát nagy eséllyel szerviz lesz belőle és nem a konzollal van gond.Mert ugye nem biztos, hogy mindenkinél több TV vagy több Xbox van otthon. Így nem biztos, hogy ki tudja próbálni másik eszközön.
Valamint azért kérdeztem még a típust, mert sokan vagyunk ebben a topikban. Tehát akinek olyan készüléke van, az ki tudja próbálni, hogy nála is van -e ilyen probléma.
-
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva #100726 üzenetére
"Először én is próbáltam nem kedvelni a stílusát, de sehogy sem sikerült.
"
Klasszikus win-win situation.
-
-
Agent_007
tag
válasz
ρσгτσ #100707 üzenetére
Minden bizonnyal vannak olyan modellek ahol adott csatlakozó nem megfelelően funkcionál, de nem hiszem, hogy pl. minden Samu 6-os vagy 8-as problémás lenne - úgy érzem inkább egyedi tv készülékekre húzható rá ez a problémakör. Több Samu volt már a birtokomban, de sose volt egyéb gondom velük semmilyen téren.
(Philips-et nem ismerem, sose volt.)Viszont azzal nagyon is egyetértek, hogy itt a fórumban tartsuk számon azon TV modelleket, amelyek esetén nem megfelelően működik a kütyü.
-
pourri
aktív tag
válasz
hombre[EU] #100723 üzenetére
Itt a pont.
-
-
válasz
IntelKiller7 #100717 üzenetére
Úgy emlékszem ott döntés kérdése, hogy csata vagy egyéb opció. Én az egyebet választottam amúgy
-
törölt tag
válasz
scream24 #100712 üzenetére
2 bar-ra szoktam állítani a kompresszort, ~10 évig így takarítottam vele a pc-ket, soha semmilyen alkatrész nem repült le.
Amúgy észrevehetted volna a legfontosabb mondatot a történetben, miszerint nem használt és vagy látott még ilyen szerkezetet. Most tényleg egy "ősember"ező fotelhuszárral akarsz szájkaratézni, aki max képen látott olyan eszközt, amiről osztja az észt?
Ennyi erővel agysebészetről is tarthatnék kiselőadást (és olthatnám le az összes agysebészt), mert láttam a hannibal-t, Tudom, hogy nem teljesen jó példát hoztam, mert már túlkvalifikált lennék a témában, de érted a célzást. -
scream24
senior tag
válasz
Steve1207 #100668 üzenetére
Erről az alaplapról sok minden nem repül le. Pláne nem szalagkábelek. De még, ha lennének sem jönnek le oly könnyen. 😊
@Persil Imádom amikor valami egyből ki van forgatva. Tank, meg lángvágó. Khmmm. Kicsit talán sokat játszottál mostanában.
Kompresszorból több, mint rengeteg van. De mindegyikben közös, hogy lehet állítani mennyi levegőre van szükség! 😉 És bizony ezeknek az a masináknak az egyik legnagyobb ellensége a por. Főleg, ha nem takarítjuk gyakran s "ráég" az alkatrészekre, ezáltal kevésbé hűti a levegő, ergo jobban melegszik blabla... Mindig fontosnak tartottam az eszközeim tisztán tartását,lehet ezért sem döglött be semmim, vagy csak szerencsém volt, bár abban nem hiszek. De nincs abban semmi, ha szerinted a por nem számít, s elég letörölni a tetejét.
Tegyél így. Míg mások igényesebbek önmagukra, és környezetükre ezáltal próbálják tisztán tartani a masinát. Ami nem feltétlen azt jelenti, hogy a kamrába adnak neki 8 báron!☝️ Itt a cerka méregetését be is fejeztem. 😉 BÚÉK
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #100698 üzenetére
Igen, valóban így van, most olvastam el az eredeti hozzászólást. Így viszont lesz két konzolja otthon, amivel egyszerre csak az egyiken tudnak játszani. Mindkettő egyszerre nem fog menni, ha minden cucc egy profilra lett megvéve.
Mert ha jól értem, akkor a srácnak van gpu előfizetés, ami a haverja gépére van homeolva. Minden cucc az ő accountjára lett véve. Viszont most tervez venni egy ss-t az sx mellé otthonra. Akkor valamelyik gép kiesik otthon , egyszerre így nem fognak tudni játszani. Vagy én tudok rosszul valamit... -
Bep
őstag
válasz
Amúgy tényleg. Ez miért létezik még?
-
homerhamm
addikt
válasz
Ez a GwG jellemzi a Microsoft egész évét. Komolyan amíg voltak 360-as játékok addig legalább tűrhető volt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Gaben360 #100705 üzenetére
Ez nem kifejezetten a márkával kapcsolatos, hanem inkább TV és Xbox közötti probléma. Mert amíg más konzolnál ezek a dolgok probléma nélkül működnek, addig itt nem ritka.
Az sem volt mókás, amikor egyes Philips modelleknél megszűnt a DV Xbox -szal...és ez még csak egy része a problémának, mert volt akinél a HDR sem volt oké. Hónapokon keresztül. Minden más márkán jól működött.
Ezért kérdeztem feljebb a konkrét típust/szériát, mert márkán belül sem mindegyiknél jön elő a probléma.
-
consono
nagyúr
válasz
👍
-
válasz
persil #100699 üzenetére
De a story mód és a dlc után soloban már csak a különböző frakciók altal visszafoglalt control pointok újra elfoglalása és a napi bountyk, challengek, random ai generálta aktivitások vannak, meg persze a dz nem?
(#100701) needA kettő sokkal jobb és könnyebb is szerintem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Agent_007 #100700 üzenetére
Azért kérdeztem, mert nekem egy darabig QN90 -en lógott kb. mindegyik porton, de nálam például nem volt ilyen hiba. Illetve mindegyiken kipróbáltam, amikor kiderült számomra, hogy az USA modellel ellentétben az EU -s mindegyik porton tudja a 2.1 -et.
Ezért kérdezem, hogy a fenti hibák melyik típusoknál jönnek elő. Egyszerűbb úgy segíteni másoknak is, ha némileg képbe kerül, hogy melyik modelleknél vannak gondok Xbox -nál.
-
need
addikt
válasz
beyruth82 #100691 üzenetére
Én tulajdonképpen baromi hálás vagyok neked..de tényleg..
Hónapokkal ezelőtt amikor írtad hogy Div 1 megvetted és már az elején elakadtál hogy milyen nehéz és szinte lehetetlen megcsinálni..na gondoltam megveszem nem volt akkora összeg..
hát én azóta is azt tolom..már a Survivort is meg vettem és nekem nagyon bejön..
Szóval kösz a tippetpersil uram..
ez kur*ára így van én is egy laza 2000 órát toltam bele a Div 2-be..
Mi nagyon sokat Raideztünk.. életem legjobb élménye volt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- SkyShowtime
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Nők, nőügyek (18+)
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- World of Tanks - MMO
- Külpolitika
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest